- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.401
evet yaaaa disney baby de banyo takımı varmış bitmiş ona üzülüyorum şimdi oğluşumun herşeyini winnie the pooh lu alıyoruz buda olsa güzel olacaktı
arkadaşla taç ta çok güzel bebek nevresimleri var
angel bulantıların devam ediyor mu ya benim dün çok yoğundu üç kez istifra ettim bugün 1 kez oldu ne zaman geçer senin geçtimi
bendede var hazımsızlık sorunu nasıl olcak bilmiyorum yarın sorucam bide sancılar var tabi bulantılardan sonra bunada şükür diyorum valla
hazımsızlık bendede var gaviscon kullanmama ragmen bazen akşamları yemek yiyemiyorum taş gibi oluyor midem...
hemde çok çok çoooook
kızlar kendinize pijama baktınızmı ben 3 lü takım alıcam arkadaşın ablası satıyo onda beğendim 80 tl diyo çok güzel bişey
Bizide bilgilendirirsin
oo baya hızlısınızGüle güle kullansın oğluşun
maşallah size ya alışverişlerinizi yapıyosunuz
ben hala evde yatayım siz alışveriş yapın ben dışarı bile çıkamıyorum herhalde en üşengeç halsiz hamile benim:84:
hazımsızlık bendede var gaviscon kullanmama ragmen bazen akşamları yemek yiyemiyorum taş gibi oluyor midem...
benim yemem hiç kesilmiyo ki taşta olsam kayada yiyiyorum sonrada davul gibi uyuyamıyorum
Lohusa pijaması mı yoksa hamilelik için mi
fiyatı baya uygunmuş
walla canım devam ediyor ama aralar açılmaya başladı.. Mesela 2 gündür çıkartmıyorum ama önceki gün fenaydım mesela... Acayip mide yanmalarım ve bulantılarım var ama çok şükür faaliyetim yok :))) benim bugün 17.haftam bitti... Herkes 2 haftaya kalmaz biterdio ama nedense bana pek inandırıcı gelmiyo((
bende salı günü doktoruma sorucam yemek borusunda yangın var gibi hissediyorum banada bi ilaç verir herhalde
Birbirimizden çok şey öğrenicez gibime geliyo
Bulantıların hala devam mı ediyor çok zor ya benimde dün bi ara bulandı dünyam döndü resmen
önceleri çok zordu anlatamam bütün gün bulanıyordu şimdi ara ara geliyor herhalde en zoru bulantıdır gibime geiyor
Birbirimizden çok şey öğrenicez gibime geliyo
önceleri çok zordu anlatamam bütün gün bulanıyordu şimdi ara ara geliyor herhalde en zoru bulantıdır gibime geiyor
evet tatlım en zor bulantılar inşallah en kısa zamanda geçer seninkide
selam kızlaar,
bugün sabah bir ara okudum ama yazamadan hemen çıktım işim vardı..
şimdi de yenileri okudum geldim..
önceliklee,funda test sonucun için üzüldüm ama bence de diğer arkadaşların dediği gibi
testi başka bir yerde tekrarlatman en güzeli..buna en uygun örnek BALKUPUM..
inş.güzel çıkacak sonuçlar sen gönlünü ferah tut,kızını sağlıkla kucağına alırsın inş..
eska,sen de şimdiden kendini strese sokma arkadaşım..illa kanaman olacak diye bişey yok..olmayadabilir..kötü düşünüp kötüyü çağırmaen azından iyi bir tarafı var..
şimdiden nasıl doğuracağını biliyorsun
fguney,o densiz doktora kocan az bile yapmış..ne biçin doktorlar bunlar yaa..
söyledikleri doğru bile olsa,o nasıl bir üslup,boşuna mı okumuşlar onca yıl insan
şaşıyor,sen kendi doktorunu ciddiye al,boşyere kafanı karıştırma canım..
İstanbuldaki kızlar,eminönünde e-bebek mağazası var,ordan geçen h.sonu
arkadaşım chicco bebek arabası almış gayet uygun olduğunu duydum..hangi model
fiyatı ne bilmiyorum ama,bir bakın derim..
ben yine aşeriyorum offfffffffffffffff
ben yine aşeriyorum offfffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?