- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.661
arkadaşlar ben doğuma 15 gün kal bu lansinoh bide bepantendi heralde şimdi hatırlıyamıyorum sürmüştüm emzirirken hiç sorun yaşamadım. kardeşim o kadar acı çektiki emzirirken sanki bi doğum daha yaptı herseferinde sizde ihmal etmeyin derim.ben günü geldiğinde hatırlatırım yine.
İyi akşamlar kızlar
Esracım bende yürüyüş yaptığım zaman akıntım oluyo, biraz dinlenince normale dönüyor..
Cimcimenazcım benim doktorumda özel hastanede ama hastası çok,
çokta tatlı bi doktor 10-15 dakikada çıkıyorum odasından
sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyodum ama evime yakın başka düzgün hastane bulamadım
aslında varda muayene ücreti 170 TL doğum 8 Bin TLolunca oraya gitmek hiç mantıklı gelmedi
Ama sorduğum sorulara net cevaplar veriyor çokta mutevazi bi yapısı var değiştirmeye kıyamıyorum
slmmm kızlar ne var ne yok bakalım.. 3-4 sayfa geri okudum . sanırım fazla kimse yok..bende yorgunum..eve yeni geldim..
Kızlar UNNADO diye bir alışveriş sitesi var nette duymuşsunuzdur belki belli markalarda dönem dönem indirimler yapıyor.Sadece anne-çocuk üzerine. Şu anda Lansinohun göğüs çatlakları ve yaraları için olan lanolin kremin 56 grmı 21 lira.normalde 10 gr lık bu fiyata satılıyor biliyorsunuz.ben sipariş ettim bir tane. 25 e geldi kargo ile. sizede haber vereyim belki almak istersiniz dedim
hımm ewt benim yoksa diğer tatlı bayanda senmisin?ne tesadüf:)canım bende çıkıyorum yoksa aynı yerdemiyiz servisteki kız senmisin
öptüm
nisa nın anlamı kadın demek değilmi?güzel bir isim aslındakizlar bizde esimle benim yaptigim bir liste vardi kiz isimleri esim bakti ona NiSA hosuna gitti..bakalim onumu koyariz daha vakit var yoksa fikrimiz degisirmi bilemem
daha dün arkadaşlardan biri bebeğin adını nisan koymak isteyen varmı demişti bak sen varmışsın tatlımBenim de kızım olursa ve kısmetse doğum nisanda olacağı için "nisan" ismi hoşuma gitti ama bakalım kesin değil tabiki.
babasının adıda hangisi uyumluysa onu koy benceben de bebişim ismini belirledim. ilk ismi babasının ismi olucak ikinci ismi ise yüksek ihtimal seçkin olucak. seçkin ismi hakkında yorumlarınızı bekliyorum. diğer düşündüğüm isimler eymen ve kıvanç. siz ne dersiniz
2.bebiş sanırım bende daha belirgin bişe yok malesef ki teyzesiKızlar ben de bebeğimi geçen haftadan beri hissediyorum. Arada kendini gösterip sonra kayboluyor. Daha düzenli hareketleri yok. Ama yakında o da olacak inşallah.
günaydın bebişimin teyzeleri benim hiç kızkardeşim yok.bu yüzden teyzesi yok.gerçi halası da yok.ama sayenizde bir sürü teyzesi var biliyor musunuz?
günaydın bebişimin teyzeleri benim hiç kızkardeşim yok.bu yüzden teyzesi yok.gerçi halası da yok.ama sayenizde bir sürü teyzesi var biliyor musunuz?
dremar 35 cim özelden emailimi attım bana davetiye gönderirmisin
calarım ne sitesi bu bahsettiğiniz :26:
günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız...
şekerler hergun sut içiyor musunuz aranız nasıl sütle
ben her sabah kocaman bir bardak içiyorum :)) aram süper yani...ama hala soğuk süt içiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?