2011 Nisan Anneleri

kaan kocatepenin muayne fiyatı ne kadar ?

ssk yok orda ozel saglık gecerlı orda fıyat duşuyor ama benım ozel saglık yok.200 tl oduyorum.gercekten çok memnunum aklıma bışe takıldıgında her an arama sansım var.çok ılgılı ve psıkolojık acıdanda çok rahatlıyorum onunla konuşunca.kotu bışe de olsa hemen soyleyecegınden emınım

esteemcim geçmişi okuyordum 2 gündür giremedeimde kusura bakma canım yeni gördüm. Sanada günaydınn canım ve diğer arkadaşlar herkese günaydınnn

arkadaşlar bebişlerinize oda yapacakmısınız yoksa sadece beşik mi alacaksınız?ne düşündünüz bu konuda?ben hala çok kararsızım:26:

arkadaşlar bebişlerinize oda yapacakmısınız yoksa sadece beşik mi alacaksınız?ne düşündünüz bu konuda?ben hala çok kararsızım:26:

ben de o da yapma konusunda kararsızım. ama yatak odama beşık alma fıkrıne daha yatkınım çunku cevremde goruyorum çogu kullanmıyor

ben oda yapacam nasipse çünkü boş odam var hem hevesleniyorum o da yapmak için hem de boş görünmesini istemiyorum bebeğin giysisi oyuncağı örümceği vs. daha düzenli olur diye düşünüyorum

Bu konuyu zaman zaman konuşuyoruz burda.Herkesin ayrı bir fikri var.

Ben oda yapmak istiyorum.Ama bir de beşik alacak anneannesi.Birkaç ay bizim yanımızda olacak.Sonra odasına geçiririz sanıyorum.

erenhavacım ben de oda yapmayım diyodum zaten yerim dar ama eltimin kızı var 1 yaşında senden benden çok eşyası var.mesacım doğru gerçekten.döküntü çok olacak.tek beşik veya park yatak alırsam bebişin bi ton eşyasını nereye sığdırıcam??kararsızımmmmevimde dolap yok zaten.bide bişey sorucam.park yataklar kaç yaşına kadar kullanılıyo??

Ben oda yapmak istiyorum.Ama bir de beşik alacak anneannesi.Birkaç ay bizim yanımızda olacak.Sonra odasına geçiririz sanıyorum.

o da yapanlar bıde kuşuk beşık alıyorlar ya da oda ya bır çkyat yada açılır yatak

canım ilk etepta hemen yanımızdan ayırabiliriz gibime geliyodu benim de ama etrafımdaki bebişlere bakıyorum sanıyorum en erken 1 yaşında yanımdan ayırabilirim.o da en erken.çünkü 6 aydan önce daha çok küçük oluyolar.bide çalıştığım için gece yanımdayken bakmak daha kolay sanki.

evt şimdıden dolduyo zaten kıyafetlerıyle.dun ben beşiklere baktım genelde park yatakları onerıyorlar uzun sure kullnırsınz dedıler benım ablam aldı yıgenım 3yaşına grcek hala kullanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…