2011 Nisan Anneleri

canım doktorun iyiyse hiç değiştirme bence önemli olan testler ayrıntılı ultrason diğerleri rutin kontrol işinde iyiyse çok zaman harcaması gerekmez önemli olan sana güven vermesi.

evet canım bana guvenini veriyor ultrasonda falan çok ii bakyr herseyini anlatyr sordugunsa da cewap verir işte 10 dakkada bityr işimiz bide buranın 1 numaralı dr u..işte tek sıkıntı aradgnda ulaşamyrsn ya konferansta ya başka bi yerde....bide doğuma asisstanlarını da alyr dr ya tıp fakultesnde çalşyr cümbür cemaat mi grcez doğuma dyrm ben kendi kendime zaten normal doğum düşünyrm...aman ne bileyim ya baklım olmadı değiştrmeyz eşim cuma bi dr dan da randevu aldı sadece amacım karşlaştrmak dger dr lara hiç gtmedm bakalım nasıllarmış

benımde buyuk bır kupam var her sabah kahvaltımı sutle yapıyorum zaten aram cok ıyıdır sutle.bebişim süt içinde yüzüyo yanı maaşallah

evet canım süt bebeğin kilosuna da ii gelyrmş özellikle 5 aydan sonra hiç brakmamak lazm tabi içemeyenler için yogurt olur.dr bana sütlaç sütlü tatlılar ayran yayla çorbası bile olr yeter ki kalsiyum alsun dedi

şekerler hergun sut içiyor musunuz aranız nasıl sütle

Günaydın kızlar,gününüz güzel geçsin:)

Cimcimenaz canım ben süt konusunda biraz ihmalkar davranıyorum.Akşamları birer bardak içmeye çalışıyorum oda sek'in cam sütü olursa,karton pastörize sütleri hiç içemiyorum

olsun canım az da olsa içmeye devam et bnce

inşallah kuzucum
sen nasılsın bakim bebiş nasıl

çok iyiyz ,biz dün bebişimn kız oldgunu öğrendk daha bir iyi oldm ay bir aydr görmyrdum ya ne kadr mutlu oldm gördgmde bide uzun zamndr gtmyrz sonra birden buyudugunu göryrz çok hoş bişey yaaa senin bebiş nasıl ne yapyr

ay yaaaa ne güzel alcan pembeleri süslü süslü allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
bizim kontrolde cmt oğluşumu özledim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…