- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.501
merhaba arkadaşlar nasılsınız.....bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı?
benim kız kudurmuş dünden beri kıpır kıpır karnımı delecek sanki
camn benm hiç mide bulantım olmadı o yönden rahatım....
ben bi kasenn içine biraz zeytinyağı limon suyu ve
dövülmüiş sarımsak koyup karıştırıyorm onu da
balığın ustune sürüyorum eşinn yaptgı gbi yağlı
kagdın ustune koyuyrm ustunu de folyo ile kapatıp
son 5 dakka acyrm ustu kızarsun diye guzel oluyr
ben böle yiyorum ancak ...
kızartması bana agır gelyr..evet eşinin yaptgı gibi soığan da guzel oluyr patates falan da koyablrsn..
ooo çok teşekkür ederim güzel biir tarif
folyo zararlı ama sakın değdirme balığa oktay usta önce yağlı kağıda sarıp sonra folyoluyor
eşimin kızartmak kolayına geliyor buğulamayı eşimde sevmiyor hemen kızartıveriyor
ben inşallah yakında girer mutfağa yaparım tarifini
kızlar haftada bir balık yiyor musunuz?ben şimdiye kadar 2 kere yedim o kadar
hissediyor musun yaniiii kaç haftalıksın canım?ayy bende hissetmek istiyorum
biz balık bol bir yerde yaşıyoruz ben hatta daha fazla yiyiyorum maşallah
bence sende yemeğe çalış canım
kızlar haftada bir balık yiyor musunuz?ben şimdiye kadar 2 kere yedim o kadar
maşallah canımkaradenizdemisin yoksa?bende yemeliyim yaaa.haftada bir olsa yeter de onu bile yemiyorum
canım bugün tam 17 hafta 1 günlük olduk....evet hissediyorum dün geceden beri hareketli
Selam kızlar.
Herkes iyi mi?
benim eşim eve geç geliyor geldiği saatte getirdiği balık beni çok rahatsız ediyor bu yüzden uzaklaştım ama kendi başımın çaresine bakıp işten eve geçerkende olsa almalıyım sanırımevet canım yiyorum ben de bi kociş var kaçamıyorum
elinde balılk ben geldimmmmmmmm dyr
bi anda haftada bir yiyorum 5 aydan sonra
haftada 2 yem ek gerekyrmuş.. evet canım
sende ufak ufak başla yemeye çok fazla yemeden
mideni bulndrmadan yavaş yavaş ye canım ..
hımm ewt orada da balık bol ne güzelyok marmaradayız karadenizli değilim
kızlar hangi ismi söylesem eşim beğenmiyo varmı şöyle güzel bir kız ismi
kızlar hangi ismi söylesem eşim beğenmiyo varmı şöyle güzel bir kız ismi
canım aynı dert bizde de var e sen koy diyorum o da bulamıyor ..canım ben ela ,inci yada ipek düşünüyorum ama buyuk ihtimal ELA olacak baklım...ecrin de guzel allahın armağanıymış anlamı..
canım ben bebek odası yapmayı düşünüyorum o nedenle mobilyalı bişiler alıcam çok da klasik oda planlamıyorum aslında ama en azından yatağı mobilya olsun istiyorum ..ilk bi kaç ay için odama küçük tüllü beşiklerden alıcam daha sonra onu kaldırıp odamda ve diğer yerlere yasıması kolay diye park yatak alıcam .kayınvalideme ne en zaından katlar götürürüm diye düşünüyorum .daha sonrada yatagını çıkarırırım oyun parkı olur diyorum cevremde böle yapmış kişiler var .tekerlekli olduğu için her yere taşınıyor mutfakta ne olduğum zamanlar gözümün önünde olur diyorum.şimdilik böle düşünüyorum ama bakalım artık yavaş yavaş baslıycam hayırlısıyla inşallah ...
gözün aydın cnm... maşallah mutlu olmana çok sevindim..
ben direk beyaz bi oda yaptırcam cnm.. beşik gibi koruması olcak ama koruma çıkınca genç odası gibi olcak... odasına renkli oyuncaklarla süslemeyi düşünüyorum..
Gözün aydın canım.kızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....
bizimkinin ta baştan belliydi ikimizde aynı anda EYLÜL olsunmu dediydik
bir değişiklik olmassa adı EYLÜL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?