2011 Nisan Anneleri

Benim kuzenimde senin gibi ne yerse yesin ne yaparsa yapsın kanı hep düşük

Oğluşun yapıyodur

kolay gelsin sana
kızlar ben azıcık çıkıyorum işlerim var sonra yine gelirim

Görüşürüz canım

MESA VE CIMCIMENAZ arkadaslar hayirli, ugurlu olsun prenseslerinizsaglicakla kucaginiza almak nasip olsun sizlerin ve hepimizin insallah..

amin cnm inşallah dünden beri bi heyecan var anlatamam eşim sen kız istiyordun da bana mı belli etmiyordun diyor ama sanırım kız olduğu için değil bebeğimi gördüğüm için böyle oldum bir ay olmuştu nasıl özlemişim prensesimi

aynısı bugun bizede oldu bn çkşta ultrasom kagdı öptm eşim de dyr sen kız mı istyrdn diye bnde yok bebeğim sağlklı diye mutlu oldm dyrm

ya küsecem ben size galiba
bende dedim doktor benimde kızım olacak dedi diye hiç umursamadınız
kimse bişey yazmadı
o güzel dileklerden bende istiyorum şımartılmak benimde hakkım
heran küsebilirim ya

kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya

ay canım görmedim ben ya tebrk edyrm seniii rabbm saglkla kucagna almayı nasp etsın...ben şimdi uçuyorum ondan mazur gör bizi teyzesi

kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya

canım benim arada bazen atlanılabiliyor. hayırlı uğurlu olsun prensesin.kızlar atağa kalktı vallaannesine de kızına da kocaman bir

ay canım görmedim ben ya tebrk edyrm seniii rabbm saglkla kucagna almayı nasp etsın...ben şimdi uçuyorum ondan mazur gör bizi teyzesi

tatlım benim yaa

canım benim arada bazen atlanılabiliyor. hayırlı uğurlu olsun prensesin.kızlar atağa kalktı vallaannesine de kızına da kocaman bir

benim koca bir kayyum vardı şimdi rozimiz geliyor inşallah
arkadaşlar bende hepinizi tebrik ederim
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

canım benim bende son kontrolümde senin dediğin gibi şikayetlerimi doktora anlattım....bıçak saplanmaları genelde son haftalarda karşılaşılan bir durum olsada bu dönemde de olabilir dedi...bunun için ekstra vitamin vermicem ama günde 4-5 tane kivi ye magnezyum açığını kapatır ve biraz rahatlarsın dedi...ve gerçektende şuan daha iyiyim eskiye oranla....tavsiye ederim.....

kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya

evet canım çok teşekkr ederim % 90 dedi bakalım çok mutluyum bende eşim de guzel kzıım diye seviyor

kızlar hayırlı olsun prensesleriniz.. MESA cığım seninde hayırlı olsun..ay artık bende öğrenmek istiyorum ya boynu bükük kaldım resmen

Selam arkadaşlar...
Listeye beni de eklermisiniz?
yaşım 24
sat:3 temmuz
bebişim 17+1 şuan..
11.04.2011 doğum..
kilom 78(kilo almadım hamilelikte bu normal kilom)
boyum 1.70
cinsiyeti belli değil henüz..

aramıza hoşgeldinn...
vee tüm burdaki hatunlarada merhabalar... biraz temizlik yapim dedim ,temizlik bitti ama sol kasığım sıkıştı deminden beri yatıyorum,sıkıldım bari dedim kk ya bakim..

kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya

Aa tebrik ederim gözünaydınnn demek bi kız daha geliyor
Canım bazen arada kaynıyor mesajlar bende sabah rüyamı anlatmıştım kimse yorum yapmadı senden başka

Herkese merhaba,
Balık yağı içiyor musunuz? Benim doktor önermedi balık ve ceviz ye dedi ama ben ikisi de yiyemiyrum.

Benim doktorumda balık yağı son 3 ayda daha önemli dedi :18:
şimdilik düzenli olarak ceviz yiyorum balıkta yemeye çalışıyorum diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…