2011 Nisan Anneleri

ben bu sabah bulantıyla uyandım hani bitmişti başımda ağrıyo
sinirliyimde
en iyisi ben bugün odamdan hiç çıkmıyım kimseye bulaşmayayım

sinirliyimde

canım valla çok sinirliyim olur olmaz herşeye kızıyorum..aslında böyle olmak istemiyorum ama elimde olmadan birden parlıyorum ..hormonlar bizi çok etkiliyo sanırım off...

canım valla çok sinirliyim olur olmaz herşeye kızıyorum..aslında böyle olmak istemiyorum ama elimde olmadan birden parlıyorum ..hormonlar bizi çok etkiliyo sanırım off...

ay evet ya eşimde farketti benm bu durumumu ebnde diyorum hormonlar e bide kız bebek taşıyorum o da nazlı olacak o kadr

sinirliyimde

ay o kahrolası bulantılar sizde de devam ediyor mu... u çocuk bi doğsun dövecem diyorum kimse inanmıyor :))) benim hiç geçmedi bulantılarım ve çıkarıyorum da... ve buna rağmen kilo alıyorum (((

kızlar dün gece çok kötü kıramp girdi bacağıma dayanılmaz bişeydi bunun için neler yapılması lazım biliyormusunuz

ay o kahrolası bulantılar sizde de devam ediyor mu... u çocuk bi doğsun dövecem diyorum kimse inanmıyor :))) benim hiç geçmedi bulantılarım ve çıkarıyorum da... ve buna rağmen kilo alıyorum (((

ya canımcım tam bitti diyordum gene geri geldi 1 haftadır

aslında zaman zaman da oluyor geçmedi bende koku hassasiyetide var

doğunca bende poposuna poposuna vuracam diyorum itiraz ediyorlar bizimkiler ama elimden alamazlar
kıyabilemem ya heralde

günaydın şekerler nasılsınız bebişler nasıl bizde iyiyiz daha yeni kahvaltı yaptım haşlama yumurtayı hiç sevmiyorum ama bebiişm için yiyorum :18:

İnan canım hamilelikte kokusana dahi tahammül edemeyecek derecede tiksindiğim tek şey haşlanmış yumurta oldu bebişin hatrınada yiyemiyorum tavada yumurtayla falan idare ediyorum

sinirliyimde

Canım banim ya geçer inşallah dün bi toplantı için 1.5 satlik bir yolculuk yaptım ama sabah 10 dan akşam 7 ye kadar toplantı, gezme falan filan derken kaldıramadım herhalde bu yorgunluğu akşam baş dönmesi şiddetli ve üşümeyle başbaşa kaldım şimdiye kadar derdim ki ne biçim hamileyim ne rahatım diye şikayet ederdim ama akşam yaşadım o duyguyu eşimin benimle saatlerce ilgilenmesi ne kadar güzel olsada hastalık berbat birşey çok geçmiş olsun

sağol canım dikkat et kendine
üşüme bendede var titreme eşlik ediyor kansızlıktan mı acaba yarın doktora soracağım başka bir doktora sormuştum hamilelikte olur demişti:26:

kızlar dün gece çok kötü kıramp girdi bacağıma dayanılmaz bişeydi bunun için neler yapılması lazım biliyormusunuz

ben peynir yiyemediğim için doktorum şöyle demişti eğer kalsiyum eksikliği olursa bacakta gerilmeler aağrılar ve bişey saplanmış gibi acılar duyarsın o zaman kalsiyum takviyesi yaparız dedi sende de kalsiyum eksikliği olabilir

üşüme bendede var titreme eşlik ediyor kansızlıktan mı acaba yarın doktora soracağım başka bir doktora sormuştum hamilelikte olur demişti:26:

dikat etmeye çalışıyorum ama bazen olyor işte kansızlıktan olabilir yani daha öncesinde kansızlık problemim yoktu hamilelikte olduysa bilmiyorum ve evet bende de titremeyle birlikte üşüme oldu

günaydın kızlaar,güzel anneleeer
dün gece pek uyuyamasam da iyi hissediyorum kendimi
akşam 11 e doğru uyumuşum sonra eşim 1de meyve yemek için uyandırdı..
bir de film başlamış onu izleyelim diye tutturdu..film de 2012..
kısacası dünya kıyamet filan..3e doğru film bitti yattık ama ne mümkün..
algılar açıldıktan sonra uyayamam ki..

sabaha kadar gözümü kıprmadım nerdeyse ama iyiyim şimdilik..
sizler nasılsınız?ne var ne yok?

bende ben uyurken biri beni uyandırırsa vay haline iyi bişey dememişin bravo
film güzelmiydi bari:92:
açığı bu akşam kapatırsın artık

ay ebnde akşam 9 da uyuyakalmışım koltgun ustunde...ne kadr çok uyuyakalyrm artık ya...nasıl bişey bu hormonlar yaaa

geçmiş olsun canım drlar magnezyum veriyor ama ne kadar fayda eder bilinmez, ben geçenki krabımı sıcak su ve sabunla ovarak hafiflettim ona ragmen 3 gün sürdü

eveet canım kansızlıktan..bende de var aynı durum üstelik 12.haftadan
beri demir ilacı kullanıyorum ama üşüme titreme var bende de hala..

bende ben uyurken biri beni uyandırırsa vay haline iyi bişey dememişin bravo
film güzelmiydi bari:92:
açığı bu akşam kapatırsın artık
yaa önce biraz mızmızlandım tabi ama..sonra bugünleri arıyacağız diye kendimi telkin edip hem onun da gönlü olsun diye kalktım..film de güzeldi ama..
tam sinemalık filmmiş..
neyse akşam acısını çıkartırım artık

ay ebnde akşam 9 da uyuyakalmışım koltgun ustunde...ne kadr çok uyuyakalyrm artık ya...nasıl bişey bu hormonlar yaaa
eveet canım ben ilk zamanlar 9-10 gibi uykuya yenik düşüyordum ama
3.ay bittikten sonra 1-2 saat ileri attı uyku düzenim..tabi hormonlarımızın etkisi büyük..

Günaydın herkese....

Bugün boş günüm ama akşama misafirim var.Dinlene dinlene hazırlık yapıyorum, arada da buraya göz atıyorum

geçmiş olsun canım drlar magnezyum veriyor ama ne kadar fayda eder bilinmez, ben geçenki krabımı sıcak su ve sabunla ovarak hafiflettim ona ragmen 3 gün sürdü

o kadar da su içiyorum üstelik şimdilik çok nadir oluyo eğer sürekli hale gelirse bende magnezyum alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…