- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.841
kızlar çıtçıtlı atlet giyiyor musunuz beni biraz
rahatsız ediyor da siz ne alemdesiniz
kızlar bende 2010 nısan annelerının dogum hıkayelerını okudum gercekten cok guzel sızlerede (okumayanlar için) tavsıye ederım.gerçi çok duygulandım ama cok guzeldı.ınşallah bızde cok kolya ve sağlıklı bı dogum evresı gecırırız.
ben hamıle olmadan once heo cıtcıtlı atlet gıyordum ama artık karnım cıktıgı ıcın benı cok sıktıgını hıssedıyorum.ama çok güzel hamile alt çamaşırları var cok guzel karnımızı da tamamen ıcıne alacak sekılde dolayısıyla atletı ıcıne koyuncada sırtın felan acılmıyo ben artık cıtcıtlı atlet asla gıyemıyorum
Merhaba kızlar
Aile hekimliği konuşulmuş.
Biz aile hekimimizle tanıştık ve gayet memnun kaldık.
Çok ilgilendiler.
Bir kere hiçbir işlem yaptırmaya gerek yok.
Doğrudan doktorunun yanına gidiyorsun ki bence bu çok iyi bir uygulama.
Kaydını filan hep doktorun odasındaki hemşire yapıyor.
Ben gittiğimde sıra da yoktu doğrudan görüştük doktorlar.
Umarım hep böyle olur.
Esracığım doktorunu beğenmezsen 6 ay içinde değiştirebiliyorsun.
Şimdilik istediğin doktora gidebilirsin ama yaklaşık 2 yıl sonra önce aile hekimine gideceksin o gerekli görürse başka bir doktora gideceksin.
Bu biraz külfet gibi görünüyor ama bazen sorunumuz için hangi alanda muayene olmamız gerektiğine karar veremediğimiz için yönlendirme yapacak olması güzel.
merhaba kızlar
birşey soracam size 14+4 teyim 2,5 kilo aldım benim doktor takip etmiyor kiloyu... sizce nasıl boyum çok uzun değil ve zaten biraz tombikim.... bazılarını duyuyorum 32 . haftada 5 kilo falan almışlar acaba ben mi çok kilo aldım....
merhaba kızlar
birşey soracam size 14+4 teyim 2,5 kilo aldım benim doktor takip etmiyor kiloyu... sizce nasıl boyum çok uzun değil ve zaten biraz tombikim.... bazılarını duyuyorum 32 . haftada 5 kilo falan almışlar acaba ben mi çok kilo aldım....
kızlar çıtçıtlı atlet giyiyor musunuz beni biraz
rahatsız ediyor da siz ne alemdesiniz
cnm vallahi ben hiç kilo almadım... bunun sebebini şuna bağlıyorum.. günde 3 lt su ve magnezyum içiyorum suyla içilen o doktorum demişti hasımsızlığı giderir die... 6 öğün iyiyorum... belli şeyler yemiyorum... sen 2.5 kilo aldın ama beslenmenin iyi olduğunu düşünüyorsan sorun yok bebişin büyüsünde biz şuan için önemli değiliz..ama abur cubur ve hamur işi tatlılar tüketiyosan tabi bu durumda daha dikkatli olmalısın..misal günde 3 tane ceviz ve badem yenilmeli deniliyor değilmi.. asla ölçüyü geçmiyorum..meyvede muzu dikkatli tüketiyorum C vitamini olan tüm meyvede ölçüm yok...NACİZANE PAYLAŞIMIM ARKADAŞIM...
kızlar birşey soracağım. doğum iznine ayrıldıktan sonra maaş yatmıyor, doğum izni bitince gerekli evrakları toplayıp ssk dan toplu para alınıyor değil mi?yoksa maaş yatıyor da ssk dan aldığın parayı işyerine mi veriyorsun?
çok teşekkür ederim canım.doktorum bana da magnezyum yazdı ama yan etkisi olabilir diye fazla içmek istemiyorum. kramplara karşı yazmıştı. bir arkadaşa da doktor yorulduğun zaman iç kendin ayara demiş. zaten ben hergün kan pıhtılaşmasına karşı iğne oluyorum. doktorum hiç tahlil yapmadan verdi ilk gebelikte boş gebelik yaşadığım için ondan da korkuyorum. doktorum bir zararı olmaz dedi ama yinede içim pek rahat değil belkide onu boşuna kullanıyorumdur :26: inş. bebişime bir zararı olmaz
bu durum patronlara bağlı cnm eskiden bizim patron ssk parasını alıp tam maasını verirdi ssk düşük gösterdiği için ama şimdi krizi bahane edip ssk dan almanı istiyor
kızlar dünden beri regli olucakmışısn gibi tam kaığımda karnımın altında garip bi his var... sizdede oluyomu... biraz tedirgin oldum randevumu 9undaydı yarına çektim...
oluyor canım stres yapma uzulup stres yaptıkça bu tarz agrlar artyr cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?