2011 Nisan Anneleri

oraganiklere bile güven yok... etilerde hamişler için bi yer açıldı her mevsimin meyvasinde sebzesine kadar var.. ve organik dio ben nasıl gevenim çelişkiye bak..mevsimsiz şeyleri serada olunca masum oluyo sanki ver ilacı yok osunu busunu... sonra mevsiminde kilosu 2 lira olna şeye ben adet fiyatı 2 lira vercem yok yağma...

vallahi hepimiz aynıyız kaliteyi ve indirimleri severiz biz kadınlar..pazardada olsa kaliteyi anlarız..kaçmaz gözümüzden orjinale yakın çakmalar hihi.....

vallahi hepimiz aynıyız kaliteyi ve indirimleri severiz biz kadınlar..pazardada olsa kaliteyi anlarız..kaçmaz gözümüzden orjinale yakın çakmalar hihi.....

birlikte çıkalım öyleyse pazara hihi... organik kıyafetleri doldurduda arkadaşım onu kastetmiştim valla en azından çamlıcaya biz güvenmiyoruzsemtten semtede değişebilir belki

birlikte çıkalım öyleyse pazara hihi... organik kıyafetleri doldurduda arkadaşım onu kastetmiştim valla en azından çamlıcaya biz güvenmiyoruzsemtten semtede değişebilir belki

ay çıkalım vallahi canımcım anam çamlıcada bişey yokki ya... ümraniyede çarşıda çok var bebiş mağazaları orda eşim gözüne kestirdiği biyer varmış libadiye tarafında bi ben bakim ropar veririm sana...

kızlar ya ben artık bugun hamıle pantalonu aldım 1 tane zarzor ama göbek kısmı düşük olduğu için acayip oldum giyince biraz ama artık öncekı pantalonlarıma giremıyordum çokda secenegım yoktu mecbur aldım sizinde böle düşük belmi acaba...bızım burdakı lcw dan aldım ama model sıkınmtısı var işte...

canım ebebekten memnun kaldınmı arkadaşım çok şeyi ordan aldın bende şimdi inceleyeceğim sizin beşik nerde resmi var mıydı ben mi kaçırdım?

bekliyom benimde 2 katlı bir yer gözüme çarptı hediyelikleri ordan almıştı ucuz gelmişti yok yoktu ama hiç yolum düşmedi çarşıya iş çıkışıda gözüm yemiyor

güle güle giy canım düşük belde rahat edebilir misin rahatsan boş ver ben daha bakmadım ama daha önce lcwdan beli lastikli pant. aldım onları giyiyorum rahatsız etmiyor şimdilik

hoşbuldukk

Ben gece yatarken pijamalarımı giyemiyorum göbeği sıkıyo hiç rahat edemiyorum
sonra gecenin bi yarısı bakıyorum pijamam çıkmış
herhalde uyku esnasında çıkarıyorum
Nasl yapsam acaba, gecelik giysem kombimizin çalışmasına rağmen kesin üşürüm

Son düzenleme:
benim düsük belli hamile kotum rahatsiz etmeye basladi sikiyor artik,lastik kismi kalin biraz ondan..öncedende hamile kotum var o yüksek bel ve göbege denk gelen kismi daha ince lastikli kumastan o daha rahat.

hoşgeldin canım nasılsın?

Hoşbuldukk Nisacım nezamandır görüşemedik iyiyim çok şükür sen nasılsın
Cinsiyeti öğrendin mi

bammbik Sarissa slm tatlı anneler....

Esracımm
Kızlar alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyosunuz
ben şimdi havalar iyiyken ve karnımız fazla büyümeden çıkayım istiyorum ama çok mu erken diyorum
ama biraz daha beklersek tam kışın ortasına denk gelecek ozaman zorlanırım gibi geliyor :26:

pijamalarındaki lastiği bebe lastiği ile değiştir. göbeğini de kesmez. rahat edersin. al sana beleş gebelik pijaması

Hem lastikli hem ipliyse lastiğini kes canım.
Ben öyle yaptım.
Lastik sıkıyordu, şimdi sadece ipiyle tutturuyorum.

bammbik Sarissa slm tatlı anneler....

Selam canım, nasılsın?

pijamalarındaki lastiği bebe lastiği ile değiştir. göbeğini de kesmez. rahat edersin. al sana beleş gebelik pijaması

Aa doğru ay teşekkür ederim yarın bebe lastiği alayım en iyisi

Hem lastikli hem ipliyse lastiğini kes canım.
Ben öyle yaptım.
Lastik sıkıyordu, şimdi sadece ipiyle tutturuyorum.

İpli olandan hiç şikayetçi değilimde lastikli olanlar acıtıyo simtenin dediği gibi bebe lastiği alırım göbeğime göre ayarlarım

teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…