- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.521
benimki normal cikiyo hep doktor kontrollerine.hayrola senin ki niye yüksekmis ki
Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız bebişler nasıl? Uzun zamandır yazmıyordum ancak okudum yazılanları. Şu alışveriş sitesine üye olmak için bana da davet gönderebilir misiniz? Bu arada bir iki gündür ben de hissediyorum kızımın kıpırtılarını. Çok tuhaf bir duygu bariz yer değiştirdiğini hissediyorum. Umarım herkes bir an önce hisseder.
sagol canim.kizlar sonradan bastirdiiiyok henüz hissedemedim (benimde bugün aklimdan geciyodu benim kizda tembel diyee bazi hissedenler olmus bizim haftamizdan az olduklari halde bizde tik yok
benım ılk defa bugun olculdu ve tansıyon 14 9 cıktı dr 1 hafta olc dedı yuksek cıkarsa benı ara dedı tansıyon problemım yoktu of ya bu tansıyon nasıl duscek sızın nasıl
Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız bebişler nasıl? Uzun zamandır yazmıyordum ancak okudum yazılanları. Şu alışveriş sitesine üye olmak için bana da davet gönderebilir misiniz? Bu arada bir iki gündür ben de hissediyorum kızımın kıpırtılarını. Çok tuhaf bir duygu bariz yer değiştirdiğini hissediyorum. Umarım herkes bir an önce hisseder.[/QUO
hoşgeldin canım.o siteye ben de bugün üye oldum.ama nası davet gönderileceğini bilemiyorum tatlım.bana da bammbik davet yolladı saolsun.maşallah hissetmişin kızının hareketlerinidarısı başıma inşallah çok merak ediyorum nası bi duygu
Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız bebişler nasıl? Uzun zamandır yazmıyordum ancak okudum yazılanları. Şu alışveriş sitesine üye olmak için bana da davet gönderebilir misiniz? Bu arada bir iki gündür ben de hissediyorum kızımın kıpırtılarını. Çok tuhaf bir duygu bariz yer değiştirdiğini hissediyorum. Umarım herkes bir an önce hisseder.[/QUO
hoşgeldin canım.o siteye ben de bugün üye oldum.ama nası davet gönderileceğini bilemiyorum tatlım.bana da bammbik davet yolladı saolsun.maşallah hissetmişin kızının hareketlerinidarısı başıma inşallah çok merak ediyorum nası bi duygu
İnşallah canım yakındır sizlerinde bebişlerinizi hissetmeniz. Tarifi imkansız bir duygu o hareket ederken inanın benim kalbim pıt pıt atıyor heyecandan :))) Akşam yatıyorum elim göbeğimde hareket edecek mi diye :)) Bazen de konuşuyorum hadi kızım anneye hissettir kendini falan diyorum :))) Çok güzel yaa.
valla şekerim yan gelip yatıyo bizimkiler galibabi de kız olacaklar kayınvalidemin deyişiyle şöyle pır pır olmaları lazım 13 haftalıklar bile ben hissediyorum diyooo
hosgelmissin..bebisi hissetmen ne güzelahh bende bir hissetmeye baslasam:92:
kızlar bizde bugün doktora gittik bebişimiz iyiymiş 176 g olmuş bizdende 3 lü tarama ve ayrıntılı ultrason istedi
kızlar bizde bugün doktora gittik bebişimiz iyiymiş 176 g olmuş bizdende 3 lü tarama ve ayrıntılı ultrason istedi
Benim için ne geçiyor
hosgelmissin..bebisi hissetmen ne güzelahh bende bir hissetmeye baslasam:92:
Ben de istiyorum hangi siteyse. Özelden falan atarmısınız?
Daha önce senle çok muhabbetimiz olmadığı için içimden bişey geçmedi. Genelde annenin tipinden daha çok anlıyorum. Şimdiye kadar 6 kişide 1 tanesi yanlış çıktı.
Aaaaa senin hissetmen lazım. Ben 15+'larda hissettim. Dün elimle de hissettim. Tekmeci benim yaramaz. Ama çok düzenli değil hareketleri. 1 tık 2 tık atıyor sonra sesi hiç çıkmıyor. Hoş ben mecburen çok hareketli olduğum için oturamıyorum. Çocuk da sarsıntıdan uyuyordur.
canım site unnado.kampanyalı ürünlerde yüzde 70 e kadar indirim oluyor.markalı ürünler.üye olman için bi arkadaşının seni davet etmesi gerekiyor.nası davet edildiğini tam bilemiyorum ama deneyim.bana mail adresini özelden atarsan deneyim
Daha önce senle çok muhabbetimiz olmadığı için içimden bişey geçmedi. Genelde annenin tipinden daha çok anlıyorum. Şimdiye kadar 6 kişide 1 tanesi yanlış çıktı.
Aaaaa senin hissetmen lazım. Ben 15+'larda hissettim. Dün elimle de hissettim. Tekmeci benim yaramaz. Ama çok düzenli değil hareketleri. 1 tık 2 tık atıyor sonra sesi hiç çıkmıyor. Hoş ben mecburen çok hareketli olduğum için oturamıyorum. Çocuk da sarsıntıdan uyuyordur.
canim hissetmiyorum derken.cok net degil diyelim.iceride birseyler oluyo:)) gece yatarkende elimi üzerine koydugumda bazen bir yeriniz seyirir ya onun gibi oluyo ama cok degil.acaba baska organ hareketlerimi ,bebekmi tam ayirt edilmiyo..benim hissetmeden kastim söyle tik diye vurupta benim elimi falan koymadan kendiliginden hissetmem.onu belkiyorum
Şimdi listeye baktım kızlar erkekleri 1 sayıyla geçmiş.
Hiç cinsiyeti kızdı erkek oldu veya erkekti kız oldu denilen var mı?
Ben haftaya kontrole gideceğim de en son erkek demişlerdi. Gene de ikna olmadım.
Bu kontrolden sonra tam inanacağım.
canim hissetmiyorum derken.cok net degil diyelim.iceride birseyler oluyo:)) gece yatarkende elimi üzerine koydugumda bazen bir yeriniz seyirir ya onun gibi oluyo ama cok degil.acaba baska organ hareketlerimi ,bebekmi tam ayirt edilmiyo..benim hissetmeden kastim söyle tik diye vurupta benim elimi falan koymadan kendiliginden hissetmem.onu belkiyorum
Benim dediğim seyirmeden biraz daha fazlası. Hani içimden çimdik atıyor biri gibi daha çok. Dün elimle çok hafif hissettim. Ama başkası ellese hissedemez. Ben içimde vurunca elimde anlıyorum. Bilmem anlatabildim mi? Hamileliğin en güzel yanı bu zaten. Doğurunca üzülmüştüm.
Tamam atarım. Çok sağol.canım site unnado.kampanyalı ürünlerde yüzde 70 e kadar indirim oluyor.markalı ürünler.üye olman için bi arkadaşının seni davet etmesi gerekiyor.nası davet edildiğini tam bilemiyorum ama deneyim.bana mail adresini özelden atarsan deneyim
simdilik degisen olmadi sanirsam.bende senin gibi 20.haftada inanacacim tam kiz olduguna:))
Sana kaçıncı haftada söyledi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?