- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.881
bebis iyidir herhalde simdilik cok fazla bir iletisimiz yok:)) henüz tam hissetmedigim icin dahada bebi$i görmeme 2 hafta var(( 20.haftada kontrolüm..ayy böyle uzun aralara dayanamiyorum
kızlar bu arada lcwda çıt çıtlı badi ve tulumlarda indirim var bilginiz olsun
dogru canim o bizi hissediyo onu biliyorum,ben henüz tam hissetmedigim icin öyle yazdim.göbeginize degen bir saci bile hissediyolarmis öyle duymustum...
eşim bazen ona göre konuş dyor hele bazı dizileri oğlumun psikolojisi bozulcak dye izletmyr bile
iyi istirahatlar canım sende Allah a emanet olkızlar mesaim bitti çıkıyorum hepinizi öpüyorum allah a emanet olun
ne kadar cnm bilgin varmı?
canım 3lü aldım 14e 12yede tulum aldım
kızlar bu arada lcwda çıt çıtlı badi ve tulumlarda indirim var bilginiz olsun
kızlar olduğunuz yerlerde mutlaka pazarlar kuruluyordur.benim bulunduğum yerdede pazar kuruluyor orda bu çıtçıtlı badiler çok uygun oluyor imkanınız varsa oralarada bakın mağazaalrda daha pahalı geliyor bana...yani bunlar günlük çok değiştiği için çokta markalı pahalı olmasına gerek yok..
bebişin güle güle uyusun büyüsün canım. markası ne acaba?biz de park yatak almayı düşünüyoruz canım. ondan sordum bir de ne kadara aldın?
sağol canım teşekkür ederim markası V.İ.B.ebebek.com dan 99.90 tl ye aldım kargo parasıyla 106 ya geldi tabi ben çok memnun kaldım üründen.
evet cnm kesinlikle... çıtçıtlı badilere 1 tanesine en fazla 3.5 verilmeli hatta daha uygunları var..iç çamaşırı bebişlerin el kadar bişey... marka die fazla para vermek bebeğe verilen değeri göstermiyo... bizim bazı arkadaşlar onla kıyaslıyo vallahi... mesela benim paylaştığım bebek kıyafetlerinin fiyatlarını verim size... yelek:5 ytl alt üst takım:5 ytl 5 li zıbın:15 di komşum die 10a verdi... şöyle bi durum var yanlış anşaşılmasın ben 30da veirrim 40 da gözüme gelmez ama değerinden fazlasını vermeyi doğru bulmuyorum...
evetcanım bende gördüm 3 lüsü 14.90 dı yada 14.50 tl ikisinden biri bir ara gidip bakacağım
canım direk tenine deyecek şeyler yumuşak olmalı diye düşünüyorum kalitelidiğerlerini alırım ama bazı şeylerde marka düşünmek lazım
evet buna bir cevabım varaynı şeyi bende satıcıya sordum...3.5 a satan çıtçıtlı badiyle 8 tl satttığı aziz bebe çıtçıtlısını gösterdi... %100 cotton du ikiside yani pamuk.. etiketleride aynı maldan üretilmiş... sence?
Baybicim nabersin nasılsın, karşılaşamıyoz artık. Bebeğin beşiği çok tatlı bende aynı bundan düşünüyom. Bildiğim kadarıyla 150-200 lira civarında, sen ne kadara aldın. Kız sen çok hızlısın. Erkneden hamiş olduğunu öğrendin, erkenden cinsiyetini, heralde beşiğide alan ilk sensin sanırım.Bizde cinsiyetini bile öğrenemedik teyzesi.
üretim ayni canim marka sadece fiyati attiriyo,sadece buu
evet buna bir cevabım varaynı şeyi bende satıcıya sordum...3.5 a satan çıtçıtlı badiyle 8 tl satttığı aziz bebe çıtçıtlısını gösterdi... %100 cotton du ikiside yani pamuk.. etiketleride aynı maldan üretilmiş... sence?
cnm kaliteye dikkat ediyorum afedersin ben ipekyoldan giyincem bebeğime pazar malı gidircem... yok.. bunun dengesini iyi sağlamak gerekiyo ucuza kaçmak değil amacımız.. değerinden fazla para vermemek tercihim... gün gelecek semt pazarlarındanda alcaksın.. hoş leventtin salı pazarı turist kaynıyo hihi... bayada alışveriş yapmışımdır ordan misal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?