- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.941
Concord Neo Travel Sistem Bebek Arabası Son Kampanyalı 3 Adet Ürün + Süpriz Hediyeli | Ayhan Çocuk Gereçleri bu mesela renkleride çok hoş..vallahi kafam karıştı..hoş eşimle istişare yapmadım ama size bi sormak istedim..
canım bu çok pahalı geldi bana ilk yazdığın daha iyi gibi...
gönderdim canımdremar 35 cim özelden emailimi attım bana davetiye gönderirmisin
Davet yolladım canım.merhaba kızlar
uyku tutMADI BENI BU AKSAM. Şu UNNADO sitesi ne üye olan arkadaşlar bana da davetiye gönderirmisiniz?
Mail adresim gulenhepgul @ yahoo.com
Şimdiden teşekkürler ve ii uykular!!!
arkadaşlar başka üye olmak isteyen varsa özelden msj atabilir yollarım davet hemençok güzel bende üye olmak ıstıyorum o sıteye
çok güzelmiş canım güle güle kullan.bizim kargoda bugün geldi kurmak için epey uğraştıkselam kızlar benimde beşiğim geldi esrayağmur merak ediyordu bende resmini koyayım dedim.bence çokda iyi yapmışız almakda hiç bi eksi yanı yok sallanmasıda çok güzel kurmasında bıraz zorlandık ama ssonunda başardık.müziği var renkli ışık da veriyor beşiğin içine ama sadece extradan şilte yatak almak lazım üstüne kendı şiltesı sert geldi bana ama zaten onu herkes koyuyor extradan yaptırıp.şimdiden kızımın odasına koydum artık gidip gelip bakarım beşiğe
canım ben kraft matrix almıştım bugün elime geçti. görerek aldım sende öyle yap arabanın hizası rahat tutabileceğin düzeyde olsun. satıcılar tık tık kuruyor ama biz zorlandık epey. benim arabam çift yönlü değil ama anakucağı mekanızmaya monte edilebiliyor. ilk başlarda o şekilde kullanmayı düşünüyorum. 6.aydan sonra puset moduna geçerim sanırım. pusetim 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. tamamen tentesi kapanabiliyor. ben beğendim sağlamda biz o kadar zorlandık çocuk tepinse üstünde birşey olmazkızlar bu bebek arabalarında neyi öncelik olarak alıcaz ben hiç bişey anlamadım... fiyatlar öyle birbirinden farklı ki? yardımcı olurmusunuz
sağol cnm....gönderdim canım
Davet yolladım canım.
arkadaşlar başka üye olmak isteyen varsa özelden msj atabilir yollarım davet hemen
arkadaşlar başka üye olmak isteyen varsa özelden msj atabilir yollarım davet hemen
çok güzelmiş canım güle güle kullan.bizim kargoda bugün geldi kurmak için epey uğraştıkhele arabayı kurmak tam bir bilmece. eşim toplayalım geri kaldıralım dedi yok dedim kalsın doğuma kadar her gece 1 kez kurup bozalım ancak pratiklik kazanırız yoruldum ay hazırlarken
canım ben kraft matrix almıştım bugün elime geçti. görerek aldım sende öyle yap arabanın hizası rahat tutabileceğin düzeyde olsun. satıcılar tık tık kuruyor ama biz zorlandık epey. benim arabam çift yönlü değil ama anakucağı mekanızmaya monte edilebiliyor. ilk başlarda o şekilde kullanmayı düşünüyorum. 6.aydan sonra puset moduna geçerim sanırım. pusetim 4 yaşına kadar kullanılabiliyor. tamamen tentesi kapanabiliyor. ben beğendim sağlamda biz o kadar zorlandık çocuk tepinse üstünde birşey olmazarkadaşların dediği gibi uzun süre kullanmayacaz belkide bu ürünleri onun için orta maliyetli birşeyler almak mantıklı geliyor bana.
merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
ben giremedim cumartesiden beri.pazar eşim evdeydi.pazartesi misafirim vardı.dünde miniğimi görmeye doktor teyzemize gittik.bugünde 3lü testimiz için kan vermeye.
teyzeleri oğlum öyle büyümüşki ultrasona sığmıyo artık parça parça görüyoruz her yerini.
rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış miniğim.
250 gram olmuş.3lü test verdi doktorumuz bugün kan verdik 3 gün sonra çıkıcakmış sonuçlar.inşallah onlarda temiz çıkar.
ben 1.5 ayda 4 kilo almışım malesef.doktorumuz kızdı birazcık.diyetisyene gitmeni öneririm daha düzenli ve sağlıklı beslenirsin dedi.benim daha önceden gittiğim bi diyetisyenim vardı sanırım haftaya ona başlıcam.yoksa böle 4 kilo alırsam her ay 90 kilo ile doğuma giderim sanırım.
sizler nasılsınız kızlar?umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.
maşallah gözün aydın cnm... çok sevindim.... bende yarın gidicem çok heycanlıyım..sen hissettinmi miniğini hiç
kılar ya benim gögüslerimde at taraflarda sanki alerji olmuş gibi kızarıklık var damar damar gibiçatlak belirtisimi bunlar? geçende göbüşümün üst kısmında olmuştu geçti sonra.acaba çikolataya falan alerjim mi var? iki gündür bira kaçırdım ipin ucunuda
canım ebebekten memnun kaldınmı arkadaşım çok şeyi ordan aldın bende şimdi inceleyeceğim sizin beşik nerde resmi var mıydı ben mi kaçırdım?
evet kaldım canım ama bazı ürünleri pahalı geldi bana bunu nasıl bukadar uygun yapmışlar şaştım ama bu fiyata kalitesiz diye düşünmeyin gerçekten güzel.resmini yeniden koyayım da sende bak ozaman canım...
ay çok güzel cnm... oh oh.... maşallah
evet kaldım canım ama bazı ürünleri pahalı geldi bana bunu nasıl bukadar uygun yapmışlar şaştım ama bu fiyata kalitesiz diye düşünmeyin gerçekten güzel.resmini yeniden koyayım da sende bak ozaman canım...
mersi canım
güle güle kullan canım ..istanbuldaki arkadaşlar ben eşimle haşim işcan geçidine gittik süper seyler süper fiyatlara satılıyor bebek arabalarından tutun en küçük oyuncağa kadar var oarada ve her marka ve her fiyata var .markalardada fiyatlar çok uygun krafttın arabasını arkadaş piyasadan 250 ytl daha ucuza aoldı özellikle peşin alacak arkadaşlar buraya gitmeden almayın derim ..ben bebek arabası park yatak küvet mama sandalyesi vs gibi seyleri buradan almayı düşünüyorum ::
haha süpersin cnm... bugün eşim bana pnu diyodu bende ya bırak kalitesizdir diyodum ki sen paylaşmısın o anlatıyo çok uygun güzel herşey var die... tabi takılıyorum..kesinlikle oraya gitmek lazım die düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?