- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.681
park yataklar sallanıyo muu??
tıtremesı ıçın dugmelerı var ama hıçte sallamıyor.dıger beşikler gıbı rahat sallanmıyor.
e o zaman park yatak tek başına yetmez illaki bide beşik lazım
e o zaman park yatak tek başına yetmez illaki bide beşik lazım
ben nedense park yatakları sevemedim,sanırım yatak odama mobilya alıcam,küçük odamada dolabını,daha sonrasında yatağını küçük odama taşırım diye düşünüyorum,hem ikinci bi masraf yapmamış olurum hemde park yatak almamış olurum
bende sevmedım parka yatakları.sallanan mobılya alıcam bende tullu felan.
kızlar bıde ben beyaz yada kırık beyaz bır battanıye ıstıyorum uzerıne ıncıler bırde kurdela ışlettırım dıyorum
çabuk kirlenir ama şık durur,bende düşüneyim bu fikri hoşuma gitti:13:
kızlar bugün geceden beri ara ara göbek deliğime sanki iğne batırıyorlarmış gibi oluyor nedir ki acaba
Kızlar ben çıkıyorum mesaim sona erdi,arkadaşlarımla buluşucam bugün.Öpüyorum bütün annişleri kendinize iyi bakın
bende de ayno oluyor bugun gıdınce sorcaktım dr bende bebkmı baskı yapıyor dıyordum dokununca sankı nohut gıbı bışe oluyor orda bazen
kabızlık var bende bu aralar ondan olabilir mi diyorum sende kabızlık varmı?
Kızlar ben çıkıyorum mesaim sona erdi,arkadaşlarımla buluşucam bugün.Öpüyorum bütün annişleri kendinize iyi bakın
çok nadır oluyor ama bende çok gaz var gecelerı uyuyamıyorum bundan karnım çok şişiyor.kabızlık ıçınde bol bol kayısı ye su ıç
aynen bende uyuyamıyorum şişkinlikten midir hazımsızlıktan da olablir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?