2011 Nisan Anneleri

sağol canım. peki bir bildirim falan yaptınmı şimdiden ssk ya herkes birşey diyor bugün de bu konuya taktım

şimdiden bir bildirim yapmaya gerek yok. 32. haftada dr.dan çalışabilir raporu alınıyor yada işe devam etmeyerek doğum iznini başlatıyosun. ondan sonra işe devam yoksa maaş kesiliyor, 16 hafta sonra ssk 'dan toplu rapor paranı alıyosun. Arada bi yerde ssk'ya raporunu ibraz ediyosun ama tam detayını bilmiyorum.

teşekkür ederim arkadaşım:13:

slm kızlarrrrrr biz geldik nasılsınız inş. herşey yolundadır hepinizin biz bikaç gündür çok kasık ağrısı yaşıyoruz

slm kızlarrrrrr biz geldik nasılsınız inş. herşey yolundadır hepinizin biz bikaç gündür çok kasık ağrısı yaşıyoruz

oh be canım arkadaşım..bendede var 2 gündür...soruyorum kimse bendede var demedi..sonunda 10 dak önce doktorumu aradım..rahim büyüyo ondan dedi..kemikmi ne açılıyomuş öle bişi dedi olurmuş...için rahat olsun ben tedirgnlikten randevuyu yarına aldım...

ayy sorma gece uyandum bir ara hissettim zaten gün sonu uzanınca artıyorbende bugün gidecektim eşim yoğunum dedi kaldı duydum ama aklıma hamilelerde idrar yolları enf. oluyomuş ya çoğunlukta ondan korktum inş. bişi yoktur hepimizde

AY BENDEDE AYNI CNM...kaç kere kalktım...bide idrara çok gittim... sanki akıntım geliyo gibi sürekli öylede bi his var bende şimdi iyiyim cnm...bak sürekli uzanıncada çok oluyo...uzak ayaklarını sırtına iyi bi yastık koy iyi gelir... bol bol su iç cnm...enfeksiyonu önlüyo

biblobebekler, dscopur, mesa, murun84, nisa_86 hnk skorpion iyi akşamlar tatlı annaler..

biblobebekler ilk defa gördüm seni..hoşgeldin..hiç yorum yapmadın ama? varmı bebiş..

zorla içiyorum valla canım suyu istemeye istemeye yaa sık idrara bende çıkıyorum hatta gece uykudan uyanıp ama bu zamanlar bebek baskı yapıyomuş dyeduydum bide ben kışın çok giderim üşüdüğüm için yastığı bii deneyeyyim

sağol canım bebiş nasıl

bebis iyidir herhalde simdilik cok fazla bir iletisimiz yok:)) henüz tam hissetmedigim icin dahada bebi$i görmeme 2 hafta var(( 20.haftada kontrolüm..ayy böyle uzun aralara dayanamiyorum
[/QUOTE]

biran önce geçsin günler canım ya geçen bir yazı okudum biz hissetmiyoruz ama o bizle iletişime geçmişcnm bulursam eklicem işitme duyuları 12. haftadan sonra gelişiyormuş çok ilginç geldi bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…