- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.561
allah izin verrise ben alışverişimi aralık sonu gibi mothercare den yapcam o sıra indirime giriyo o zaman da ucuz oluyo.o kadar gezdim bebek için en kalitelisi ve güzeli orda .
kızlar beslenme şeklinizi paylaşırmısınız... özel varmı bi tarif yöntem falan..
esra senin doktor eleviti nasil düzenli vermedi hayret ettim.12.haftaya kadar folikasit kullaniliyo.sonrasinda elevite baslatiyo genelde bütün doktorlar.sen baska birsey aliyomusun??
gyrferro die bi demir hapı verdi cnm...bunu çok ihtiyaç duyarsam alcakmışım... zaten bu elevit feci bişi ya içinde neler yokki..içerken bile büyük geldi ıyyy
ama 9 ay ve sonrasinda da bütün hamileler bizim burda aliyo bunu.emzirirkende..
ozaman bu kutuda çok var elevit.. onu haftada 2 falan alim bende düzenli olarak mesele tırnak etlerim kanıyo vitaminsizlikten sanırım 3 gün alim ozaman dimi eleviti bi işe yarasın..
danışmak lazım kızlara evet cnm...
slm cnm ben geldim..eleviti 1 tane verdi dr.ve ferro sanol ama kan değerlerim iyi çıktığı için..oğlumda kanım düşüktü ve demir eksikliği vardı o zaman günde 1 gynaferon ,2 elevit içiyordum..
hepinize slm kızlar keyifler nasıl??
slm cnm ben geldim..eleviti 1 tane verdi dr.ve ferro sanol ama kan değerlerim iyi çıktığı için..oğlumda kanım düşüktü ve demir eksikliği vardı o zaman günde 1 gynaferon ,2 elevit içiyordum..
hepinize slm kızlar keyifler nasıl??
bende elevit kullanıyorum doktorrum bana her gün bi tane dedi ben her gün alıyorum yani
kızlar siz hamile kıyafetlerine baktınız mı hiç ben bugün bayram için birşeyler bakayım dedim bi etek 100 milyon elbiseler 120 falan sürekli kullanamayacagım birşey oldugu için bu kadar para vermek istemiyorum aslında ama bakalım
of cnm elevit 2 tanemi.. o büyük antibiyotik gibi olan değilmi... alim bari arada.. naber nasılsın..kızlar kaçtı hihih
selam hosgeldinbizde keyifler iyi sen nasilsin
cnm vallahi bakıcam ben de bişeyler ama şöyle bişi var eteğe 100 ytl çok cnm gereksiz..elbise tek parçaysa 120 oda çok ya ben en fazla 100 diyorum ama şansa burda çok...ama bakın cnm.. mecbur alcam çnkü gerçekten karnım büyüdü ve berlirgin olsun istemiyorumkızlar siz hamile kıyafetlerine baktınız mı hiç ben bugün bayram için birşeyler bakayım dedim bi etek 100 milyon elbiseler 120 falan sürekli kullanamayacagım birşey oldugu için bu kadar para vermek istemiyorum aslında ama bakalım
off 10 dk sonra asagidan kurutmadan camasirlar alinacak,adam da uyudu bana kaldi yine hepsi
iyiyim ama yorgunum..evden 12de çıktım gece 10,30da girebildim
babaanneme bakmaya gittim bugün ayy durumu çok kötü yaa hiç iyi değil ağzına bi lokma koymuyor ve mama veriyorlar onuda hiç yemiyormuş,midem almıyor diyor..seside çıkmıyor öyle kısılmışki dibine girsen yine duyulmuyor..doktorda Allah bilir ama bugün yarın yani ümitlenmeyin demişçok moralim bozuldu ,merdivenleri inmeyebaşladım giderken tke başımaydım zaten,bende film koptu ağlaya ağlaya indim 4 katı çıktım hastaneden,millette bana bakıyor ,bir şişe su aldım vurdum yüzüme gözüme..zaten hassasım hormonlar sapıtık,birde onu öyle görünce..aman ne bilim yaa..yaşlıda olsa işte
sonrada teyzme geldim,bugün dedim evi hal yola koyalım ben öyle gidicem,annemle teyzme kaldı Allaha kaldı.teyzemin eli aşırı ağır,annemde ortanda yapıcam diye uğraşıyor ama tek kişi helak oldu..aksilik akslik üstüne geliyor Allah hayretsin sürekli temizliyoruz bi yerden bişey çıkıyor tekrar kirleniyor.bugün artık yatak odasını gardıobu falan sildim,en sonda yerleri sildim çektim kapısnı..yarında şofben ve beyaz eşya için servis gelip halledicek.kısmetse cumaya çeyiz gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?