2011 Nisan Anneleri

SLM GÜZEL ANNELER BEN BUGÜN ÇOK MUTLU DEĞİLİM ama şükür bi sıkıntım yok... dün biraz moralim bozuldu kayınvalideme ufak kızdım.. neyse bide KÜÇÜK ANNE DİE bi konu var görmüşsünüzdür... ya ben insanları yargılamayı sevmiyorum sert gitmeyide tastif etmiyorum.. olunduğunca olumlu olsun istiyorum... yorum yptım oraya insanların yorumlarını okuyunca etkilendim biraz nedense... hep bi olumsuzluk suçlama yargılama... bilmiyorum öyle işte...

esracım canını hiç bişeye sıkma tatlım.bebişin var bak yanında en güzeli bu gerisi boş.küçük anne olayı ne onuda anlamdm

hoşgeldın canım.hamılelk donemınde çok hassalasıyoruz halıyle buyuklere de bazen kızabılıyoruzumarım anlamıştr senı.sen bahsedınce baktım oyle bır evet kızın ustune çok gtmışler

esracım canını hiç bişeye sıkma tatlım.bebişin var bak yanında en güzeli bu gerisi boş.küçük anne olayı ne onuda anlamdm

ay sağol cnm.. işte ben bunu çok seviyorum herzaman yanımda sizin gibi güzel anneler var...BEN HAMİLEYİMDE 16 yaşında 3.5 aylık evli ve 10 hftlık hMİLE GARİP DİMİ..AMA HOLLANDADA YAŞIYO resmi ve imam nikahlı evli... öyle bi konu işte.. cnm

kızlar ben bişe sorcam bebiş hareketini hissedenler bugün karnımda hızlı bir kalp atımı gibi bişe hissettim o bebişimin hareketimi acaba?parmagımı üstüne koydum parmağım atıyordu tık tık diye.kuzum mu sizce kızlar

esracım takma cnm hiçbirşey bebeğinden ve senden önemli değil

hoşgeldın canım.hamılelk donemınde çok hassalasıyoruz halıyle buyuklere de bazen kızabılıyoruzumarım anlamıştr senı.sen bahsedınce baktım oyle bır evet kızın ustune çok gtmışler

cnm ben tastif etmiyorum benim yavrum 16 yaşında allahım ben isteme bunu ama gerçekten yazdıkları hoş şeyler.. ve mutluyum dio sürekli... SAĞOL CNM ben zaten aklımdaki direk azımda ayşe annemede söyledim bunu içimde pek saklayamıyorumda hihiih

ben bı kere hısettım aaraynı şekılde.ama tam bılmıyorum kasık tarafındamı oluyor oynamayo hıssetme yoksa gobek delıgıne yakın yerlerdemı onu bılıyomusunz kızlar

çok nadır oluyor ama bende çok gaz var gecelerı uyuyamıyorum bundan karnım çok şişiyor.kabızlık ıçınde bol bol kayısı ye su ıç

şekerler mandilana ve portakal çok gaz yapıyor aman dikkat derim kuru kayısı yemeye çalısıyorum genelde ama elma da çok rahatlatıyor zaten siz de farkediyorsunuz insan zamanla nelerin iiii gelip nelerin rahatsız ettiğini daha iyi öğreniyor ben hamilikten önce hiç elma yemezdim şimdi karnımda şişlik olsa elmaya saldırıyorum

esracım takma cnm hiçbirşey bebeğinden ve senden önemli değil

sağol cnm kesinlikle hele benim gibi bi tip..anında vucudum etkileniyo.. ya kimyamla alakalı bişeymi..yoksa gerçekten çok güçlü biriyimdir... çevremdekilerde öyle dio ama şuan evde yaşıyorum beni böyle görmesinler die bazı şeyleri... demek hamilelik böyle oluyo..

tünaydın kızlar benim gibi 18 haftalık olupta cinsiyetini öğrenemeyen var mı acabaaaa

Son düzenleme:

ay benimde ole bence bebek hareketi

guleysa bence bebeğindir o cnm.
bnde hissediyorum.
2 kere fln atıyor mesela bnmki.
geçen akşam kuvvetliydi ama elimle yakalayamıyorum hiç bi zaman:)

bende mandalına çok yıyorum demk ondan bende gaz oluyor.ıçım yanıyor mandalına yıyınce rahatlıyordum bı daha yemıyım

evet hamilelik böyle birşey normalde ben sulu gözlüydüm şimdi daha çok sulu gözlü oldum hemen ağlıyorum

selam kizlar ne var ne yok umarim hepiniz iyisinizdir.bende bu sabah uzun aradan sonra tekrar masaja basladim uzun ara derken hamilelikten dolayi birakmistim 12 hafta yapilmiyomus cünkü..ay sirtim boynum cok kötü olmus.kadin bütün dügümlenmis noktalari acti.bide boynumu yaparken sen bas agrisi cekmedin mi dedi bende cekmezmiyim dedim boynumdaki bir nokta baski yapiyomus o yapmistir dedi..neyse simdilik heryerimi düzeltti bakalim ne zamana kadar yamulmam:)) simdi dayak yemis gibi yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…