- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.681
sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya
vaz caydim deekirk yilda bir kiz dogurucam ben koyayimadini dersin:)) sen erkek olunca koyarsin de.. annesi yasiyo mu bu arada? niye olan bir ismi tekrar koymak isterler anlamam
hanımlar merhaba ben bugün hem kontrol hem cinsiyet öğrenme amaçlı doktoruma gitmeyi düşünüyorum 16. haftada gel demişti eşim gelince çıkıcam inş. sizce kesin söyler mi bugün cinsiyetini yani tamamen belli olmuşmudur olmuştur eminim de doktor kesin söyleyebilir mi doktordan doktora farkeden bişeymi bu offf saçma ne kadar soru varsa aklımda
hoşgeldın bellı olmuştur ama dr soylermı bakalım bazıları soylemıyor.soylemzse eger sende çok merak edıyorsan başka yere gıthanımlar merhaba ben bugün hem kontrol hem cinsiyet öğrenme amaçlı doktoruma gitmeyi düşünüyorum 16. haftada gel demişti eşim gelince çıkıcam inş. sizce kesin söyler mi bugün cinsiyetini yani tamamen belli olmuşmudur olmuştur eminim de doktor kesin söyleyebilir mi doktordan doktora farkeden bişeymi bu offf saçma ne kadar soru varsa aklımda
yaşıyor taş gibi 80 yaşında ama sana bana taş çıkarır o da ikinciyi sen koyarsın diyor
hanımlar merhaba ben bugün hem kontrol hem cinsiyet öğrenme amaçlı doktoruma gitmeyi düşünüyorum 16. haftada gel demişti eşim gelince çıkıcam inş. sizce kesin söyler mi bugün cinsiyetini yani tamamen belli olmuşmudur olmuştur eminim de doktor kesin söyleyebilir mi doktordan doktora farkeden bişeymi bu offf saçma ne kadar soru varsa aklımda
bende 16+3 te gidicem doktorum ozaman gel büyük ihtimalle netleştir dedi ama bilemiyorumsağlıklı olsunlarda
yaşıyor taş gibi 80 yaşında ama sana bana taş çıkarır o da ikinciyi sen koyarsın diyor
kızlarr herkese merhaba,
birkaç gündür okuyordum ama işlerin yoğunluğundan bir türlü yazamadım.
öncelikle FADİK e çok üzüldüm. Biraz da ondan içimden yazmak gelmedi. Allah tez zamanda kucağını doldursun inş. Bir de yanılmıyorsam bebeğini düşürdüğünü kanlar içinde kaldığını rüyasında görmüştü. Maalesef aynı rüyadan ben de gördüm ve biraz da okuduktan sonra panikledim açıkçası. Sonra bu psikolojiden çıktım bebeğimi daha fazla üzmemek için. Allah'a emanetiz, ne yazdıysa onu yaşarız. Sanırım biraz da kaderci olmak gerekiyor bu dönem için daha doğrusu teslimiyet.
Ayy bikaç günün acısını çıkardım baya yazmışım
sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya
bende 16+4te gitmiştim geçen hafta canım ozaman netleşti ama dr tecrübesine göre değişio bence benim 2dr var biri beceriksiz göremedi diğeri bacak arasından baktı ve o demeden ben dedim kızmı die evet dedi muhtemelen öğrenirsin sende
kotu değilmış bende kılo almadım hala belkı bır kılo almışımdır.dr çok normal dedı bundan sonra alırsınhoşbulduk canlar
kilolar konuşulmuş aldım diye hiçç şikayet etmeyin ben 54 kilo ile başladım, 53 oldum. Allah tan geçen hafta o verdiğim 1 kiloyu aldım da içim rahatladı. Hala 54 te sayıyorum. Bu da kötü. Doktor normal dedi ama yine de insanoğluu. Ne almaktan memnun ne almamaktan
yok bu ilk simdi ben koyayim o kadar 9 ay tasiyorum öncelik benim olsun gibi duygu sömürüsü yap azicikk
canım sakın böyle şeyler düşünüpte üzme canını,rüyalar bizim bilinçaltımız ve korkularımızı yansıtıyor çoğu zaman.unutmaki herkes kendi kaderini yaşıyor,fadiğe çok üzüldük keşke böyle birşey yaşamasaydı ama sende onu düşünüp kendini karamsarlığa kaptırma.
Gözünaydın seninde
Doktorum tecrübeli, bi ön tahmin yaptı ama 16. haftada net söylerim dedi bakalım
kotu değilmış bende kılo almadım hala belkı bır kılo almışımdır.dr çok normal dedı bundan sonra alırsın
evet bana da öyle dedi. ZATEN ARTIK İNANILMAZ BİR İŞTAHIM VARacısını çıkaracağım herhalde
kotu değilmış bende kılo almadım hala belkı bır kılo almışımdır.dr çok normal dedı bundan sonra alırsın
evet bana da öyle dedi. ZATEN ARTIK İNANILMAZ BİR İŞTAHIM VARacısını çıkaracağım herhalde
bende fena yiyiyorum öğlen 1 de yemek yedim şimdi oturdum bisküvi yiyiyorum allahım sen koru duba gibi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?