- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.541
Benim dediğim seyirmeden biraz daha fazlası. Hani içimden çimdik atıyor biri gibi daha çok. Dün elimle çok hafif hissettim. Ama başkası ellese hissedemez. Ben içimde vurunca elimde anlıyorum. Bilmem anlatabildim mi? Hamileliğin en güzel yanı bu zaten. Doğurunca üzülmüştüm.
Tamam atarım. Çok sağol.
Sana kaçıncı haftada söyledi dr?
17.haftada söyledi,15.haftadada hastanede baska bir doktorda demisti.ama kendi doktorum kizlari normalde 22.haftadan önce pek söylemiyorum dedi.tam % 100 de demedi ya 20.haftada tam söylerin dedigi icin bekliyorum yada hala inanamiyorum
Şimdi listeye baktım kızlar erkekleri 1 sayıyla geçmiş.
Hiç cinsiyeti kızdı erkek oldu veya erkekti kız oldu denilen var mı?
Ben haftaya kontrole gideceğim de en son erkek demişlerdi. Gene de ikna olmadım.
Bu kontrolden sonra tam inanacağım.
ipeğimucum davet gönderdim.gelmiş olması lazım.mugmugcum senmiydin davet isteyen siteden hatırlayamdım sana da yollayım
yanlış anlaşılmasın ben davet bekledim bi arkadaştan.. sonra online olmadığı için geçç gördü mailimi derken siteyi kontrol ettim ordan gördüm...
17.haftada söyledi,15.haftadada hastanede baska bir doktorda demisti.ama kendi doktorum kizlari normalde 22.haftadan önce pek söylemiyorum dedi.tam % 100 de demedi ya 20.haftada tam söylerin dedigi icin bekliyorum yada hala inanamiyorum
Bence doğrudur. 17. haftada belirginleşiyor.
ipeğimucum davet gönderdim.gelmiş olması lazım.mugmugcum senmiydin davet isteyen siteden hatırlayamdım sana da yollayım
Çok sağol
bana da erkek gibi dedi ama kordon da olabilir dedi sağlıklısı ve hayırlısı tabiki önce allahtan doktorunda yanılmış olmasını ümit ediyorum pazartesi kontrolüm var yazarım. bu arada 2 tane oğlum var.
İnşallah yanılıyordur. 3 erkek biraz fazla olacak. Ama avartındaki oğlun çok tatlı maşallah. Allah nazardan saklasın.
Canım teşekkür ederim aldım davetini üye oldum sağol.
nedemek cnm... şu ana kadar beni cezbeden bişey çıkmadı açıkçası...inş alırveriş yaparım bende... limango--markafoniden çok yaptım ama...
kızlar beslenme şeklinizi paylaşırmısınız... özel varmı bi tarif yöntem falan..
kızlar beslenme şeklinizi paylaşırmısınız... özel varmı bi tarif yöntem falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?