- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.561
ayy kızlar geçen gün kaynanam ördüğü tüm örgüleri getirmiş ay çok cici şeyler var abartısız bii 40 tane kadar hırka ve yelek var ne yapcaksak okadar şeyi
kızlar herkese merhaba
uzun zamandır internetimde problem olduğu için giremedim.
çoğu kişi cinsiyetleri öğrenmiş hayırlısı olsun bakalım
ben de 12 kasımda gidicem doktora kısmetse o zaman öğrenirim herhalde
bu aralar acayip baş ve bacak ağrılarım başladı bugünde sol bacağım kasıktan itibaren ağrıyor erken değilmi bacak ağrıları için anlamadım bilgisi olan varmı acaba?
sağol canım...valla erkek çocukları hareketli oluyor benim oğlum aslında çok yaramaz bir çocuk değil ama onun yaşıtı veya bi kaç yaş büyüğü arkadaşları ile biraraya geldiği zaman güreşmeyi boğuşmayı çok seviyor itişip kakışmak hoşuna gidiyor.bunu hiç kız çocuklarında görmedim.güreşçimi olacak nedirdelikafadulden.yani genel erkek çocuklarında bu var.bazı kız çocuklarıda acayip yaramaz olabiliyor.bir arkadaşımın kızı var oda fena ellek yani kurcalamadığı şey yok.yatakodasında nerdeyse bizim donları çıkaracak piyasaya:roflol:))erkekler sanırım o kadar karıştırmıyor en azından benim oğlum gezmeye gittiğimiz yerde öle dolap çekmece karıştırmıyor..her çocuğun kişiliği doğası farklı ama belirgin özellikleri benim gözlemlediğim kadarıyla bunlar....
erkek çocuklarında birde kıyafet seçeneği fazla yok bir pantolon bir sweet yada gömlek o kadargamyoncuiremsu kızları gördüğüm kadarıyla süsle süsleyebildiğin kadarbayanssulusmile
aynen öylee canım..erkek çocukların da kız çocukların da doğuştan gelen cinsiyet karakterleri oluyor..erkek çocukları boğuşmayı seviyor kızlar da süs,makyaj..
gözlemlerin doğru yani..biraz da çocuğun yetişmesi ile de alakalı dimi..
yani nerde uslu nerde yaramaz olacağını kontrol edebilmeli çocuk..o da anne
babadan gelen eğitimle oluyor tabi..
kıyafet konusu öyle cidden,erkekler rahat,ama kızlarda sınır yok..çok cici insanın
hep gözü kalıyor kız kıyafetlerinde..bitiyorum resmen onlara :asigim:
hayalim bir kızım olması idi ama olsun oğlumun da ayrı yeri var..hem kadın olmak
zor bu memlekette,artık öyle düşünüyorum...
meraba canım..baş ağrısı normal,vücuttan % 40 daha fazla kan pompalanıyor..
bacak ağrısı da yorulduysan olabilir..fazla üyüme yada ayakta fazla kalma gibi..
benim geçen hafta yorulduğum 2-3 gün ağrıdı ordan tahmin ediyorum...
merhaba kızlar nasılsınız?
bu arada bnde şimdi çıkarttım akşam yediklerimi.
akşam geliyorlar bana ya.
tamamen geçmedi bnm istifralar. [/B]
evt olabilir canım ya bilemiyorum annem vardı nette onlada konuşmadım konuşmak istemedim yorgunum dinlencem dedim bi gidip elimi yüzümü yıkayım ağlamaktan yazamıyorum bile artık....
sorma ya benide burda bitek eşim üzmüyor ne hikmetse e onun için taaa buralara geldim onun farkında sanırım en azından o biliyor değerimi....sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
canım üzme kendni takma kaana nolur iki gün önce bende öleydim ama inan bana karnım tas gibi oldu sonra bugün iyiyim ve kendimide daha iyi hissediorum. bu arada benide eşim hariç herkes üzüyor:))
kızlar farkettinizmi nisan annerinde hiç ikiz bebek yok(
üçüz de
hepimiz tekiz ilk doktora gittiğimde hemen sormuştum tek bebekmi diye
ikize pek hevesliydim :)))
nasıl bakacaksam :ecrin_bebek:
eyvahedigeldismile
ayyy evet canım ya biz çok bekledik ikiz diye ama tekmiş gecen hafta doktora eşim emin olmak adına tekrar sordu bi yanlıslık olup saklanmaz dimi tektir diye:))))))
bu cicileri nerde görebiliyoruz kızlar?
sağlıklı olduğunu öğrenmişsin ya gerisini boşver bence tatlım
maşallah pek kısmetli senin miniğin.
canım daha koymadım ben resimleri ama nisan bebişlerinin cicileri arasına komayı dşünüyorum. hakikaten kısmetli ispanyadydı bi arkadasımda oda git sen tulum al 3 4 tane:))) akşam getircek kısmetse:)))
günaydın kızlar ben dün doktora giitim.doktorumuz bebişimizin cinsiyetini 12.haftadan beri görüyor ama tam emin olmadığı için söylemiyormuş.dün benim minik bağdaş kurmuş oturmuş.15 dk denedi ama net pozisyon vermedi benim kuzum.Doktorumun şu ana kadar cinsiyette yanıldığı hiç hasta olmamış.içimden tabi yanılmazsın 4. ayım bitecek halen emin değilsin diye söylemedin.5.aydada tabi net görürsün dedim:)))Buarada 15+0 ama ultrasonda 16+0 çıktı maşallah bu ileri olduğunu gösteriyordu demi kızlar?3 lü test için kan verdim.Kuzum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
ayyyy canım çok sevindim. benimkiside göstermedi hiç ama inan sölememesi daha iyi çünkü bak ben oğlana cok hazırladım kendimi oğlum oğlum diip duruyorum. :)))) bu arada maasallah senin bebişine de önden önden gidiyor.. bnmkiside 13 gün öndeydi sn gittigimizdde keyfi yerinde tabi paşanın:))
kızlaaar ya siz de dr a gitmediğiniz zamanlarda siz de korkuyor musunuz hersey yolunda mı diye yoksa çok mu vesvese yapıyorum ya 3 haftadır görmuyorum onu mafoldumben hareketlerini hissetemeye başlayınca biraz daha rahatlarız di mi
canım ben öle diildimde bu hafta öle oldum nedense dün dedim doktora ben erken gelicem korkuyırum diye oda dur bari 10 gün geçsin öle gel:))))
iyiyiz kızlar çok şükür.. bebeiş de 2 hafta önce iyiydi. inşallah pazartesi günü kontrol var. bu sefer kayınvalidemi de götürücem.. gelir misin dedim. sevindi.. yazık o da görsün onların zamanında ultrason mu vardı.. annemi götürdüm biönceki kontrole.. acayip şaşırdı.. allahtan o gün de cinsiyeti belli oldu.. süpriz oldu anneme de..
çok iyi yapmıssın canım. bzm anneanne şehirdışında olunca gelemedi ama geçen sefer babaanne yle gittik çok hoşuna gitti onunda.
merhaba annecikleeeer.. keyifler nasıl? okuduğum kadarıyla herşey yolunda görünüyor. bugün öğleden sonra kocişkom gelcek tatilmiş de o gelmeden size bi merhaba diyim dedim. üç dört gündür bulantılarım baya bi azalmıştı ama bu sabah yine hat safada yaa 13 hafta bitti artık geçmesi gerekmio mubilmiyorumkismile
canım ben hala kusuyorum sorma hiç ama snn daha erken bi ay daha bekle belki gecer...
cicibebe_cicianne, cimcimenaz, esteem, fguney, hnk, landsarc, mesa, yicika, zynp06
slm bu arada kızlar herkes iyi maşallah...bebişimişleri özlemişiz.. ben geç yapıcam bugün kahvaltımı..izninizle çok öptüm..
canımmmm günaydın bende bebişte cok iyiyiz bizde geç uyandık bu sabah çokk tembelik ettik babayı gönderdikten sonra:)))
ayy kızlar geçen gün kaynanam ördüğü tüm örgüleri getirmiş ay çok cici şeyler var abartısız bii 40 tane kadar hırka ve yelek var ne yapcaksak okadar şeyi
oyyyy maaşalah yavrum benim iyi güzel günlerde giysin inşallah canım yaa:))
kızlar soğuk algınlığı farklı grip farklı...hamişlikte grip yani herhangi bi gribal enfeksiyon deniliyo ya o daha tehlikeli değilmi?
Slm kızlar, bugün öğleden sonra tatil okul yok:lepi:
Göbüşlerinize de cicilerinize de baktım.Hepsi harikalar.Allahım sağlıkla giydirmemizi nasip eder inş:Saruboceq:
cnm sen onu daha iyi bilirsin..int okumak lazım farklılıkları..bide arada odayı havalandırmak lzımmış..kış geldi die kapatıyoruz eve kendimizi...inş iyi olursun cnm...bol bol meyva tüket ıhlamur tavsiye ediliyomuş2 gündür grip im ben ama bi rahat geciyo sesim kötü birde burnum akıyo acaba bu soğuk algınlıgı mı
ben bol c vitamini alıyorum aman hasta olmuyalım zor olur ilaçta alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?