2011 Nisan Anneleri

Herkese merhaba,
Balık yağı içiyor musunuz? Benim doktor önermedi balık ve ceviz ye dedi ama ben ikisi de yiyemiyrum.

canım bende içmiyorum balık yağı doktorum bu konuda bişey demedi..evet cevizi bende çok sevmiyorum ama balık haftada bir yiyorum mutlka...bunları yiyemiyrsan semizotu ıspanak da da var omega tatlım...ama en fazla balık da tabii balığı yemeye çalış bence

ya küsecem ben size galiba
bende dedim doktor benimde kızım olacak dedi diye hiç umursamadınız
kimse bişey yazmadı
o güzel dileklerden bende istiyorum şımartılmak benimde hakkım
heran küsebilirim ya

gözünaydın olsun canım benim ....sağlıcakla allah kucağına alacağın günleride nasip etsin..ilk bebişin mi?

balığı kızartınca omegası azalıyormuş buğulama falan daha faydalıymış
ben balıkyağı kapsülü aldım bazen içiyorum balık bolken yemeye çalışalım...

ya bu sol kasık agrsı meselesi herkes de var galiba bende de oluyor normal demek kiiii

mormaske senin kayunu daha yeni okudum....geçmişi okuyarak geliyorumda....dünyanın iki ayrı ve çok tatlı meyvelerini tatmak nasip olacak inşallah sana...darısı başıma olsun...benimde bir prensesim var bakalım göbüşümdeki ne olacak...

balığı kızartınca omegası azalıyormuş buğulama falan daha faydalıymış
ben balıkyağı kapsülü aldım bazen içiyorum balık bolken yemeye çalışalım...

evet bende hep buğulama yapyrm eşimde inadına kızartamsını seviyor ama benm hatrıma bugulamasnı yiyor benm yaptgm balığı çok seviyor

inşallah değişmezse hayırlısı sağlıklı olsunlarda
sanada bir kayyu gelir inşallah
Allah gönlüne göre versin....

Balığı zorla azıcık yemeğe çalışıyorum ama cevize alerjim var maalesef hiç yiyemiyorum

nasıl yapıyorsun canım
benim hala mutfakta içim kalkıyor
balık işi eşimin görevi
geçen yağlı kağıda sarmış limon kabukları soğan koymuş güzel di

camn benm hiç mide bulantım olmadı o yönden rahatım....
ben bi kasenn içine biraz zeytinyağı limon suyu ve
dövülmüiş sarımsak koyup karıştırıyorm onu da
balığın ustune sürüyorum eşinn yaptgı gbi yağlı
kagdın ustune koyuyrm ustunu de folyo ile kapatıp
son 5 dakka acyrm ustu kızarsun diye guzel oluyr
ben böle yiyorum ancak ...
kızartması bana agır gelyr..evet eşinin yaptgı gibi soığan da guzel oluyr patates falan da koyablrsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…