- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.641
cnm arkadaşım değiştir tabi... seninle uzun uzun ilgilenicek bak özel hast doktorlar 20 dak verir hastalarına kimi 10 dak yollar..bizimkisi çok dikkatli uzun uzun bakar ve konuşur...bu senin en doğal hakkın... çünkü ancak onlar bizimle ilgilenir ve bebişimizi bize anlatırlarsa içimiz rahat eder...
esracım antepe ait zannediyorum muammarayı ondan sordum antep yemekleri yapan biryerde yiyorum da.
bilemedm bende karrsız kaldım adam işini ii yapyr bebkle çok ii ilglenyrda iş de hiç konuşamyrz baklm bu hafta bi dr a daha gdp onu dneyecez
bilemedm bende karrsız kaldım adam işini ii yapyr bebkle çok ii ilglenyrda iş de hiç konuşamyrz baklm bu hafta bi dr a daha gdp onu dneyecez
İyi akşamlar kızlar
Esracım bende yürüyüş yaptığım zaman akıntım oluyo, biraz dinlenince normale dönüyor..
Cimcimenazcım benim doktorumda özel hastanede ama hastası çok,
çokta tatlı bi doktor 10-15 dakikada çıkıyorum odasından
sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyodum ama evime yakın başka düzgün hastane bulamadım
aslında varda muayene ücreti 170 TL doğum 8 Bin TLolunca oraya gitmek hiç mantıklı gelmedi
Ama sorduğum sorulara net cevaplar veriyor çokta mutevazi bi yapısı var değiştirmeye kıyamıyorum
hangi hastaneye gidiyosun canım
şimdi herşeyi anlıyorum... cicler aldıkça alası geliyo insanın vallahi... bu gün baktım öyle dedim hop dur... az sabır alcan dedim...durdum...
dün gördüm e5 e yakın pendikteydi hatırladım
şimdi netten hesapları kontrol ediyordum ..otamatik ödemede faturalar bi baktım oda neeeee elektrik faturası 572 tl ya çıldırmak üzereyim . haftada bir kez elektirik süpürgedi ,3 kez çamasır ortalama 4-5 gün bulaşıkk makinası çalışıyo bu evde ya bu nasıl bi rakam anlamadım .gidip itiraz mı etmem gerekiyor ..bu eve tasınalı 4 ay oldu ısınamadım su aptal eve her gün başıma yeni bi dert çıkarıyo nefret ettim iyice yaaaa
şimdi netten hesapları kontrol ediyordum ..otamatik ödemede faturalar bi baktım oda neeeee elektrik faturası 572 tl ya çıldırmak üzereyim . haftada bir kez elektirik süpürgedi ,3 kez çamasır ortalama 4-5 gün bulaşıkk makinası çalışıyo bu evde ya bu nasıl bi rakam anlamadım .gidip itiraz mı etmem gerekiyor ..bu eve tasınalı 4 ay oldu ısınamadım su aptal eve her gün başıma yeni bi dert çıkarıyo nefret ettim iyice yaaaa
:2:
canım bu aylık gelen ücretmi?1 aylık ise çok fazlaaa nedenn??
kesin itiraf et cnm...vardır bi sorun olmaz yaevet 1 aylık ya deli ettiler beni ..internetten itiraz bölümü vardı ettim ama yarın sanırım birde yerine gidip etmem gerek ya ortama benim faturam 70 -80 civarı gelir hep daha öncekilerin ortalamalarıda böle .hamile olduktan sonra zaten iyice serdim temizliği çamasırı bulaşığı ..fırında pasta börek desen ayda 1 yada 2 kez.. diyorum ya sürekli bi yerinden bi sorun çıkıyo bu evin ya NEFRETTTTT EDİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?