2011 Nisan Anneleri

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Allah acil şifalar versin inşallah.. ama sen yinede kendini çok üzme bak bebeğin ve oğlun var senin iyi olmanı isteyen.

canım benim kurutma makinemde çamasır makinemin üzerinde duruyr. basta hiç istememiştm almak ama sitede dışarı asmak yasak olunca evde kurutuncada alerjik astım olduğu için bende tıkanma yapabiliyor o yüzden mecburen aldım ama şimdi cok memnunum. siemensinki bnmkisi evlenirken kampanyalı olarak çok ucuza gelmişti 320 tl ödemiştim sanırım ama tüm beyaz esyaları siemensten almıştım..

bende diyorum hamilelik degilde önü bol a pile falan olan elbiselerden alayım başında hamile olunca fiyatlar tavan yapıyo nedense

evet canım iyi düşünmüşssün artık bol elbiseler çok var zaten hamile olanını almaya gerek yok en azından sonrada giyme sansın olur bende öyle yaptım bayram için...

sağolun kızlar desteğiniz için kanın devamı gelmediği için rahatladım bende seyirmelerde devam edince bebeğim iyi sanırım dedim zaten

çok geçmiş olsun canım.. ama sevindim bak iyiymişssin şimdi. doktora gidip onunla konusunca daha da rahatlarsın inşallah canım..

günaydın kızlaar
trendyolda bugün kraft indirimde..
ana kucağı,puset,park yatak..bir sürü ürün var..
bilginize

kızlar dün yeğenim bizim prensese bir emzik almış ilk hediyesi olsun ilk ben alayım diye heves etmiş ben daha almayın diyordum herkese dayanamamış ama çok tatlı birşey çok beğendim ama emziklerin damağa zarar verdiğini duymuştum ama annelerinde çok işine yarıyormuş sizler bununla ilgili ne düşünüyorsunuz bebeklerinize emzik verecek misinz

hala belli değilmiydi canım senin..
ne zaman öğreneceksin..iyi sabretmişsin bu zamanda kadar bravo

sorma canım ya salı günü randevumuz var,geçen ay gittiğimizde belli değil dedi doktor teyzemiz bende başka doktora gitmek istemediğim için bekleyelim dedim,bizim doktora en erken 1 ay önce randevu alınabiliyor o yüzden erkene alma şansımda olmadı.Kısmet artık anneler falan hergün soruyor ne zaman gidiyorsunuz doktora diye onlar bizden daha meraklılar

bende emzik kullanmaktan yana değilim..
alışında bırakmıyorlar çünkü..ama dediğin gibi büyük kolaylık oluyor..
dezavantajları daha çok gibi geliyor bana,bakalım yaşayıp görecez..

Canım bırak isteyen istediğini alsın,kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun:)O hediye alma iyi olmaz falan diyenler annenin psikoloji için söylenir,hani bişi olurda eşyalarıyla hüzünlenir diye.Allah korusun olacak olan 9 ayındada olur sen kızına 9 aya kadar birşey almayacak mısın,Allahın izniyle kızın senin göbüşünde büyüyecek ve sağlıklı bir şekilde doğacak.Sende abartmamak kaydıyla bebişine istediğini al,sonra geç kalırsın alışveriş falan zor olur.

emzik konusundada çoğu arkadaşım kullanmadı,bende çok zoranmadığım sürece kullanmam sanırım:97:

7. aydan sonra düşünüyordum ama belki de dayanamam alırım

günaydın kızlar nasılsınız.. ayy ben artık bebişimin hareketlerini fazlasıyla hissediyorum baya baya son 4 gündr.. rsmen karnımda ordan oraya yer değiştiriyr yavrum yaa çok güzel birşeymiş..

ben de başta hiç alıştırmayacağım dedim ama bebeğin emme ihtiyacı var. kendini güvende hissetsin diye bir de emme refleksini güçlendiriyor doktorlarda kullanılmasını öneriryor. ilk aylar silikon dişlerin çıkmaya yakın zamanında ise kauçuk emziği öneriyorlar. ancak bebeğinizin kilosu düşük ise ilk ay çenesi yorulur diye emzik vermemek gerkiyormuş. yoksa sütü emecek hali kalmıyormuş bebişlerimizin. inşallah hepimizin topaç gibi bebişlerimiz olur :118:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız.. ayy ben artık bebişimin hareketlerini fazlasıyla hissediyorum baya baya son 4 gündr.. rsmen karnımda ordan oraya yer değiştiriyr yavrum yaa çok güzel birşeymiş..

benimki tembel fazla dolaşmıyor. ama yerinde hareketli. rahatına düşkün heeç ordan oraya gideyim rahatımı bozayıom derdi yok paşamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…