- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.701
gazlı bışeyde ıçmıyorum yedıklerıme de dıkkat edıyorum ama yınede yok ayakalarımı yukarı dıkmeden rahat edemıyorum
SLM GÜZEL ANNELER BEN BUGÜN ÇOK MUTLU DEĞİLİM ama şükür bi sıkıntım yok... dün biraz moralim bozuldu kayınvalideme ufak kızdım.. neyse bide KÜÇÜK ANNE DİE bi konu var görmüşsünüzdür... ya ben insanları yargılamayı sevmiyorum sert gitmeyide tastif etmiyorum.. olunduğunca olumlu olsun istiyorum... yorum yptım oraya insanların yorumlarını okuyunca etkilendim biraz nedense... hep bi olumsuzluk suçlama yargılama... bilmiyorum öyle işte...
SLM GÜZEL ANNELER BEN BUGÜN ÇOK MUTLU DEĞİLİM ama şükür bi sıkıntım yok... dün biraz moralim bozuldu kayınvalideme ufak kızdım.. neyse bide KÜÇÜK ANNE DİE bi konu var görmüşsünüzdür... ya ben insanları yargılamayı sevmiyorum sert gitmeyide tastif etmiyorum.. olunduğunca olumlu olsun istiyorum... yorum yptım oraya insanların yorumlarını okuyunca etkilendim biraz nedense... hep bi olumsuzluk suçlama yargılama... bilmiyorum öyle işte...
esracım canını hiç bişeye sıkma tatlım.bebişin var bak yanında en güzeli bu gerisi boş.küçük anne olayı ne onuda anlamdm
hoşgeldın canım.hamılelk donemınde çok hassalasıyoruz halıyle buyuklere de bazen kızabılıyoruzumarım anlamıştr senı.sen bahsedınce baktım oyle bır evet kızın ustune çok gtmışler
kızlar ben bişe sorcam bebiş hareketini hissedenler bugün karnımda hızlı bir kalp atımı gibi bişe hissettim o bebişimin hareketimi acaba?parmagımı üstüne koydum parmağım atıyordu tık tık diye.kuzum mu sizce kızlar
çok nadır oluyor ama bende çok gaz var gecelerı uyuyamıyorum bundan karnım çok şişiyor.kabızlık ıçınde bol bol kayısı ye su ıç
esracım takma cnm hiçbirşey bebeğinden ve senden önemli değil
kızlar ben bişe sorcam bebiş hareketini hissedenler bugün karnımda hızlı bir kalp atımı gibi bişe hissettim o bebişimin hareketimi acaba?parmagımı üstüne koydum parmağım atıyordu tık tık diye.kuzum mu sizce kızlar
şekerler mandilana ve portakal çok gaz yapıyor aman dikkat derim kuru kayısı yemeye çalısıyorum genelde ama elma da çok rahatlatıyor zaten siz de farkediyorsunuz insan zamanla nelerin iiii gelip nelerin rahatsız ettiğini daha iyi öğreniyor ben hamilikten önce hiç elma yemezdim şimdi karnımda şişlik olsa elmaya saldırıyorum
tünaydın kızlar benim gibi 18 haftalık olupta cinsiyetini öğrenemeyen var mı acabaaaa
sağol cnm kesinlikle hele benim gibi bi tip..anında vucudum etkileniyo.. ya kimyamla alakalı bişeymi..yoksa gerçekten çok güçlü biriyimdir... çevremdekilerde öyle dio ama şuan evde yaşıyorum beni böyle görmesinler die bazı şeyleri... demek hamilelik böyle oluyo..
tünaydın kızlar benim gibi 18 haftalık olupta cinsiyetini öğrenemeyen var mı acabaaaa
ay cnm... nasıl dayanıyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?