- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.001
cnm bendede oluyor özellikle gerinince bazen iki bacağıma birden giriyor kramp. Onun için ayaklarını kendine doğru çekecekmişsin ben yaptım işe yaradı. Genellikle kramp girince ovarız kramp giren bölgeyi ama o çok tehlikeli sakın yapma diyor çevremdeki anneler...kızlar dün gece çok kötü kıramp girdi bacağıma dayanılmaz bişeydi bunun için neler yapılması lazım biliyormusunuz
ay o kahrolası bulantılar sizde de devam ediyor mu... u çocuk bi doğsun dövecem diyorum kimse inanmıyor :))) benim hiç geçmedi bulantılarım ve çıkarıyorum da... ve buna rağmen kilo alıyorum(((
cnm bendede oluyor özellikle gerinince bazen iki bacağıma birden giriyor kramp. Onun için ayaklarını kendine doğru çekecekmişsin ben yaptım işe yaradı. Genellikle kramp girince ovarız kramp giren bölgeyi ama o çok tehlikeli sakın yapma diyor çevremdeki anneler...
Günaydın herkese....
Bugün boş günüm ama akşama misafirim var.Dinlene dinlene hazırlık yapıyorum, arada da buraya göz atıyorum
kızlar merhaba nasılsınız? birkaç sayfa geri okudum herkes iyi gibi inşllah öyledir..kramplar için dr magnezym veriyor ve muz yemeyi tavsiye ediyor..ani dönüş ve bir anda ayağa kalkmaktan kaçının diyor........................................
kızlar merhaba nasılsınız? birkaç sayfa geri okudum herkes iyi gibi inşllah öyledir..kramplar için dr magnezym veriyor ve muz yemeyi tavsiye ediyor..ani dönüş ve bir anda ayağa kalkmaktan kaçının diyor.
bulantılar içinde kızlar haklısınız hemen geçmiyor,benim şuan çok beter bir sinüzitim var ve boğazıma akıyor sürekli bulantımı tetikliyor ve çıldırmak üzereyim..
ben dün burada yoktum herşey ani gelişti ,eşim geldi 11 de hadi bugün 4lü teste gitmiyormuyuz diye,ben yaptıramayacağız sanıyordum. öyle olunca hop hazırladınık dr gittik..
sürekli olan doktoruma gitmedim çünkü test fiyatı çok uçuktu..bu gittiğim dr uda beğendim gayet güzel incledi baktı,bizede birçok yerini tek tek tarif edip gösterdi..ölçümleri yaptı çok şükür herşey yolunda..183 gram olmuş :)
Amaa Allahın gücüne gitmesin benim için çok çok hayal kırıklığı oldu çünkü dr ERKEK dediynai böyle kötü tepki vermek istemiyorum ama ben kendimmi öyle bir motive etmişimki bir anda şok geçirdim,şaşırdım,almayı düşündüğüm bütün elbiseler bir anda gözümden geçti,elimde olmadan tuhaf oldum..dr da anladı dedi ilk bebektemi erkek ,dedim evet 21 aylık oğlum var ve ben bunu hep kız hissediyordum,olsun dedi hayırlısı,evet öyle sağlıklı hayılrı olsunda..
ama çevremdeki herkes hani bir oğlun var buda kız olsun inş..fln dediler.bende burda birçok cinsiyet belirleme yöntemine baktım hep kız çıktı,ve ben hep kız hissettim.ve karşı komşum vardı lahusayken beni pembe nevresim katlarken rüysında görmüş ve bak görürsün kızın olacak dedi birkaç komşu..eee tüm bunlar biraraya gelince ister istemez bilinç altıma kız yerleşmiş..bir anda şok oldum inanasaım gelmedi rabbimin gücüne gitmesin..eşimde bana kzıyor ben razı gelmiyormuşum,nerdeyse tartışacaktık bu konu yüzünden..ben zaten üzülmüşüm..haşa razı gelmemek fln değil amacım,çok şükür inançlı bir insnaım hayırlısı böyleymiş tabi erkeksede ama dediğim gibi bir anda çok şaşırdım..neyse sonra dr dan gelince kuzenimin eşyaları gelmiş onlara fln baktıkta kafam değıldı havam değişti...teyzemle çok yakın oturuyoruz 3dk aramız var ,kuzenim yani teyzmein oğluda bayramın 5.günü evleniyor kısmetse,onun teleşındayız bu aralar..zaman daraldı koşturmaca arttı.gerçi ben pek bişeye yardımcı olamadım bu halimle biri elimde biri belimde hesabı ama olsun manevi destek oldum,ufak tefek yemek,çay yard. olmaya çalıştım..ee napim hamileliğe getirmselerdi değil mi
biliyorum çok uzun oldu ama yazmayı unutmuşum bugün EvLİLİK yıldömümüz :13:
çok şükür 3 yılımız doldu ve bir evladım yanımda biri karnımda ,rabbim bundan aşagı etmesin..
bugünde hava çok güzel ve ben eşimle ümraniyeye gidecektim ama işlerim öyle ters gittiki gidemedim..
eşimin kurum dr.una bir tahlil vermesi gerek ve aradı baktı kurum dr.sadece 2 saat orada ve bayağı kalabalıkmış.hani oraya gidecekti ve beni görümceme bırakacktı ,onun işi bitince kuzenimin düğünü için kıyafet bakacaktım..ama görümcemi aradık ve aksilik (benim her zamanki şanssılığımda diyebilirz) cenazeleri varmış eşinin tarafından..o da çok üzüldü nasıl denk geldi diye..eşimde hem sen saatlerce çocuk elinde ne yapacaksın dedi,hemde kendi yetişmek için acele etti..ve tabi gitti..
kısmetim yok bugün, bu güzel havada bir gezerim stres atarım dedim,yıldönmümüz güzel geçer dedim ama olmadıııııı
ay canım sağlıklı olsun öncelikle... bizimkiside erkek değil diye üzülmüştü... biz insanoğlu aslında ne memnuniyetsiz varlıklarız...yaz gelir soğuk olsun deriz kış gelir yaz gelsin deriz.. kız olur erkek isteriz erkek olur kız isteriz.... böyle böyle vaktimizi ömrümüzü dolduruyoruz galiba ..... üstelik biz tüp bebek yaptık Allahım bize bu şansı verdi ilk denemede sorunsuz bir şekilde gebeliği elde ettik... buna sükretmek varken doktor kız diyince benim herifin rengi attı... tövbe tövbeee..... daha yeni yeni alıştı göbüşümü kızım diye seviyor benden önce kızını öpüyor eve gelince :)))) ama ben kızıma söylicem babasına yüz vermesin :))))
bu arada bebek isimlerine karar veren oldumu? ben ekin ismini düşünüyorum nasıl ?
günaydın cnm sanada. neler yapıoosun misafirlerine benim de yarın olcak da belki kopya çekerim
canım hayırlı olsun sende sonunda öğrendin erkek olsun oğluna iyi bir arkadaş olur.ayrıca biz 0 dan kıayfet düzeceğiz senin böyle bir derdinde olmayacak oğluşunun kıyafetlerini kardeşide giyer bide bu yönlerden bakmak lazım benimdeerkek deseydi kendimi teselli edecek çok şey hazırlamıştım yanii..aslında önemli olan sağlıklı olması cinsiyet hiçmi hiç önemli değil sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda ne olursa olsun...kızlar merhaba nasılsınız? birkaç sayfa geri okudum herkes iyi gibi inşllah öyledir..kramplar için dr magnezym veriyor ve muz yemeyi tavsiye ediyor..ani dönüş ve bir anda ayağa kalkmaktan kaçının diyor.
bulantılar içinde kızlar haklısınız hemen geçmiyor,benim şuan çok beter bir sinüzitim var ve boğazıma akıyor sürekli bulantımı tetikliyor ve çıldırmak üzereyim..
ben dün burada yoktum herşey ani gelişti ,eşim geldi 11 de hadi bugün 4lü teste gitmiyormuyuz diye,ben yaptıramayacağız sanıyordum. öyle olunca hop hazırladınık dr gittik..
sürekli olan doktoruma gitmedim çünkü test fiyatı çok uçuktu..bu gittiğim dr uda beğendim gayet güzel incledi baktı,bizede birçok yerini tek tek tarif edip gösterdi..ölçümleri yaptı çok şükür herşey yolunda..183 gram olmuş :)
Amaa Allahın gücüne gitmesin benim için çok çok hayal kırıklığı oldu çünkü dr ERKEK dediynai böyle kötü tepki vermek istemiyorum ama ben kendimmi öyle bir motive etmişimki bir anda şok geçirdim,şaşırdım,almayı düşündüğüm bütün elbiseler bir anda gözümden geçti,elimde olmadan tuhaf oldum..dr da anladı dedi ilk bebektemi erkek ,dedim evet 21 aylık oğlum var ve ben bunu hep kız hissediyordum,olsun dedi hayırlısı,evet öyle sağlıklı hayılrı olsunda..
ama çevremdeki herkes hani bir oğlun var buda kız olsun inş..fln dediler.bende burda birçok cinsiyet belirleme yöntemine baktım hep kız çıktı,ve ben hep kız hissettim.ve karşı komşum vardı lahusayken beni pembe nevresim katlarken rüysında görmüş ve bak görürsün kızın olacak dedi birkaç komşu..eee tüm bunlar biraraya gelince ister istemez bilinç altıma kız yerleşmiş..bir anda şok oldum inanasaım gelmedi rabbimin gücüne gitmesin..eşimde bana kzıyor ben razı gelmiyormuşum,nerdeyse tartışacaktık bu konu yüzünden..ben zaten üzülmüşüm..haşa razı gelmemek fln değil amacım,çok şükür inançlı bir insnaım hayırlısı böyleymiş tabi erkeksede ama dediğim gibi bir anda çok şaşırdım..neyse sonra dr dan gelince kuzenimin eşyaları gelmiş onlara fln baktıkta kafam değıldı havam değişti...teyzemle çok yakın oturuyoruz 3dk aramız var ,kuzenim yani teyzmein oğluda bayramın 5.günü evleniyor kısmetse,onun teleşındayız bu aralar..zaman daraldı koşturmaca arttı.gerçi ben pek bişeye yardımcı olamadım bu halimle biri elimde biri belimde hesabı ama olsun manevi destek oldum,ufak tefek yemek,çay yard. olmaya çalıştım..ee napim hamileliğe getirmselerdi değil mi
bayans cnm herşeyde vardır bir hayır ,,2 oğlun var 2 de kzıın gibi seveceğin gelinin olur inşallah benimde kızım olacak allahın izni ile hep senin oğlan olur falan dediler ben de oyle zannetmiştim ama bir baktık kız çıktı insan gerçekten bilinç altını etkiliyor şu an bizim için en önemli şey bebeklerimizin sağlığı
nice yıllara canım benimde 1 kasımdı oğlun hayırlı olsun bebeklerimiz sağlkıklı olsunda kız erkek farketmez Allah olmayana da versin rabbim
Günaydın güzel gebişler
Bayans hayırlısı olsun bi oğluşun daha olacakmış
Evlilik yıldönümünzde kutlu olsun oğluşlarla eşinle birlikte nice mutlu huzurlu senelere
canım hayırlı olsun sende sonunda öğrendin erkek olsun oğluna iyi bir arkadaş olur.ayrıca biz 0 dan kıayfet düzeceğiz senin böyle bir derdinde olmayacak oğluşunun kıyafetlerini kardeşide giyer bide bu yönlerden bakmak lazım benimdeerkek deseydi kendimi teselli edecek çok şey hazırlamıştım yanii..aslında önemli olan sağlıklı olması cinsiyet hiçmi hiç önemli değil sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda ne olursa olsun...
tşk ederim cnm çok sağol..Bu arada bayans hayırlı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?