2011 Nisan Anneleri

bebis iyidir herhalde simdilik cok fazla bir iletisimiz yok:)) henüz tam hissetmedigim icin dahada bebi$i görmeme 2 hafta var(( 20.haftada kontrolüm..ayy böyle uzun aralara dayanamiyorum

biran önce geçsin günler canım ya geçen bir yazı okudum biz hissetmiyoruz ama o bizle iletişime geçmişcnm bulursam eklicem işitme duyuları 12. haftadan sonra gelişiyormuş çok ilginç geldi bna[/QUOTE]

dogru canim o bizi hissediyo onu biliyorum,ben henüz tam hissetmedigim icin öyle yazdim.göbeginize degen bir saci bile hissediyolarmis öyle duymustum...

kızlar olduğunuz yerlerde mutlaka pazarlar kuruluyordur.benim bulunduğum yerdede pazar kuruluyor orda bu çıtçıtlı badiler çok uygun oluyor imkanınız varsa oralarada bakın mağazaalrda daha pahalı geliyor bana...yani bunlar günlük çok değiştiği için çokta markalı pahalı olmasına gerek yok..

evet cnm kesinlikle... çıtçıtlı badilere 1 tanesine en fazla 3.5 verilmeli hatta daha uygunları var..iç çamaşırı bebişlerin el kadar bişey... marka die fazla para vermek bebeğe verilen değeri göstermiyo... bizim bazı arkadaşlar onla kıyaslıyo vallahi... mesela benim paylaştığım bebek kıyafetlerinin fiyatlarını verim size... yelek:5 ytl alt üst takım:5 ytl 5 li zıbın:15 di komşum die 10a verdi... şöyle bi durum var yanlış anşaşılmasın ben 30da veirrim 40 da gözüme gelmez ama değerinden fazlasını vermeyi doğru bulmuyorum...

bebişin güle güle uyusun büyüsün canım. markası ne acaba?biz de park yatak almayı düşünüyoruz canım. ondan sordum bir de ne kadara aldın?

sağol canım teşekkür ederim markası V.İ.B.ebebek.com dan 99.90 tl ye aldım kargo parasıyla 106 ya geldi tabi ben çok memnun kaldım üründen.

canım direk tenine deyecek şeyler yumuşak olmalı diye düşünüyorum kaliteli diğerlerini alırım ama bazı şeylerde marka düşünmek lazım

evetcanım bende gördüm 3 lüsü 14.90 dı yada 14.50 tl ikisinden biri bir ara gidip bakacağım

biz beğendik canım uzun kollular çok kullanışlı değilde kısa kollular yumuşacık çok iyilr ben bir takım aldım eşim bıraksa bi tane daha alcaktım ama zaten hastane çıkışlerındada var ayrıca kilo alırsa dye birde bir boy bunun büyüğünü alıcam ilerde bu arada bide sebamed bakım çantası indirime girmiş bir sitede duydunmu iyi mi sebamed

canım direk tenine deyecek şeyler yumuşak olmalı diye düşünüyorum kaliteli diğerlerini alırım ama bazı şeylerde marka düşünmek lazım

evet buna bir cevabım var aynı şeyi bende satıcıya sordum...3.5 a satan çıtçıtlı badiyle 8 tl satttığı aziz bebe çıtçıtlısını gösterdi... %100 cotton du ikiside yani pamuk.. etiketleride aynı maldan üretilmiş... sence?

cnm kaliteye dikkat ediyorum afedersin ben ipekyoldan giyincem bebeğime pazar malı gidircem... yok.. bunun dengesini iyi sağlamak gerekiyo ucuza kaçmak değil amacımız.. değerinden fazla para vermemek tercihim... gün gelecek semt pazarlarındanda alcaksın.. hoş leventtin salı pazarı turist kaynıyo hihi... bayada alışveriş yapmışımdır ordan misal...

mersi şekerim ben gerçekten hızlı çıktım sanırsam ama sabırsızlığıma yenik düşüyorum nabayım.ben bunu ebebek.com dan 99.90 a aldım canım çokta uygun hiç 150-200 vermeye değmez aynısı çünkü...inş enkısa zamanda öğrenirsiniz sizde cinsiyetide başlarsınız alışverişe..

üretim ayni canim marka sadece fiyati attiriyo,sadece buu

cnm ben ünv bitirdiğim yıl istanbul nişantaşında rumeli cad orda AKER dağıtım binasında pazarlama sorumlusu olarak çalıştı kısa süre... 2 ay.. eşarpların piyasa fiyatı varaklılar 75 düzler50-60 arası... peki bunun üretimi tekirdağda.. adede düşen fiyatı söylemicem ama toptan satışları 30 düzler varaklılar40 gibi.... 1 üründen kazınalın kar % 60 gibi... yani şöyle bişey...burda pierr cardin eşarp üretimide yapılıyo akerde aranciada...ŞÖYLE OLUYO.. ÜRETİM YERİ AYNI AMA ETİKETLE FİYAT ARTIYO... sadece bu...

canım ben semt pazarı kullanmayan biri değilim ama bazı şeylerde hassas olunması gerektiğini düşünüyorum tabi benim fikrim arkadaşlarım gibi organik almıyorum herşeyi ama bazı şeylerde dengeyi tutturmak önemli bizinde pazara armine aker eşarplarının aynısı geliyor bayine götürsen bayicisi tanıyamaz süper taklit

kizlar ben trdeyken bebek badyleri yapan bir fabrikanin muhasebe bölümündeydim.firma yurtdisaina ihracat yapiyodu. fazlasinida semt pazarlarina veriyodu.ayrica defolu falanda degil.düsünün yani pazar demek kalitesiz demek degil herzaman.bu firma halen istda ve biz tarkyadaki subesiydik.onun ürünlerini yazin gidince bizim pazarda bulabiliyorum.ayrica burda baby-walz diye bir katalogla satis yapan firma var ayni ürün cünkü oraya trden geliyoo burdanda siparisle kat kat pahalisina aliyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…