- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.581
iyiyim ama yorgunum..evden 12de çıktım gece 10,30da girebildim
babaanneme bakmaya gittim bugün ayy durumu çok kötü yaa hiç iyi değil ağzına bi lokma koymuyor ve mama veriyorlar onuda hiç yemiyormuş,midem almıyor diyor..seside çıkmıyor öyle kısılmışki dibine girsen yine duyulmuyor..doktorda Allah bilir ama bugün yarın yani ümitlenmeyin demişçok moralim bozuldu ,merdivenleri inmeyebaşladım giderken tke başımaydım zaten,bende film koptu ağlaya ağlaya indim 4 katı çıktım hastaneden,millette bana bakıyor ,bir şişe su aldım vurdum yüzüme gözüme..zaten hassasım hormonlar sapıtık,birde onu öyle görünce..aman ne bilim yaa..yaşlıda olsa işte
sonrada teyzme geldim,bugün dedim evi hal yola koyalım ben öyle gidicem,annemle teyzme kaldı Allaha kaldı.teyzemin eli aşırı ağır,annemde ortanda yapıcam diye uğraşıyor ama tek kişi helak oldu..aksilik akslik üstüne geliyor Allah hayretsin sürekli temizliyoruz bi yerden bişey çıkıyor tekrar kirleniyor.bugün artık yatak odasını gardıobu falan sildim,en sonda yerleri sildim çektim kapısnı..yarında şofben ve beyaz eşya için servis gelip halledicek.kısmetse cumaya çeyiz gelicek
ben de günde bir elevit alıyorum
bende diyorum hamilelik degilde önü bol a pile falan olan elbiselerden alayım başında hamile olunca fiyatlar tavan yapıyo nedense
kızlar ya biz bugece eşimle birlikte olalım deidk hamileliğimden buyana 4. oldu bu ama canım sonuna doğru çok yandi ağladım nedense.sonra peçeteye baktım çok azcık kan gelmiş ama leke gibi bi sorun olurmu acaba ya eşimde pişman oldu çok üzüldü.sanırım bidaha zor cinsel anlamda birleşmemiz((
yarın doktora gidicem söylemekte fayda vardır sanırım bu durumu dimi?
kızlar ya biz bugece eşimle birlikte olalım deidk hamileliğimden buyana 4. oldu bu ama canım sonuna doğru çok yandi ağladım nedense.sonra peçeteye baktım çok azcık kan gelmiş ama leke gibi bi sorun olurmu acaba ya eşimde pişman oldu çok üzüldü.sanırım bidaha zor cinsel anlamda birleşmemiz((
doktorun serbest bıraktımı cnm... eğer izin verdiyse bildiğim kadarıyla olabiliyormuş tani dikkatli olmak lazım cnm malum ilişkinin durmuda önemli.. yormadın inş kendini fazla.. bişi olmaz allahın izniyle..
korkulcak birsey oldugunu sanmiyorum.ama tedbir olarak yarin sor tabii doktora
cok gecmis olsun canim.üzüldüm ne kadar yaslida olsa insan kiyamiyo.Allah büyük.
ne kadar kaldı düğüne cnm... ya anlatıyosun ya kıskanıyorum vallahi.. kızlar artık samimi olduk ben osturmaya korkuyoru bişi olcak die bu doktorda beni hepten aciz etti.. yoksa kastımı var die düşünmeye başladım sapıtıcam vallahi.. neyse..iyi olda cnm sen yeter...geçmiş olsun aklına kötüsünü getirme RABBİM BİLİR HERŞEYİ
AL CNM AL ZATEN SİZİN YÜZÜNÜZDEN ERKEK ÇOCUK DELİSİ OLDUM...bayansın skorpionun ve senin oğluşlarınızı görünce çılgına dönüyorum... hele aşkım bayansın oğlu eymo yani eymen o aşkım aşık oldum ona bana umut verdiöpücük attı bana hahah
evet canım eniyisi doktora sormak...
sağolun cnm evet yaşlıda olsa can işte,rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim..
oğluşuma sarkan bir sapık teyzesi var kızlaaaarrrr benimkide sırnaşık anam bir görsen ,beni kandırmak için böyle eğiliyor yüzüme annnnniiii annii yalvarıyor.kıyamıyorum tabi canım bebeğim benim Rabbime çok şükür..
cnm inş Allahın izniyle bir sorun yoktur ama doktoruna mutlaka söyle n eolur ne olmaz..
sağolun kızlar desteğiniz için kanın devamı gelmediği için rahatladım bende seyirmelerde devam edince bebeğim iyi sanırım dedim zaten
kızlar benim bel çok fena ağrıyor,daha fazla oturamayacağım yatmaya gidiyorum çok öpüldünüz..
kankim özeline bakıver okiş..
$u misafir de okumaya bikmadi:))arkadasim üye olda gel oku.yada üyelerden ama gizliden gelen birii:82:takip olayi yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?