2011 Nisan Anneleri

Bir de benim çocuk çok aşağılarda. Dr ultrasonda bakarken de farkettim. Kızımda daha yu2ka2rıq2da2qwydı sanki. Şimdi hareket ettikçe bakıyorum yine aşağıda. Göbek deliğimin 6 parmak aşağısında diyeyim de anlaşılsın. Çıkışa çok yakın hani Allah korusun.

unnoda..... sayfasına girip DAVET İSTİYORUM LİNKİNİ TIKLAYIP...bekleme listesi yazan kısma mail adresinizi yolluyosunuz aktivasyon için mail geliyo ve üye oluyosunuz...

bana da erkek gibi dedi ama kordon da olabilir dedi sağlıklısı ve hayırlısı tabiki önce allahtan doktorunda yanılmış olmasını ümit ediyorum pazartesi kontrolüm var yazarım. bu arada 2 tane oğlum var.

yanlış anlaşılmasın ben davet bekledim bi arkadaştan.. sonra online olmadığı için geçç gördü mailimi derken siteyi kontrol ettim ordan gördüm...

nedemek cnm... şu ana kadar beni cezbeden bişey çıkmadı açıkçası...inş alırveriş yaparım bende... limango--markafoniden çok yaptım ama...

Ben üyeyim ama onlara alışveriş yapmadım hiç. Ürünlerin çok geç gönderildiğini falan okumuştum şikayet.com'da o yüzden tereddütte kaldım. Bakalım iyi birşeyler çıkarsa burdan alışveriş yaparız artık bebişlerimiz için :)))

İnşallah yanılıyordur. 3 erkek biraz fazla olacak. Ama avartındaki oğlun çok tatlı maşallah. Allah nazardan saklasın.[/QUOTE]

sağol canım senin kızında çok tatlı maşallah. Allahım sana da bana da gönlümüzdekini versin inşallah.TABİ Kİ HERKEZE

kızlar beslenme şeklinizi paylaşırmısınız... özel varmı bi tarif yöntem falan..

Ben özel bişey yemiyorum. Normal ev yemekleri işte. Ekstra olarak güncde yarım kilo su içiyorum. Daha doğrusu unutmazsam içiyorum.
Bir yerde dr eğer o hafta 2 kez balık, 1 kez semizotu gibi bir sebze, günde 2 ceviz yenmezse omega için balık yağı almak gerekiyor dedi. Valla kızımda 2 dr da vermedi. Maşallah zekası iyi. Yine de gerçekten gerekir mi bilmiyorum açıkçası.

ya ben tekken pek düzene koyamıyorum ama günlük süt yada süt ürünlerini tüketiyorum süt içemiyorum ama peynir işte ayran çok severek içiyorum.. bugün barbunya yedim mesela et yemezsen bunu yemek yetiyomuş. işte meyve kesin 1 muz.. ceviz badem 3er tane iyiyorum.. işte.. bakliyat tüketmek gerekiyomuş..

allah izin verrise ben alışverişimi aralık sonu gibi mothercare den yapcam o sıra indirime giriyo o zaman da ucuz oluyo.o kadar gezdim bebek için en kalitelisi ve güzeli orda .

esra senin doktor eleviti nasil düzenli vermedi hayret ettim.12.haftaya kadar folikasit kullaniliyo.sonrasinda elevite baslatiyo genelde bütün doktorlar.sen baska birsey aliyomusun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…