- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.661
kaan kocatepenin muayne fiyatı ne kadar ?
tam 12 haftalıkken ogrendım canım ama gelışmemış 9 haftalık bebkle aynıymış ozamn[/QUO
belki 9 haftalık falanken öldü gelişmediyse.ben de 7.5 haftalıkken öğrendim ama 6 hafta boyutunda kalmıştı.allah bidaha yaşatmasın zor bişey.allahım bu yavrularımızı bize bağışlasın ayıpsız amansız sağlıklı bi şeklilde.ben bu gebeliğimde çok korktum ilkinde böyle bişey yaşadığım için resmen pinpirik bir insan oldum.oysa onlara can verecek rabbim.inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.
sanada çok gecmış olsun canım.12 haftayı atlattık artık hepımız bır kısım zoru attalttık umarım hep boyle guzle gıder
bende çok pımpırıklıyım bu arada başka drada gdyrm acaba kalbı atıyormu dıye ama yanlış yaptıgım bılıyorum
Canım Allahım tekrarlarını yaşatmasın,acıdır mutlaka geçmiş olsun diyelim artık şükürki bebişin geliyor.
amınn canım.evt şukurler olsun
sanada çok gecmış olsun canım.12 haftayı atlattık artık hepımız bır kısım zoru attalttık umarım hep boyle guzle gıder
bende çok pımpırıklıyım bu arada başka drada gdyrm acaba kalbı atıyormu dıye ama yanlış yaptıgım bılıyorum
evet bende zaman zaman kalp atımını kafaya takıyorum acaba kalbi atoyomu diye merak ediyorum
esteemcim geçmişi okuyordum 2 gündür giremedeimde kusura bakma canım yeni gördüm. Sanada günaydınn canım ve diğer arkadaşlar herkese günaydınnn
evet bende zaman zaman kalp atımını kafaya takıyorum acaba kalbi atoyomu diye merak ediyorum
aslında elde degıl kendımızı hamılelıge odaklamış durumdayız ondan rahat olma en ıyısı aslında ama ben başaramıyorum
saol canım.insanın içi rahat etmiyoo işte.şükür kü sıkıntılı dönemler bitti.bide benim kız hareketlense çok sevincemmmvalla herkesin bebiki içerde dönüyomuş yer değiştiriyomuş beniimkin de tık yok daha.hadi kızım valla bu ne tembellik anlamadım yahuu
saol canım.insanın içi rahat etmiyoo işte.şükür kü sıkıntılı dönemler bitti.bide benim kız hareketlense çok sevincemmmvalla herkesin bebiki içerde dönüyomuş yer değiştiriyomuş beniimkin de tık yok daha.hadi kızım valla bu ne tembellik anlamadım yahuu
ultrasondan bakıyoruz benımkıde kıpır kıpır.ama ben pek hıssedemıyorum.gecen annemdeydım eşim geldı gordugum anda oynadı baya hıssttım ozamn daha da yok
ultrasondan bakıyoruz benımkıde kıpır kıpır.ama ben pek hıssedemıyorum.gecen annemdeydım eşim geldı gordugum anda oynadı baya hıssttım ozamn daha da yok
15 14 haftalık arkadaşlarım yer değiştiriyo falan diyo.ben daha hiç hissetmedim bi kaç hafta önce içimde mısır patlamış gibi bişey oldu 2 kere.o kadar.:82:
15 14 haftalık arkadaşlarım yer değiştiriyo falan diyo.ben daha hiç hissetmedim bi kaç hafta önce içimde mısır patlamış gibi bişey oldu 2 kere.o kadar.:82:
agırdan alıyo senın nazlı kız kendını demekkı
arkadaşlar bebişlerinize oda yapacakmısınız yoksa sadece beşik mi alacaksınız?ne düşündünüz bu konuda?ben hala çok kararsızım:26:
arkadaşlar bebişlerinize oda yapacakmısınız yoksa sadece beşik mi alacaksınız?ne düşündünüz bu konuda?ben hala çok kararsızım:26:
ben oda yapacam nasipse çünkü boş odam var hem hevesleniyorum o da yapmak için hem de boş görünmesini istemiyorum bebeğin giysisi oyuncağı örümceği vs. daha düzenli olur diye düşünüyorum
Bu konuyu zaman zaman konuşuyoruz burda.Herkesin ayrı bir fikri var.
Ben oda yapmak istiyorum.Ama bir de beşik alacak anneannesi.Birkaç ay bizim yanımızda olacak.Sonra odasına geçiririz sanıyorum.
Bu konuyu zaman zaman konuşuyoruz burda.Herkesin ayrı bir fikri var.
Ben oda yapmak istiyorum.Ama bir de beşik alacak anneannesi.Birkaç ay bizim yanımızda olacak.Sonra odasına geçiririz sanıyorum.
erenhavacım ben de oda yapmayım diyodum zaten yerim dar ama eltimin kızı var 1 yaşında senden benden çok eşyası var.mesacım doğru gerçekten.döküntü çok olacak.tek beşik veya park yatak alırsam bebişin bi ton eşyasını nereye sığdırıcam??kararsızımmmm evimde dolap yok zaten.bide bişey sorucam.park yataklar kaç yaşına kadar kullanılıyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?