2011 Nisan Anneleri

:92: :92: :92:

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz vallah gezip duruyoruz...Dünde İstanbul'a gittik...

Bizde oğluşumuzun adını KAAN koymaya karar verdik...Doğduğu gün değişmezse tabiki...

KAAN::: 1.Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim...2. Hakan hükümdar...

Kızlar ben bi tane cd aldım IQ çocuk diye belki biliyosunuzdur.İçinde mozarttan bach a, beethovendan chopine 17 tane klasik müzik parçası var.Çocuum zeki olsun diye aldım ama dinlerken uykum geliyo yaa Böyle bi de müziklerin arasına kuş cıvıltıları falan koymuşlar, uykun kaçtıysa dinle uyu valla

Son düzenleme:
Selam herkese...
Ben bişey sormak istiyorum...Dr. kontrolleri kısmınada yazdım ama buraya giren daha fazla...Bilenler yardımcı olsunlar lütfen...Ben 2'li testimi yaptıramamıştım...Testin son haftasına denk geldiğinde anca dr. randevu alabilmiştim ve gitttiğimde usgde bebeğim gününden önde gittiğinden dr. testin geçtiğini söyledi...Yapılsada faydalı sonuçlar vermez dedi ve sonraki testi yaparız dedi...Şimdi hangi test olacak ve kaç haftalık aralıklarında yapılmakta çünkü yine dr. randevu alamıyorum...

çok güzel şekerim ben çok dinlerim böyle müzikler ''hayatım değişti '' sitesinden baya bi müzik indirmiştim içinde telkin cümleleleri varmış ama tabi duyulmuyo ,,müzik sesi daha ön planda benim bu bilinç altı ile ilgili biraz fazla merakım var ve faydasını görüyorum müzikler işe yarıyo

bende hıç uyku yok banada lazm ozamn

16-20 haftada uçlu test sıradakı.ben ıkılı yaptrdım dr 3luye gerk yok dortlu yaparız dedı.

11-14 ıkılı test
16-20 üçlü test
20-23 detaylı ultrasonografı-renklı doppler ultrasonografı
24-28 şeker tarama testı
30 haftadan sonra nst
bılgın olsun canım

Çok teşekkür ederim canım... Vallah bunuda kaçıracağım diye korkuyorum...Testlerimi üniversite hastanesinde yaptırıyorum o nedenle çok yoğun oluyorlar...Randevu almakta zorlanıyorum...Değiştirmekte istemiyorum çünkü özeldeki gibi çok ilgililer hastalarına...

rıca ederım canım benım dr lıstesını verdı bende ordan takıp edıyorum.unv.hastanseıne gtme ımkanın varsa çok ıyı hem daha guvenlı hemde ucret acısından zorlanmazsın.ozelde çok para bunlar sırf kana 140 vercem bugun muayene ucretıde bı tarafta

çokmuş cnm 140 hangi kan tahlili bu

Evet canım bende çok memnunum...Sadece testlerimi değil tüm kontrollerimide yapıyorlar...İnşallah doğumuma kadar doğum bölümüde açılırda doğumumuda orda yaparım...Yinede tedbir olarak özel hastaneyede gidiyorum...Birazını ssk karşılıyor...Mesela muayene ücretini 22 ytl ödüyorum...Doğum paketide normal doğumda sezeryanda aynı fiyat herşey içinde 1 milyarmış...

çok ıyı.bıde bebek dogduktan sonra da takıplerını orda rahatlıkla yaptırabılıyormuşsun.evt ozlede gtmen tedbır açısından ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…