- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.481
Herkese merhaba,
Balık yağı içiyor musunuz? Benim doktor önermedi balık ve ceviz ye dedi ama ben ikisi de yiyemiyrum.
ya küsecem ben size galiba
bende dedim doktor benimde kızım olacak dedi diye hiç umursamadınız
kimse bişey yazmadı
o güzel dileklerden bende istiyorum şımartılmak benimde hakkım
heran küsebilirim ya
bebişlerin cicilerini nerden görüyoruz
canım bende içmiyorum balık yağı doktorum bu konuda bişey demedi..evet cevizi bende çok sevmiyorum ama balık haftada bir yiyorum mutlka...bunları yiyemiyrsan semizotu ıspanak da da var omega tatlım...ama en fazla balık da tabii balığı yemeye çalış bence
kızlar hayırlı olsun prensesleriniz.. MESA cığım seninde hayırlı olsun..ay artık bende öğrenmek istiyorum ya boynu bükük kaldım resmen
aramıza hoşgeldinn...
vee tüm burdaki hatunlarada merhabalar... biraz temizlik yapim dedim ,temizlik bitti ama sol kasığım sıkıştı deminden beri yatıyorum,sıkıldım bari dedim kk ya bakim..
gözünaydın olsun canım benim ....sağlıcakla allah kucağına alacağın günleride nasip etsin..ilk bebişin mi?
balığı kızartınca omegası azalıyormuş buğulama falan daha faydalıymış
ben balıkyağı kapsülü aldım bazen içiyorum balık bolken yemeye çalışalım...
mormaske senin kayunu daha yeni okudum....geçmişi okuyarak geliyorumda....dünyanın iki ayrı ve çok tatlı meyvelerini tatmak nasip olacak inşallah sana...darısı başıma olsun...benimde bir prensesim varbakalım göbüşümdeki ne olacak...
evet bende hep buğulama yapyrm eşimde inadına kızartamsını seviyor ama benm hatrıma bugulamasnı yiyor benm yaptgm balığı çok seviyor
merhaba arkadaşlar nasılsınız.....bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınızmı?
canım bende içmiyorum balık yağı doktorum bu konuda bişey demedi..evet cevizi bende çok sevmiyorum ama balık haftada bir yiyorum mutlka...bunları yiyemiyrsan semizotu ıspanak da da var omega tatlım...ama en fazla balık da tabii balığı yemeye çalış bence
benim kız kudurmuş dünden beri kıpır kıpır karnımı delecek sanki
nasıl yapıyorsun canım
benim hala mutfakta içim kalkıyor
balık işi eşimin görevi
geçen yağlı kağıda sarmış limon kabukları soğan koymuş güzel di
benim kız kudurmuş dünden beri kıpır kıpır karnımı delecek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?