- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.701
kotu değilmış bende kılo almadım hala belkı bır kılo almışımdır.dr çok normal dedı bundan sonra alırsın
evet bana da öyle dedi. ZATEN ARTIK İNANILMAZ BİR İŞTAHIM VARacısını çıkaracağım herhalde
benımde çok açıldı bır demır hapı balık yagı kullanmaya başladım onlar açtı galıba
kotu değilmış bende kılo almadım hala belkı bır kılo almışımdır.dr çok normal dedı bundan sonra alırsın
gecenlerde de eşimın amcasının oğlu dıyokı ben koyayım adını bızım aılede hep ben belırlerım dıyor yanı yıgenlerıne o belırlemış.olduuu dedım bende ne alaka sen ben taşıyım zorluk çekım sen ısmı belırle ne gıcık bı durum.kayınpederımde cınsıyetını ogrenmemıştık ozamn ama bızım ısımler bellıydı sordun mu bıze bunları koycam dıye dıyor eşimde dedı ıstersen sennle annemın adını takalım çocuk omur boyu oyle gezsın çok eskı ısımlerı bıde gzl değıl çunku.şu ısım konusunda ne karışırlar bılmem
bende fena yiyiyorum öğlen 1 de yemek yedim şimdi oturdum bisküvi yiyiyorum allahım sen koru duba gibi olcam
eşim dr dedı hıç kılo almıyor karnı az çıktı aslında karnım ayıma gore ıyı o da endışelnıyor bebk gelışmez dıye.dr tosun gıbı mı olsun ıstıyorsun gayet ıyı kılo dedı.kılo almamma ragmen bebgın boyu haftasına gore uzun kılosu da ıyı
yok bu ilk simdi ben koyayim o kadar 9 ay tasiyorum öncelik benim olsun gibi duygu sömürüsü yap azicikk
Anam azıcık yavaş gidin ya okuyamıyorum kıslar napaysunuz :)
allah allah..anam kaynana kaynata bitti amca oğlu çıktı bide... anam bizimkiler nie karışmaz ben hiç bişey anlamıyorum...aman siz ismini koyunda kim nederse desin...
kızlar yahu ne demek duygu somurusu yap.isim koyma annenın hakkı babanın bıle degıl.ne denek yanı ben bebegıme ıstedıgım ısmı koymak ıcın duygu somurusumu yapacagım yıkarım valla ortayııı
anladığım kadarıyla hepimizin iştahının maşallahı varbenim arkadaşımın son 2 ay daha da açılmıştı:18:
bu arada mesacım adıyla yaşasın kızın. tebrikler canım
eşim dr dedı hıç kılo almıyor karnı az çıktı aslında karnım ayıma gore ıyı o da endışelnıyor bebk gelışmez dıye.dr tosun gıbı mı olsun ıstıyorsun gayet ıyı kılo dedı.kılo almamma ragmen bebgın boyu haftasına gore uzun kılosu da ıyı
benim son halim göbüş topiğinde var sanırım henüz benimkide pek belli olmuyor ama çıplakken falan acaip belli aslında. gerçi hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. en son doktora gittiğimde 15+5 idik. bebiş 14 cm 125 gramdı. senin ne kadar tatlım
kızlar yahu ne demek duygu somurusu yap.isim koyma annenın hakkı babanın bıle degıl.ne denek yanı ben bebegıme ıstedıgım ısmı koymak ıcın duygu somurusumu yapacagım yıkarım valla ortayııı
helal sana canım :)
isim konusunda şimdilik bizim büyükler birşey demedi. Zaten yeni evlendiğimizden beri annem (eşimin annesi) aman çocuğum benim ismimi koymayın sakın güzel modern birşey olsun diyordu. Biz de henüz isim bulamadık hala araştırmadayız.Kız için varsa önerileriniz seve seve dinlerim
benim son halim göbüş topiğinde var sanırım henüz benimkide pek belli olmuyor ama çıplakken falan acaip belli aslında. gerçi hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. en son doktora gittiğimde 15+5 idik. bebiş 14 cm 125 gramdı. senin ne kadar tatlım
16+3 te gttık 16 cm 140 -150gr dedı
sağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya
Uyarı:
1-Balığın karaciğerinden üretilmiş olan balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Çünkü bu balık yağı çeşidinin içinde (retinol) A vitamini yüksek oranda bulunur ve de A vitamini vücutta depo edilen bir vitamin olması sebebiyle yüksek dozları anne karnındaki bebeğe zarar verir. Hamileler Balığın gövdesinden üretilen ve A vitamini içermeyen balık yağı çeşidini kullanmalıdır.
kızlar ben bu uyarıyı baya bi siteden okudum doktorumda ay şekilde vermedi bana balık yaşı..günde 3 er tane ceviz ve bademin yeterli olacağını söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?