2011 Nisan Anneleri

beklerim canım..nerdesin sen,uzakmısın ki?
evet aslında komik gibi ama güzel birşey yaa..
özellikle yalnız olanlar için..benim burda ailem ve arkadaşlarım yok..
o boşluğu sizlerle dolduruyorum işte..

Ay çok uzakmışız birbirimize yaa.
Ben Tokat'tayım
Muğla nereee Tokat nire
Neyse geldim say, benim yerime de ye.
Gerçi aylarca yemesem aklıma gelmez benim.
Olunca yerim işte.

Kızlar bende kaçtımm.... Hafta sonu çok kaynatmayın okuyamıyoruz... Az konusun azcık :)))) yarın hayırlısı ile doktora gideceğim.. Sonrada kızıma taç dan nevresim alıcam... Internetten baktımda heves ettim :)))) hadi herkese iyi tatiller....

anam herkes ben gidiyom demiş dedim tek kaldım..ama baya kişi var yine...

angel74, cimcimenaz, dreamer35, esteem, landsarc, mefunihi, mesa+, Sarissa, KK Pro Üyeskorpion74+

slm kızlar malum bugün evde misafir vardı her cuma olduğu gibi... yoruldum biraz... çocukda çok onlarla az oynadım

hoşgeldin cnm :)

hoşgeldin canım

canım benim hayırlısı olsun..güzel sonuçlarla dönersin inşallah
doğru cnm para koparmak için yapıyo olabilirler.
ben ayın 25 inde gidicem şimdi doktora bakimm her yerine bakıcakmı doktorum
tabi 25 ine kadar dayanabilirsem:)
ay bende 27sinde gitcem of nasıl geçcek zaman ya
canım bizimkilerde öyle onun için hiiiiççç söylememe kararı aldı eşim.sona doğru söyleriz dedi.Kesin itiraz edecekler dalga geçecekler kendilerince bizimde canımız sıkılacak onun için mümkün olduğunca söylemeyeceğiz :90:
kızlar bu arada bugün ibrahim saraçoğlu hamileler kesinlikle nar suyu içmesin dedi 4. aya kadar düşük tehlikesi olabilirmiş
gerçi geçtiii diyebilirsiniz de aklınızda bulunsun
bende çok severim narı her akşam yiyorum neredeyse ama arada alerji yapıyor çok abartırsam :26: kızarıyo göbüşüm falan kaşıntı yapıyor

şükür iyiyiz şekerim sen anlat nasıl geçti haberler sen de

tatlım çok şükür artık elevite başladık kalsiyum vermicem yeterince süt iç ama zor durumda kalırsak vericem dedi ek takviye onun dışında yolundaydı bayramda yolculuk yapabilirsin dedi ayyy şuan bebeği hissetmen lazım dedi çok hareketliydi kuzum enerji içeceği içirmiş gibi haftasına göre önde yarım kilo almışım 3 haftada çok iyi dedi bakalım böylee vee bizimkinin erkek olduğu bir kez daha onaylandı

kizlar $u dediginizden banada yollayin canim cekti nerden bulcam simdi ben

ayy canım kıyamam...keşke imkanımız olsa da gönderebilsek gerçekten..
neyse bende akşam yapamıyacam kayınvalide çağırdı oraya gitcez..
başka sefere artık,ama söz hepiniz adına yiyeceğim..

cnm gözünaydın maşallah oğluşuna.
ne güzel sende kilo almamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…