2011 Nisan Anneleri

cok gecmis olsun canim.üzüldüm ne kadar yaslida olsa insan kiyamiyo.Allah büyük.

bende diyorum hamilelik degilde önü bol a pile falan olan elbiselerden alayım başında hamile olunca fiyatlar tavan yapıyo nedense

Son düzenleme:
ben de günde bir elevit alıyorum

AL CNM AL ZATEN SİZİN YÜZÜNÜZDEN ERKEK ÇOCUK DELİSİ OLDUM...bayansın skorpionun ve senin oğluşlarınızı görünce çılgına dönüyorum... hele aşkım bayansın oğlu eymo yani eymen o aşkım aşık oldum ona bana umut verdi öpücük attı bana hahah

kızlar ya biz bugece eşimle birlikte olalım deidk hamileliğimden buyana 4. oldu bu ama canım sonuna doğru çok yandi ağladım nedense.sonra peçeteye baktım çok azcık kan gelmiş ama leke gibi bi sorun olurmu acaba ya eşimde pişman oldu çok üzüldü.sanırım bidaha zor cinsel anlamda birleşmemiz((
yarın doktora gidicem söylemekte fayda vardır sanırım bu durumu dimi?

doktorun serbest bıraktımı cnm... eğer izin verdiyse bildiğim kadarıyla olabiliyormuş tani dikkatli olmak lazım cnm malum ilişkinin durmuda önemli.. yormadın inş kendini fazla.. bişi olmaz allahın izniyle..

korkulcak birsey oldugunu sanmiyorum.ama tedbir olarak yarin sor tabii doktora

doktorun serbest bıraktımı cnm... eğer izin verdiyse bildiğim kadarıyla olabiliyormuş tani dikkatli olmak lazım cnm malum ilişkinin durmuda önemli.. yormadın inş kendini fazla.. bişi olmaz allahın izniyle..

yok canım yasak getırmemişti serbest dedi azöncede bıyerde okudum lekelenme gibi kan için tedırgın olmayın ama çoğalırsa doktorunuza basvurun dıyor.hiçte yormadım kendimi zaten belki hazır değildim kastım kendimi farketmeden bilmiyorum artık....

cok gecmis olsun canim.üzüldüm ne kadar yaslida olsa insan kiyamiyo.Allah büyük.

sağolun cnm evet yaşlıda olsa can işte,rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim..

oğluşuma sarkan bir sapık teyzesi var kızlaaaarrrr benimkide sırnaşık anam bir görsen ,beni kandırmak için böyle eğiliyor yüzüme annnnniiii annii yalvarıyor.kıyamıyorum tabi canım bebeğim benim Rabbime çok şükür..

cnm inş Allahın izniyle bir sorun yoktur ama doktoruna mutlaka söyle n eolur ne olmaz..

evet canım eniyisi doktora sormak...

cnm ilk aklıma gelen o oldu zaten... ne yazıkki rahat olamıyoruz hoş bana yasakta işte bizde idare ediyoruz haha.. kastığın içindir cnm rahat ol farumda başka bi topiktede hafif leke gelmiş arkadaştan normal demişti doktoru baktıktan sonra..rahat ol...

kızlar benim bel çok fena ağrıyor,daha fazla oturamayacağım yatmaya gidiyorum çok öpüldünüz..

kankim özeline bakıver okiş..

sağolun kızlar desteğiniz için kanın devamı gelmediği için rahatladım bende seyirmelerde devam edince bebeğim iyi sanırım dedim zaten

anam yirim yirim ben onu ham yaparım...çakıl çakıl sen aramızdan eymen gelsin foruma o yazsın

kızlar benim bel çok fena ağrıyor,daha fazla oturamayacağım yatmaya gidiyorum çok öpüldünüz..

kankim özeline bakıver okiş..

kız çıçının üstüne oturmazsan böyle olur... dinlen bi hergün bi yerde hergün bi yerde. bak sana böyle uçan süpürge alim onla gez yorulman görüşürüz kankim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…