2011 Nisan Anneleri

günaydın kzılar...akşam bariz hissettim oğluşumun hareketlerini çok güzeldi hatta babasıda göbüşüme kulagını koydu ve tekme attığını söyledi :))) oyy kurban olsun annesi ona ....rabbim nazarlardan saklasın hepimizin yavrularını...

Canım yaa banada diyetisyenin yolları gözükecek galiba
Bol bol su içmemiz gerekiyor ben su içemediğim için aldım diye düşünüyorum bende toplamda 4 kilo aldım sanırım bu zamana kadar,haftaya doktora gidicez bakalım ne fırçalar yicez bizde
Bebişin içinde çok sevindim,sağlıklı prensimiz kocaman olmuş,her ay büyümüş başka bi canlıyla karşılaşıyoruz.Bende sabırsızlıkla salının gelmesini bekliyorum

Günaydınnnn Anneler nasılsınız bakalım bugün,işe başlamadan size bi selam vereyim dedim,hepinizi öpüyorum

günaydın cnm ne güzel ya imrendim sana benim kociş de hergün soruyor birşey hissediyon mu diye hayır diyorum nasıl hissetmezsin diyor kafasını koyuyor karnıma sabırsızlıkla bekliyoruz prensesimizin hareketlerini

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün? Sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Geçenlerde bir arkadaşa bebek görmeye gittik. orda öğrendim ki arpa suyu acayip süt yapıyormuş. Bunun içinde alkolsüz bira içmeye başlamış. bazı markalarda ülkerin bile alkolsüz meyveli biraları varmış. Böyle bir şey duyanınız oldumu. Hatta banada tattırdılar nasıl bak diye. Bildiğin bira tadı ama içinde alkol yok.

Canım arkadaşım kullanıyordu,bebek mağazalarında bile satılıyor,yutdışında alkolsüz bira olarak geçiyor ama burda ismi arpa suyu:) sütü artırdığını duydum,aktarlarda süt artırıcı otlarda veriyorlar,dereotu bile artırıyormuş mesela o zamana kadar çok araştırırız sanırım

benimde yüzüm bu sabah al al olmuş şaşırdım ya alerji gibi

ben ilk bebişimde havuç suyu içmiştim sürekli o da çok süt yapıyor
haberiniz olsun

mesacığım yakındır seninde hissetmen canım...akşam sırt üstü yattığımda hissettim canım gündüz yoğunluktan farketmiyorum galiba...

havuçun süt yapmasına cok sevindim her aksam yerim ama salata olarak insallah rendelenince özelliği kaybolmuyordur

kızlar bayram öncesi ankarada kontrolümüz var ve gitmişken bişeylerde bakmak istiyorum bebeğime ankarada nerelerden alış veriş yapabilirim bebeğime ve bana...yardımcı olursanız sevinirim ankaralı annişler...

ankara da anneler için kızılay bulvar da hamile clup var, acty avm de hell klar mağazası, mine mağazası bulvar da birde sakarya da var bildiklerim. bebeğin içinde yine bulvarda var birkaç mağaza. gözüme çarpanlar bunlar.

günaydın kızlar nasılsınız
Biz ço iyiyiz mide bulantılarım azaldı hatta yok denecek kadar az,
benim gelecek cuma kontrolüm m var ama sabredemiyorum bir hafta erken gidicem hem cinsiyette belkilerden kurtulur,
Yoksa bebişimin psikolojisini bozucam doktor, erkeğe benziyor dediğinden beri oğlum diye seviyoruz, yani bi karışıklık varsa düzeltelik cinsel kimlik bunalımı yaşamasın çocuk

günaydın şekerler nasılsınız bebişler nasıl bizde iyiyiz daha yeni kahvaltı yaptım haşlama yumurtayı hiç sevmiyorum ama bebiişm için yiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…