2011 Nisan Anneleri

maşallah size ya alışverişlerinizi yapıyosunuz
ben hala evde yatayım siz alışveriş yapın ben dışarı bile çıkamıyorum herhalde en üşengeç halsiz hamile benim:84:

angel bulantıların devam ediyor mu ya benim dün çok yoğundu üç kez istifra ettim bugün 1 kez oldu ne zaman geçer senin geçtimi

walla canım devam ediyor ama aralar açılmaya başladı.. Mesela 2 gündür çıkartmıyorum ama önceki gün fenaydım mesela... Acayip mide yanmalarım ve bulantılarım var ama çok şükür faaliyetim yok :))) benim bugün 17.haftam bitti... Herkes 2 haftaya kalmaz biterdio ama nedense bana pek inandırıcı gelmiyo ((

Bizide bilgilendirirsin

oo baya hızlısınız Güle güle kullansın oğluşun

ya tatlım birden alamak her açıdan zor böyle parç parça olunca daha kolay oluyor bide hem kış şartları zorlaşmadan hemde ben ağırlaşmadan bitiriym diyorum
saol canım benim inşallah kuzucuk gelsinde güzel güzel yatsın

ben de 16+3 teyim bu arada şu çizelgem yanlış
herkes bebiği hissetmeye başlayınca geçer diyor benim de arada geçer gibi oluyor ha bugün iyiyim diyorum yarın tekrar başlıyor
şöyle iştahla yemek yemeyi özledim valla.

selam kızlaar,
bugün sabah bir ara okudum ama yazamadan hemen çıktım işim vardı..
şimdi de yenileri okudum geldim..

önceliklee,funda test sonucun için üzüldüm ama bence de diğer arkadaşların dediği gibi
testi başka bir yerde tekrarlatman en güzeli..buna en uygun örnek BALKUPUM..
inş.güzel çıkacak sonuçlar sen gönlünü ferah tut,kızını sağlıkla kucağına alırsın inş..

eska,sen de şimdiden kendini strese sokma arkadaşım..illa kanaman olacak diye bişey yok..olmayadabilir..kötü düşünüp kötüyü çağırma en azından iyi bir tarafı var..
şimdiden nasıl doğuracağını biliyorsun

fguney,o densiz doktora kocan az bile yapmış..ne biçin doktorlar bunlar yaa..
söyledikleri doğru bile olsa,o nasıl bir üslup,boşuna mı okumuşlar onca yıl insan
şaşıyor,sen kendi doktorunu ciddiye al,boşyere kafanı karıştırma canım..

İstanbuldaki kızlar,eminönünde e-bebek mağazası var,ordan geçen h.sonu
arkadaşım chicco bebek arabası almış gayet uygun olduğunu duydum..hangi model
fiyatı ne bilmiyorum ama,bir bakın derim..

arkadaşlar ben daha bebeişime hiç birşey almadım erken alma iii olmaz dediler bekliyorum bugünde ablamın kızı mesaj atmış ilk hediyesini ben alacam diye ben de al ama sende kalsın bana sonra ver daha ben de bişey alma dedim kız da korktu ne neyse ben de almayım o zaman dedi

hoşgeldin tatlımmm
eminönündeki nasıl bilmiyorum ama genel olarak e-bebek mağazaları çok çok pahalı indirimleri yakalamak lazım oda zor

kızlar bu arada 4 aydan beri ilk defa dün akşam balık yedim çok şükür
normal de çok severim dün de bir midem bulanıyordu sormayın gitsin eşim getirmiş zorla yedim vitamin olsun diye.

kızlar bu arada bugün ibrahim saraçoğlu hamileler kesinlikle nar suyu içmesin dedi 4. aya kadar düşük tehlikesi olabilirmiş
gerçi geçtiii diyebilirsiniz de aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…