2011 Nisan Anneleri

hosgelmissin..bebisi hissetmen ne güzel ahh bende bir hissetmeye baslasam:92:

sagol canim.kizlar sonradan bastirdiiiyok henüz hissedemedim(benimde bugün aklimdan geciyodu benim kizda tembel diyeebazi hissedenler olmus bizim haftamizdan az olduklari halde bizde tik yok

valla şekerim yan gelip yatıyo bizimkiler galiba bi de kız olacaklar kayınvalidemin deyişiyle şöyle pır pır olmaları lazım 13 haftalıklar bile ben hissediyorum diyooo

benım ılk defa bugun olculdu ve tansıyon 14 9 cıktı dr 1 hafta olc dedı yuksek cıkarsa benı ara dedı tansıyon problemım yoktu of ya bu tansıyon nasıl duscek sızın nasıl

gecmis olsun canim benim her gitmemde ölcüp dosyama kaydediyo..en sonkinde 12 ye 8 cikmisti.ki normalde düsüktü simdi normale döndü tuhaf iste.sen takip et doktorun dedigi gibi bir cözüm bulunur

valla şekerim yan gelip yatıyo bizimkiler galiba bi de kız olacaklar kayınvalidemin deyişiyle şöyle pır pır olmaları lazım 13 haftalıklar bile ben hissediyorum diyooo

zaten ultrasondada öyle cok hareketli degil bizimkisicanim ben öyle 13 haftaliklarin hissettigine falan inanmiyorum heryerde yaziyo en az 16.haftadan sonra 2.cocugu olan tecrübeli anneler hissedebilir diyo,ilk olnalar ise 20.haftayi buluyo.benim doktor gecen 17.haftada sordu hissediyomusun diye bir tuhafliklar oluyoda tam bebek mi bilmiyorumkadin dedi daha 3 haftan var zaten hissetmene diye düsün yanii:82:

Benim için ne geçiyor

Daha önce senle çok muhabbetimiz olmadığı için içimden bişey geçmedi. Genelde annenin tipinden daha çok anlıyorum. Şimdiye kadar 6 kişide 1 tanesi yanlış çıktı.

hosgelmissin..bebisi hissetmen ne güzel ahh bende bir hissetmeye baslasam:92:

Aaaaa senin hissetmen lazım. Ben 15+'larda hissettim. Dün elimle de hissettim. Tekmeci benim yaramaz. Ama çok düzenli değil hareketleri. 1 tık 2 tık atıyor sonra sesi hiç çıkmıyor. Hoş ben mecburen çok hareketli olduğum için oturamıyorum. Çocuk da sarsıntıdan uyuyordur.

Şimdi listeye baktım kızlar erkekleri 1 sayıyla geçmiş.
Hiç cinsiyeti kızdı erkek oldu veya erkekti kız oldu denilen var mı?
Ben haftaya kontrole gideceğim de en son erkek demişlerdi. Gene de ikna olmadım.
Bu kontrolden sonra tam inanacağım.

simdilik degisen olmadi sanirsam.bende senin gibi 20.haftada inanacacim tam kiz olduguna:))

skorpion74 sagol canım
jojop bilmiyorumki canım yaa doktor öyle dedi valla
ben kendi hesaplarıma göre 16+3 cıkıyorum doktor bugün 17+1 sin dedi o nasıl oluyo onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…