- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.961
merhaba güzel anneler.
nasılsınız?
ben giremedim cumartesiden beri.pazar eşim evdeydi.pazartesi misafirim vardı.dünde miniğimi görmeye doktor teyzemize gittik.bugünde 3lü testimiz için kan vermeye.
teyzeleri oğlum öyle büyümüşki ultrasona sığmıyo artık parça parça görüyoruz her yerini.
rabbime şükürler olsunki sağlıklıymış miniğim.
250 gram olmuş.3lü test verdi doktorumuz bugün kan verdik 3 gün sonra çıkıcakmış sonuçlar.inşallah onlarda temiz çıkar.
ben 1.5 ayda 4 kilo almışım malesef.doktorumuz kızdı birazcık.diyetisyene gitmeni öneririm daha düzenli ve sağlıklı beslenirsin dedi.benim daha önceden gittiğim bi diyetisyenim vardı sanırım haftaya ona başlıcam.yoksa böle 4 kilo alırsam her ay 90 kilo ile doğuma giderim sanırım.
sizler nasılsınız kızlar?umarım hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir.
günaydın kzılar...akşam bariz hissettim oğluşumun hareketlerini çok güzeldi hatta babasıda göbüşüme kulagını koydu ve tekme attığını söyledi :))) oyy kurban olsun annesi ona ....rabbim nazarlardan saklasın hepimizin yavrularını...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün? Sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Geçenlerde bir arkadaşa bebek görmeye gittik. orda öğrendim ki arpa suyu acayip süt yapıyormuş. Bunun içinde alkolsüz bira içmeye başlamış. bazı markalarda ülkerin bile alkolsüz meyveli biraları varmış. Böyle bir şey duyanınız oldumu. Hatta banada tattırdılar nasıl bak diye. Bildiğin bira tadı ama içinde alkol yok.
kılar ya benim gögüslerimde at taraflarda sanki alerji olmuş gibi kızarıklık var damar damar gibiçatlak belirtisimi bunlar? geçende göbüşümün üst kısmında olmuştu geçti sonra.acaba çikolataya falan alerjim mi var? iki gündür bira kaçırdım ipin ucunuda
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün? Sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Geçenlerde bir arkadaşa bebek görmeye gittik. orda öğrendim ki arpa suyu acayip süt yapıyormuş. Bunun içinde alkolsüz bira içmeye başlamış. bazı markalarda ülkerin bile alkolsüz meyveli biraları varmış. Böyle bir şey duyanınız oldumu. Hatta banada tattırdılar nasıl bak diye. Bildiğin bira tadı ama içinde alkol yok.
günaydın cnm ne güzel ya imrendim sana benim kociş de hergün soruyor birşey hissediyon mu diye hayır diyorum nasıl hissetmezsin diyor kafasını koyuyor karnıma sabırsızlıkla bekliyoruz prensesimizin hareketlerini
günaydın kızlar. bende soğan ve bulgurun sütü artırdığını duymuştum.
günaydın kızlar nasılsınız
biz ço iyiyiz mide bulantılarım azaldı hatta yok denecek kadar az,
benim gelecek cuma kontrolüm m var ama sabredemiyorum bir hafta erken gidicem hem cinsiyette belkilerden kurtulur,
yoksa bebişimin psikolojisini bozucam doktor, erkeğe benziyor dediğinden beri oğlum diye seviyoruz, yani bi karışıklık varsa düzeltelik cinsel kimlik bunalımı yaşamasın çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?