2011 Nisan Anneleri

Yedim içtim geldim
Ama pek kimse kalmamış
Bir ara neredeyse yediğim her şeyi geri boşaltıyordum ama yutmayı başardım.
Öyle de çok kötü oluyor yahu :78:

Ay bu yeni smilleri çok sevdim :81: :82: :84:

Yedim içtim geldim
Ama pek kimse kalmamış
Bir ara neredeyse yediğim her şeyi geri boşaltıyordum ama yutmayı başardım.
Öyle de çok kötü oluyor yahu :78:

Ay bu yeni smilleri çok sevdim :81: :82: :84:

hosgeldin..bende yedim, ictim, geldimbende bosaltma isini bugun banyo yaparkeen yaptim hakketten cok kötü bir durum

kızalr merhaba yazdı kaçtı gibi olduk öncelikle 4 lü testi yapan laboratuvarı araştırdık hata payı azdır güvenilir bir laboratuvar dendi
sonrasında doktorum beni istanbula hocasına yolluyor ben detayı usg de hiç bişi göremedim ama birde o baksın ense kalınlıgında burun kemiğinde vs. sorun yok ama belkide oı bakıcak ve bu tabloya göre hiç gerek yok diyecek dedi bakalım salı gunu 17.30 da muayanemiz
biraz daha moralim iyi ama yapılması gerekiyorsa yapy,tırıcam napıyım 5 tane kadın dogumcuyla görüştüm hepside bir şekilde arkadaşımız aile büyüğümüz hep0side 172 de bir risk yaptır dediler ama tabii detaylı usg şart öncelikle ona göre karar verilecek ah kuzum sağlıklı gelsinde napalım gerisi boş

Skorpion74 uzun zamandır bakamıyordum. Kızın olacakmış. 2'de 2 tutturdum. İçimden kız geçiyordu senin için. Hayırlı ömürlü olsun. Çok sevindim canım.

ayni anda yazmisiz görmedim yazini..insallah hic bir seyi yok canim bebeginin.olsaydi doktorun anlardi.o bebeklerde burun kemigi olmuyo canim.birde el parmaklarinda selce parmaginin orta kemigi doktorlar az cok anliyo.doktorun bir sorun göremediyse icin rahat olsun.sagliklica gelsin annesinetekrardan gecmis olsun.güzel haberlerini bekliyoruz canim.

Son düzenleme:
hosgeldin..bende yedim, ictim, geldimbende bosaltma isini bugun banyo yaparkeen yaptim hakketten cok kötü bir durum

Sen de hoş geldin canım.
Afiyet olsun, bebeğe de sana da yarasın inşallah.

Funmak bence hiçbir şey çıkmayacak canım.
Sen içini ferah tut.

inş. herşey yolunda olur aysucum maşallah bebişine bende senin dediklerini not aldım canım çok sağol
tek tek ölçümlerde haftasından öndemi cnm... ay ben korktum vallahi doktorum bana iri bi bebek olcak dedi...

canım dışarı çıkıp geldim kusura bakma geç yazdığım için ölçümlerdeevet haftasından önde ama erkek bebeklerin kemik yapısı iri olur dedi doktor korkma canım iridediyse haftaya göre

funmak naptin canim baska bir doktora göründün mü??ne yapmaya karar verdiniz..

canım doktorumuzun hocasına gidiyoruz ist . la pazartesş gunu başka dr da görsün yani sonucta içim rahat etsin

sağol canımcım allahın izniyle dönücez sağlıkla inşallah doktorumuz detaylı usg de hiç bir sorun yok ama emin olmak için hocamda görsün dedi bakalım hayırlısıyla gidip gelelimde

cok sagol canim evet tahminin tuttuinsallah bir kizim olacak mis.amin canim cümlemizinki uzun ömürlü olsun,benimkide

skorpioncum hayırlı olsun minik kızın tatlımmaşallahkızlarımızın sayısı artıyoooootatlım seninki de kızmış günlerimiz de aynı hissettin mi bişeylerr??yoksa benim kız mı tembel??:89:

funmakcımm bence bişey çıkmayacak bak görürsün içini ferah tut moralini sağlam tut ki bebişin de yerin de mutlu mutlu oynasın zıplasın.

Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız bebişler nasıl? Uzun zamandır yazmıyordum ancak okudum yazılanları. Şu alışveriş sitesine üye olmak için bana da davet gönderebilir misiniz? Bu arada bir iki gündür ben de hissediyorum kızımın kıpırtılarını. Çok tuhaf bir duygu bariz yer değiştirdiğini hissediyorum. Umarım herkes bir an önce hisseder.

skorpioncum hayırlı olsun minik kızın tatlımmaşallahkızlarımızın sayısı artıyoooootatlım seninki de kızmış günlerimiz de aynı hissettin mi bişeylerr??yoksa benim kız mı tembel??:89:

sagol canim.kizlar sonradan bastirdiiiyok henüz hissedemedim(benimde bugün aklimdan geciyodu benim kizda tembel diyeebazi hissedenler olmus bizim haftamizdan az olduklari halde bizde tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…