- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.441
evet onu burda bende okumuştum..denemek lazım bebe lastiğini..
eşimde çok kilolu sayılmaz,uzun ve incedir ama deneyelim tabi
Selam kızlar.
Nihayet bir haftayı daha bitirdik
Ama pelte gibiyim.
canım bende sadece nette gordum o esofmanlrdan ya... beli düşük olanlar war onlardan kullan asaguda olunca sıkmaz belkli tatlım....ay bende bugun bi kazak alayım dedim öle bakyrm aynaya şimdi bunu alsam da bikaç ay sonra gyebilecem mi falan diye dedim böle düşünrsem hiç bi ay alamam zaten al kızım dedim aldım
evet onu burda bende okumuştum..denemek lazım bebe lastiğini..
eşimde çok kilolu sayılmaz,uzun ve incedir ama deneyelim tabi
söylersem sizinde canınız ister gerçi lokantalarda bulunuyo söylüym hadi içliköfte oy oyyyyy
bir şey sorucaktım geriye dönük baktım da göremedi funda arkadaşımızın hangi test sonuçları iyi çıkmamış bulamadım da ben
eee kızlaar neden göremiyoruz biz bu göbüşleri..
madem çıktı epeey,hadi bakalım topik boş kalmasın
Kızlar mrb,nabersiniz
Dün akşam bir sürü misafirim vardı,bugün de okula gittim,şuan bitmiş durumdayım yorgunluktan.Neyseki atlattık.
Bu arada 2 günde göbeğim nasıl çıktı ya yaşasınnnn.......
4lü test sonucu canım..1/172 idi sanırım..
amniyosentez önermiş doktoru ama şuan ne düşünüyor
ne yaptı bilemiyoruz
Dene, çok memnun kalıcaksın
Eşiminkini giyiyorum ohh bol bol dünya varmış dedim
Sarissacım hoşgeldin
Ohh akşama hep beraber sendeyiz o zamanayy canım saolasın..bana süper bir fikir verdin..
canım istediğin değil ama bayadır aklımdaydı hatırlattın..
deepfreezedeki anacağımın yaptığı köftelerimi çıkarayım da yapayım bu akşam
Hoş buldum canım, nasılsın?
Bana komik gelirdi hamilelerin göbekleriyle ilgili topik açmaları, şimdi de koyamıyorum.
Hala komik geliyor.
kızlar hepınıze ıyı tatıller ozellıklede calısanlar ıcın.gene yogun bır haftanın sonuna geldık allahtan su hafat sonları tatılde ebebgımle basbasa bırazcık yatak keyfı yapabılıyorum.hadı ben cıkıyorum kızlar hafat sonu kendınıze bebeişinize iyi bakın öpüldünüz.bayy
4lü test sonucu canım..1/172 idi sanırım..
amniyosentez önermiş doktoru ama şuan ne düşünüyor
ne yaptı bilemiyoruz
evet ya bende çıkıyorum iyi akşamlar
Hoş buldum canım, nasılsın?
Ohh akşama hep beraber sendeyiz o zaman
Bana komik gelirdi hamilelerin göbekleriyle ilgili topik açmaları, şimdi de koyamıyorum.
Hala komik geliyor.
kızlar bende 11 de gittim doktora.....detaylı ugs girdim heryerini yine ölçtü doktorum..%100 erkek doktorumda dedi...135 gr 13 cm çok iyi dedi 1 kilo almışım.. çok inatçı ama kızlar doktora yüzünü dönüyo resmini çekicek hoğ sırtını dönüyo anlık..bunu 3 kere yaptı... anam babası gibide utangaç olcak ben biraz rahatım :) bacaklarını kapatmış.. açıyo bu sefer elleriyle kapatıyo ne güldük.. onu geçin açsın die doktor ugs cihazını az vuruyo karnıma oda ordan tekme atıyo kaç kere yok ya koptuk kızlar...iri olcamış bebişim... kafası ve karını 1hatfa+2 gibi önce genel 1 hafta önce maşallah.... daha özgür değilim 30 dak yürümeme izin ver ev işi az yapabilirmişim..ne zaman bebiş hareketlerini hissetcem ozaman rahatlıcakmışım... dedik 2 hafta sonra hissedersin..inş
iyi akşamlarrrrrrr benimde ogluşum oluyooooooooooooo mutluyummmmmmmmmmm
mrb kızalr azcık canım sıkkıın 4 lü test sonucum cıktı yüksek down sendromu taraması çıktı 1:172 istab,nbula amniyosentez için gideceğiz ben hiç istemiyorum ama eşim ailem ve eşimin ailesi çok bunalttıılar beni bbekte sorun varsa sensin sorumlusu vs . dr da cok sasırsdı test sonucuna en çok dr um rahatlattı beni pazartesi gidiyoruz
selam kızlar salı günü doktora gittim üçlü test değerlerimin bir tanesi biraz yüksek çıktı fakat doktorum korkulcak bişiy olduğunu sanmıyorum dedi ama genede iki düzey usg önerdi bende dün girdim iki düzey usgye sonuçta plesenta rahim ağzını kapamış bu nedenle dedi normal doğum yapamassın tabi daha sonraları yukarı doğru çekilme şansıda olabiliyomuş ama ben kafaya çook taktım çünkü nette araştırdım ilerde kanama olabiliyomuş inş böyle bir durumla karşılaşam mbana dua edin ne olur.
merhaba kızlar..:92:biz de şimdi doktordan geldik.ilk sorum hareketlerini hala hissedemiyorum doktor bey oldu doktora.o da bu aralar seyrime şeklinde hissedersin merak etme dedi.çok şükür kızımın da sağlığı iyi. onu hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada 3 lü testi yaptırmaktan vazgeçtim ben.ikili testi yaptırmıştım.bundan sonrası da allaha emanet inşallah.sizler nasısınız??tıptıpları hissediyo musunuz??
kızlar yaaaa siz ne kadar sıklıkla gidyorsunuz muayeneye??ayy ben galiba abartıyorummilk başta çok kanamam vardı hadi 15 te bir gidiyordum.şimdi dayanamıyorum gene 15 te bir gidiyorummm.ama napiiimmm kızımın hareketlerini daha hissedemediğim için görmeyince içim rahat etmiyooo önceki bebeğim karnımda ölmüştü 7 haftalıkken çünkü.sizce abartıyo muyumm?? bi zararı olur muu:18:
arkadaşlar ben bugün doktora gittim kendi doktorumdan farklı doktora gittim bana hoş olmayan şeyler söyledi beni ağlattı sonra eşimle kendi doktoruma gittik kendi doktorum herşeyin normal oldğunu stres yapmamam gerektiğini bol sıvı almam gerektiğini söyledi yani içim biraz rahatladı siz siz olun para avcısı doktorlara gitmeyin yola kiminle çıktıysanız onunla devam edin 3 lü testimiz de yapıldı umarım herşey doğru düzgün çıkar rabbim yardım et
kızlaar yaa..eşofmanlarınız rahat oluyor mu..
benim bel kısımları acayip sıkmaya başladı..evde ince pijamalarımda idare edyorum
ama şimdi memlekete gidice milletin içinde onlarla olmaz..
hamile eşofmanları varmış,int.ten baktım aynı pantolon gibi beli ayarlanabilen
alsam mı diye düşünyorum çünkü burda birkaç yere baktım ilk defa duya gibi
yüzüme baktılar..
acaba başka bir çözüm bulabilirmiyim yoksa almak mı lazım..
siz ne dersiniz?
4 lü test ne zaman yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?