- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.901
vallahi hepimiz aynıyız kaliteyi ve indirimleri severiz biz kadınlar..pazardada olsa kaliteyi anlarız..kaçmaz gözümüzdenorjinale yakın çakmalar hihi.....
cnm gözün aydın geldi yani yatak nasıl memnunmusun...beğendinmi...
birlikte çıkalım öyleyse pazara hihi... organik kıyafetleri doldurduda arkadaşım onu kastetmiştim valla en azından çamlıcaya biz güvenmiyoruzsemtten semtede değişebilir belki
mersi şekerim ben gerçekten hızlı çıktım sanırsam ama sabırsızlığıma yenik düşüyorum nabayım.ben bunu ebebek.com dan 99.90 a aldım canım çokta uygun hiç 150-200 vermeye değmez aynısı çünkü...inş enkısa zamanda öğrenirsiniz sizde cinsiyetide başlarsınız alışverişe..
ay çıkalım vallahi canımcım anam çamlıcada bişey yokki ya... ümraniyede çarşıda çok var bebiş mağazaları orda eşim gözüne kestirdiği biyer varmış libadiye tarafında bi ben bakim ropar veririm sana...
kızlar ya ben artık bugun hamıle pantalonu aldım 1 tane zarzor ama göbek kısmı düşük olduğu için acayip oldum giyince biraz ama artık öncekı pantalonlarıma giremıyordum çokda secenegım yoktu mecbur aldım sizinde böle düşük belmi acaba...bızım burdakı lcw dan aldım ama model sıkınmtısı var işte...
hosgeldinnn
İyi akşamlar kızlar
hoşgeldin canım nasılsın?
bammbik Sarissa slm tatlı anneler....
hoşbuldukk
Ben gece yatarken pijamalarımı giyemiyorum göbeği sıkıyo hiç rahat edemiyorum
sonra gecenin bi yarısı bakıyorum pijamam çıkmış
herhalde uyku esnasında çıkarıyorum
Nasl yapsam acaba, gecelik giysem kombimizin çalışmasına rağmen kesin üşürüm
hoşbuldukk
Ben gece yatarken pijamalarımı giyemiyorum göbeği sıkıyo hiç rahat edemiyorum
sonra gecenin bi yarısı bakıyorum pijamam çıkmış
herhalde uyku esnasında çıkarıyorum
Nasl yapsam acaba, gecelik giysem kombimizin çalışmasına rağmen kesin üşürüm
bammbik Sarissa slm tatlı anneler....
sağol canım teşekkür ederim markası V.İ.B.ebebek.com dan 99.90 tl ye aldım kargo parasıyla 106 ya geldi tabi ben çok memnun kaldım üründen.
pijamalarındaki lastiği bebe lastiği ile değiştir. göbeğini de kesmez. rahat edersin. al sana beleş gebelik pijaması
Hem lastikli hem ipliyse lastiğini kes canım.
Ben öyle yaptım.
Lastik sıkıyordu, şimdi sadece ipiyle tutturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?