2011 Nisan Anneleri

Ben de lansinoh'un ufaklarından almıştım. 1-2 kez kullandım. İyi geldi. Bir de zeytinyağı sürdüm. Asıl o çok fayda etti. 2 gün acıdı göğsüm sonra geçti.

Benim dr'um da 10-15 dk. muayene ediyor. Aslında bu süre yeterli bence. Ölçümlerini yapıp bebeği inceledikten sonra bana da göstermek için bir tur daha atıyor. 2 tur bebeği seyrediyorum. O da zaten 7 dk anca sürüyordur. Kalan sürede ne yaptın ne yapacan şeklinde konuşuyoruz bitti gitti oluyor. Ben açıkçası dr'umdan memnunum. Zaten beni benden iyi biliyor. Kızında bu değerin vardı şimdi bu değerin var şeklinde falan konuşuyor. Mesela bazı dr'lar var sana soruyor geçen sefer ne olmuştu diye. Dr'un hastayı doğru izlemesi ve gerekli notları alması bence muayene süresinden daha önemli.

Kızlar ben de bebeğimi geçen haftadan beri hissediyorum. Arada kendini gösterip sonra kayboluyor. Daha düzenli hareketleri yok. Ama yakında o da olacak inşallah.

slmmm kızlar ne var ne yok bakalım.. 3-4 sayfa geri okudum . sanırım fazla kimse yok..bende yorgunum..eve yeni geldim..

nerdeydin cnm bugün görüşemedik seninle... maşallah cnm geziyosun hareketlisin ne özeniyorum sizlere...ben bu gün 10+10 dak yürüdüm 3 saat arayla akıntım oldu ilk defa size göre normalde ben hiç yaşamadığım için tedirgin oldum... sonra bel ağrıdı yok rahim genişliyo galiba bi sert ve çok sıcak... aman..rabbim hayırlısını nasip etsin inşş..

merhaba kızlar

uyku tutMADI BENI BU AKSAM. Şu UNNADO sitesi ne üye olan arkadaşlar bana da davetiye gönderirmisiniz?
Mail adresim gulenhepgul @ yahoo.com

Şimdiden teşekkürler ve ii uykular!!!

dremar 35 cim özelden emailimi attım bana davetiye gönderirmisin

canım bende çıkıyorum yoksa aynı yerdemiyiz servisteki kız senmisin
öptüm
hımm ewt benim yoksa diğer tatlı bayanda senmisin?ne tesadüf:)
kizlar bizde esimle benim yaptigim bir liste vardi kiz isimleri esim bakti ona NiSA hosuna gitti..bakalim onumu koyariz daha vakit var yoksa fikrimiz degisirmi bilemem
nisa nın anlamı kadın demek değilmi?güzel bir isim aslında
Benim de kızım olursa ve kısmetse doğum nisanda olacağı için "nisan" ismi hoşuma gitti ama bakalım kesin değil tabiki.
daha dün arkadaşlardan biri bebeğin adını nisan koymak isteyen varmı demişti bak sen varmışsın tatlım
babasının adıda hangisi uyumluysa onu koy bence
Kızlar ben de bebeğimi geçen haftadan beri hissediyorum. Arada kendini gösterip sonra kayboluyor. Daha düzenli hareketleri yok. Ama yakında o da olacak inşallah.
2.bebiş sanırım bende daha belirgin bişe yok malesef ki teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…