2011 Nisan Anneleri

ayy kızlar geçen gün kaynanam ördüğü tüm örgüleri getirmiş ay çok cici şeyler var abartısız bii 40 tane kadar hırka ve yelek var ne yapcaksak okadar şeyi

ayy kızlar geçen gün kaynanam ördüğü tüm örgüleri getirmiş ay çok cici şeyler var abartısız bii 40 tane kadar hırka ve yelek var ne yapcaksak okadar şeyi

oh maşallah cnm... ay yaza geliyo bebişler bi kısını belki bi defa giyer...ben onun için öyle çok beğendiğim şeyleri yaptırıcam...ama olsun bak ne güzel düşünmüş getirmiş yapmış... güle güle giysin yavruşun...

kızlar herkese merhaba
uzun zamandır internetimde problem olduğu için giremedim.
çoğu kişi cinsiyetleri öğrenmiş hayırlısı olsun bakalım
ben de 12 kasımda gidicem doktora kısmetse o zaman öğrenirim herhalde
bu aralar acayip baş ve bacak ağrılarım başladı bugünde sol bacağım kasıktan itibaren ağrıyor erken değilmi bacak ağrıları için anlamadım bilgisi olan varmı acaba?

selaam kızlaar,
yine okudum geldim..akşamları bile durmuyosunuz maşallah

zeynep kontrolün iyi geçmiş ama cinsiyetini göstermemiş bebişin..
ark.ların dediği gibi kızlar geç gösteriyor ama,kimbilir nazlı bir oğlan da olabilir..
olsun sağlığı iyi ya,önemli olan o

funda senin de bebişine maşallah ne kadar büyümüş öylee

bugün kontrole gidecek arkdaşlardan da güzel haberler bekliyoruz..
tatile çıkanlar var,çok kıskandım..bende özel açlıştığım için
üstelik ortak ve müdür olduğum için tatil benim için hayal gibi :gitme:
onlar iyi değerlendirsinler 3,5 günü,iyi dinlensinler...

meraba canım..baş ağrısı normal,vücuttan % 40 daha fazla kan pompalanıyor..
bacak ağrısı da yorulduysan olabilir..fazla üyüme yada ayakta fazla kalma gibi..
benim geçen hafta yorulduğum 2-3 gün ağrıdı ordan tahmin ediyorum...

yok canım ya çalışmaya başlayamadım bile hala evdeyim dinleniyorum çok sıkıntılar çektim annem bile senin gibi hamile görmedim diyor. bazen bende başka bir hastalık mı var diye düşündüğüm bile oldu hayırlısı inş bebeğim sağlıklı olsunda ilaç bile içmiyorum doktorum içebilirsin dedi içseydim herhalde hergün bir ağrı kesici içerdim

bu arada bnde şimdi çıkarttım akşam yediklerimi.
akşam geliyorlar bana ya.
tamamen geçmedi bnm istifralar. [/B]

ayy canım sorma benimde hala geçmedi neden bilmiyorum hala habire kusuyorum cok moralim bozuluyor.... artık geçer diye inanmıyorda kimse abartıyormusum sözde ben

evt olabilir canım ya bilemiyorum annem vardı nette onlada konuşmadım konuşmak istemedim yorgunum dinlencem dedim bi gidip elimi yüzümü yıkayım ağlamaktan yazamıyorum bile artık....

ay allah korusun kızlar bu havalarda dikkat edin...ara ara hapşuruyorum ama bi yer 3 kere hapşurmak değil..daha fazla hapşurursanız mesela 4 defa hasta olucaksınız demekmiş.... 3 kere hapşurdum sınırda

kızlar soğuk algınlığı farklı grip farklı...hamişlikte grip yani herhangi bi gribal enfeksiyon deniliyo ya o daha tehlikeli değilmi?

Slm kızlar, bugün öğleden sonra tatil okul yok:lepi:
Göbüşlerinize de cicilerinize de baktım.Hepsi harikalar.Allahım sağlıkla giydirmemizi nasip eder inş:Saruboceq:

2 gündür grip im ben ama bi rahat geciyo sesim kötü birde burnum akıyo acaba bu soğuk algınlıgı mı
cnm sen onu daha iyi bilirsin..int okumak lazım farklılıkları..bide arada odayı havalandırmak lzımmış..kış geldi die kapatıyoruz eve kendimizi...inş iyi olursun cnm...bol bol meyva tüket ıhlamur tavsiye ediliyomuş
ben bol c vitamini alıyorum aman hasta olmuyalım zor olur ilaçta alamıyoruz

bende bi 8 defa hapşurdum..ki evde kimse hasta değil soğuğada çıkadım... ay allah korusun ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…