2011 Nisan Anneleri

kızlar bu arada bugün ibrahim saraçoğlu hamileler kesinlikle nar suyu içmesin dedi 4. aya kadar düşük tehlikesi olabilirmiş
gerçi geçtiii diyebilirsiniz de aklınızda bulunsun

ben manyak gibi nar yedim 2 hafta boyunca nasıl canım istiyodu doktorumda grip olduğumda nar suyu iç demişti allah allah

hoşgeldin tatlımmm
eminönündeki nasıl bilmiyorum ama genel olarak e-bebek mağazaları çok çok pahalı indirimleri yakalamak lazım oda zor

doğru canım haklısın..indirimleri yakalamk lazım..
ben ablamdan biliyorum sıkı takipçisiydi..
ama şimdi rekabetten eskisi gibi pahalı değil diye biliyorum..

doğru canım haklısın..indirimleri yakalamk lazım..
ben ablamdan biliyorum sıkı takipçisiydi..
ama şimdi rekabetten eskisi gibi pahalı değil diye biliyorum..

2 hafta filan oldu forum istanbuldaki mağazasını gezdim bana çok pahalı geldi üstün körü baktım belkide ondandır sinir basmıştı o gün çok kalbalıktı

kızlaar yaa..eşofmanlarınız rahat oluyor mu..
benim bel kısımları acayip sıkmaya başladı..evde ince pijamalarımda idare edyorum
ama şimdi memlekete gidice milletin içinde onlarla olmaz..
hamile eşofmanları varmış,int.ten baktım aynı pantolon gibi beli ayarlanabilen
alsam mı diye düşünyorum çünkü burda birkaç yere baktım ilk defa duya gibi
yüzüme baktılar..

acaba başka bir çözüm bulabilirmiyim yoksa almak mı lazım..
siz ne dersiniz?

söylersem sizinde canınız ister gerçi lokantalarda bulunuyo söylüym hadi içliköfte oy oyyyyy

canım senin gidişatını iyi görmüyorum söyliyim,yakında şişeceksin sonra kızlar çok kilo almışım doktorumdan fırça yedim diye dert yanacaksın bize

canım lastikli eşrofmanlardan al derim,yada ipli olanlardan ayarlayabilirsin belini.Yada eşinin eşorfmanlarına göz koyabilirsin

valla bende 2-3 kez nar suyu içtim şimdi ne olur nolmaz içmiyorrum geçen haftalarda kızkardeşim duymuş abla sakın içme dedi bu hafta kendim duydum

bende narı çok severim,deli gibi olmasada haftada bikaç kere yiyorum.Antidoksan özelliği taşıyor vitaminlidir diye düşünüyordum.Neyse geçti çok şükür

Benimde pijamalarım sıkıyo göbeğimi acıtmaya başladı burdan bi arkadaş kendi lastiğini söküp yerine bebe lastiği tak demişti ama daha fırsat bulup alamadım
eşimin eşofmanlarını giyiyorum gerçi onlarda belimden düşüyo ama olsun

valla bende 2-3 kez nar suyu içtim şimdi ne olur nolmaz içmiyorrum geçen haftalarda kızkardeşim duymuş abla sakın içme dedi bu hafta kendim duydum
Ben 2-3 haftadır her akşam 1 koca nar yiyorum çok şükür bişi olmadı

Kızlar mrb,nabersiniz

Dün akşam bir sürü misafirim vardı,bugün de okula gittim,şuan bitmiş durumdayım yorgunluktan.Neyseki atlattık.

Bu arada 2 günde göbeğim nasıl çıktı ya yaşasınnnn.......

canım bende sadece nette gordum o esofmanlrdan ya... beli düşük olanlar war onlardan kullan asaguda olunca sıkmaz belkli tatlım....ay bende bugun bi kazak alayım dedim öle bakyrm aynaya şimdi bunu alsam da bikaç ay sonra gyebilecem mi falan diye dedim böle düşünrsem hiç bi ay alamam zaten al kızım dedim aldım

Hoşgeldin canım bu akşam iyice dinlenirsin
Benimde bir iki haftadır göbeğim çıktı

canım lastikli eşrofmanlardan al derim,yada ipli olanlardan ayarlayabilirsin belini.Yada eşinin eşorfmanlarına göz koyabilirsin

evet onu burda bende okumuştum..denemek lazım bebe lastiğini..
eşimde çok kilolu sayılmaz,uzun ve incedir ama deneyelim tabi

maaşallah tatlımm. benimde arkadaşım doğum yapmştı hastaneden geldim normal doğum yapmştı biraz yorgun gibiydi ama rahatca yuruyrdu maaşallah ay bebişi de kucucuk kucagıma aldım nasılda heveslendm kendi bebişim için ya :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…