- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.461
MESA VE CIMCIMENAZ arkadaslar hayirli, ugurlu olsun prenseslerinizsaglicakla kucaginiza almak nasip olsun sizlerin ve hepimizin insallah..
ah bambikim neler yemiyorum ki hem kara üzüm hem keçi boynuzu pekmezi yiyorum, inan nette araştırdım ben onların hepsini fazlasıyla tüketiyorum...kan ilacım mı yetersiz geliyor acaba, yada babayiğit bir oğlum olacak babası gibi annesini sömüyoruyo kuzucuğum...
Bizlerde iyiyiz,1 hafta sonrasını bekliyoruz,çok özlüyorum ben artık bebişimi,cinsiyetinide öğrenicez Allah izin verirsedışarda işlerimiz vardı yeni geldim şirkete,çalışmaya başlamadan bi selam vereyim size dedim.Öpüyorum hepinizi şimdilik hoşçakalın
kızlar ben azıcık çıkıyorum işlerim var sonra yine gelirim
MESA VE CIMCIMENAZ arkadaslar hayirli, ugurlu olsun prenseslerinizsaglicakla kucaginiza almak nasip olsun sizlerin ve hepimizin insallah..
amin cnm inşallah dünden beri bi heyecan var anlatamam eşim sen kız istiyordun da bana mı belli etmiyordun diyor ama sanırım kız olduğu için değil bebeğimi gördüğüm için böyle oldum bir ay olmuştu nasıl özlemişim prensesimi
aa eveta bammbik cim sennle haftalarımız birebirmiş
ya küsecem ben size galiba
bende dedim doktor benimde kızım olacak dedi diye hiç umursamadınız
kimse bişey yazmadı
o güzel dileklerden bende istiyorum şımartılmak benimde hakkım
heran küsebilirim ya
ay canım görmedim ben ya tebrk edyrm seniii rabbm saglkla kucagna almayı nasp etsın...ben şimdi uçuyorum ondan mazur gör bizi teyzesi
kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya
canım benim arada bazen atlanılabiliyor. hayırlı uğurlu olsun prensesin.kızlar atağa kalktı valla annesine de kızına da kocaman bir
tatlım senin oğlun olacaktı de mi yanlş mı hatrlyrm?
ay canım görmedim ben ya tebrk edyrm seniii rabbm saglkla kucagna almayı nasp etsın...ben şimdi uçuyorum ondan mazur gör bizi teyzesi
tatlım benim yaa
canım benim arada bazen atlanılabiliyor. hayırlı uğurlu olsun prensesin.kızlar atağa kalktı valla annesine de kızına da kocaman bir
benim göbüşte aşağıda. sanki doğumdan sonra göbeği gitmeyipte kalan bayanlar olur ya aynı onun gibi. kızlar birde benim çok sancım oluyor kasınklarımda karnımda acaba rahim büyüyor ondan mı diyorum ama son 10 gündür hergün oluyorr.
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))benim koca bir kayyum vardı şimdi rozimiz geliyor inşallah
arkadaşlar bende hepinizi tebrik ederim
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya
evet canım çok teşekkr ederim % 90 dedi bakalım çok mutluyum bende eşim de guzel kzıım diye seviyor
Selam arkadaşlar...
Listeye beni de eklermisiniz?
yaşım 24
sat:3 temmuz
bebişim 17+1 şuan..
11.04.2011 doğum..
kilom 78(kilo almadım hamilelikte bu normal kilom)
boyum 1.70
cinsiyeti belli değil henüz..
kimse bişey yazmadı
heran küsebilirim ya
Herkese merhaba,
Balık yağı içiyor musunuz? Benim doktor önermedi balık ve ceviz ye dedi ama ben ikisi de yiyemiyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?