2011 Nisan Anneleri

allah izin verrise ben alışverişimi aralık sonu gibi mothercare den yapcam o sıra indirime giriyo o zaman da ucuz oluyo.o kadar gezdim bebek için en kalitelisi ve güzeli orda .

cnm vallahi benim şöyle bi düşüncem var sence? şimdi bu beiş kıyafetlerini makul fiyatlarda almayı düşünüyorum...ama bebek bakım ürünleri emzikler vs philips avent den almayı düşünüyoru..işte 1 yaşına gelincede artık zıbından falan çıkınca ben yatan bebeğe öyle kot falan giydirmeyi tastif etmiyorum çünkü hiç rahat etmiyo bide erkek bebekte...1.5 yaşdan sonra dediğin gibi biraz daha özel almayı düşünüyorum işte ayakkabısı falan.. çok önemli çünkü..

kızlar beslenme şeklinizi paylaşırmısınız... özel varmı bi tarif yöntem falan..

valla canım günlük süt, yumurta, peynir tüketmeye çalışıyorum.bunun dışında evde ne yemek varsa yiyorum.aklıma gelirse ceviz de yiyorum.haftada 1 balık yemek lazım annem yaparsa yiyorum:82:ama her hafta dek gelmiyo ki yaaa...o kadar çok şey deniyo ki günlük şu kadar porsiyon et,tavuk yok şu kadar sebze...zaten hamileyimm, uykumm vaar ne yapabilirsem onu yiyorum valla..süt yumurta peynir atlamıyorum ama..

esra senin doktor eleviti nasil düzenli vermedi hayret ettim.12.haftaya kadar folikasit kullaniliyo.sonrasinda elevite baslatiyo genelde bütün doktorlar.sen baska birsey aliyomusun??

gyrferro die bi demir hapı verdi cnm...bunu çok ihtiyaç duyarsam alcakmışım... zaten bu elevit feci bişi ya içinde neler yokki..içerken bile büyük geldi ıyyy

kızlar şu markalardaki indirimlerden nefret ediyorum o yüzden markadan bıktım.. garip gelicek ama ismini vermim bi marka ayakkabı yurtdışı bi marka.. yükseltmişler fiyatı indirime gelice alıyosun %40 en fazla indirim yapılıyo bunlarda alıyosun uyguna... bu çocuk kıyafetleri markalarıda deli ediyo beni..150 liralık bi takımı 37 veriyolar ya..of.. onun iin indirim olmadan ve etiketle satılan fiyat arasında pek fark olmadan satın almayı tercih ediyorum..

of cnm elevit 2 tanemi.. o büyük antibiyotik gibi olan değilmi... alim bari arada.. naber nasılsın..kızlar kaçtı hihih

kızlar siz hamile kıyafetlerine baktınız mı hiç ben bugün bayram için birşeyler bakayım dedim bi etek 100 milyon elbiseler 120 falan sürekli kullanamayacagım birşey oldugu için bu kadar para vermek istemiyorum aslında ama bakalım

ben dün aldim siyah bir elbise 49.90 fr fiyatida. ondan öncede gri yün bir elbise almistim onuda bayramda giyebilirim.ekstra hamilelik seyleri almiyorum yün elbiseler esnedigi icin kisin iyi oluyotavsiye ederim..

of cnm elevit 2 tanemi.. o büyük antibiyotik gibi olan değilmi... alim bari arada.. naber nasılsın..kızlar kaçtı hihih

selam hosgeldinbizde keyifler iyi sen nasilsin

iyiyim ama yorgunum..evden 12de çıktım gece 10,30da girebildim

babaanneme bakmaya gittim bugün ayy durumu çok kötü yaa hiç iyi değil ağzına bi lokma koymuyor ve mama veriyorlar onuda hiç yemiyormuş,midem almıyor diyor..seside çıkmıyor öyle kısılmışki dibine girsen yine duyulmuyor..doktorda Allah bilir ama bugün yarın yani ümitlenmeyin demiş çok moralim bozuldu ,merdivenleri inmeyebaşladım giderken tke başımaydım zaten,bende film koptu ağlaya ağlaya indim 4 katı çıktım hastaneden,millette bana bakıyor ,bir şişe su aldım vurdum yüzüme gözüme..zaten hassasım hormonlar sapıtık,birde onu öyle görünce..aman ne bilim yaa..yaşlıda olsa işte
sonrada teyzme geldim,bugün dedim evi hal yola koyalım ben öyle gidicem,annemle teyzme kaldı Allaha kaldı.teyzemin eli aşırı ağır,annemde ortanda yapıcam diye uğraşıyor ama tek kişi helak oldu..aksilik akslik üstüne geliyor Allah hayretsin sürekli temizliyoruz bi yerden bişey çıkıyor tekrar kirleniyor.bugün artık yatak odasını gardıobu falan sildim,en sonda yerleri sildim çektim kapısnı..yarında şofben ve beyaz eşya için servis gelip halledicek.kısmetse cumaya çeyiz gelicek

cnm vallahi bakıcam ben de bişeyler ama şöyle bişi var eteğe 100 ytl çok cnm gereksiz..elbise tek parçaysa 120 oda çok ya ben en fazla 100 diyorum ama şansa burda çok...ama bakın cnm.. mecbur alcam çnkü gerçekten karnım büyüdü ve berlirgin olsun istemiyorum
off 10 dk sonra asagidan kurutmadan camasirlar alinacak,adam da uyudu bana kaldi yine hepsi

kuzum alt kattamı ay seninde işin zor...bende alcam ama elektrolüxün kurutması varmı bakıcam ve çamaşır ma üstüne konulurmu.. bence kalabalık bi aile için kullanışlı yoksa 2 kişiyiz hemen kuruyo zati

ne kadar kaldı düğüne cnm... ya anlatıyosun ya kıskanıyorum vallahi.. kızlar artık samimi olduk ben osturmaya korkuyoru bişi olcak die bu doktorda beni hepten aciz etti.. yoksa kastımı var die düşünmeye başladım sapıtıcam vallahi.. neyse.. iyi olda cnm sen yeter...geçmiş olsun aklına kötüsünü getirme RABBİM BİLİR HERŞEYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…