- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.881
günaydın nisacığım iyiyim saüol,sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik durumları?
günaydın hanımlar nasılsınız bugun bakalım...
günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız bu sabah
günaydın hanımlar nasılsınız bugun bakalım...
günaydın canım,biz iyiyiz sennasılsın bakalı bugün?günaydın güzel nisan anneleri nasılsınız bu sabah
sanırım hamileliğin balayı dönemindeyiz artık rahatız çok şükür
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))):79: :79: :79: :79: :79:
canım 20.haftadan itibaren göbek deliği hizasına çıkıyor ve bu haftadan sonra 1 cm yukarı çıkcak her hafta diye biliyorum.
uygunmuş canım.sen bir tecrübe et bakalım memnun kalırsan bende birşeyler bakmak istiyorum.
Zelihanın yanına isim düşünüyorum dediğin için eskiye dönük yorum yazmıyorum arkadaşım direk önerilere geçelimZELİHA SUDE , ZELİHA ADA, ZELİHA BUSE ilk aklıma gelenler canım.
canım kızım olsaydı ben MELİS istiyordum.hoşuma gidenleri yazayım sana ECEM, BEYZA , CEYDA ay kitlendim gelmiyor aklıma :44: heee bu arada DURU çok güzel ama herkes koyuyor yaygınlaştı geçilmeyecek DURUlardan. DEFNE olabilir.
canım bende önceki hafta gittimdi Barış ve Mina bebeye.Mina bebeden aldık park yatak ve pusetimizi.bebeklerimizin cicileri sayfasında albümümde var. uygun geldi bana. tekstil bölümündende 100 liralık alışveriş yaptık. fiyatları yazayım istersen : Battaniye 15, havlu 15, yelek 5 , 3 lü badi 10 , zıbın 5 , ortadaki sepetlerden hastane çıkışı aldım 5lisi 6lısı 10 lira. kutulu ürünlerin fiyat yüksek ama açıktakilerde aynı işi görüyor ve uygun canım. Bayramda barış bebeye gitmeyi düşünüyorum eksik kalanlarıda ordan düzcem. kayınvalideyle yaptığım için alışverişi zor oluyor herşeye karışıyor ama idare etcez yapacak birşey yok herşey Yaman Bey için
amanın amanın maaşallah kuzuna yaa... benimkinide ekleyim Yfrog Photo : yfrog.com/ju101016113911nagihandemep
canım lansinoh krem önermişti arkadaşlar.ben unnado dan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı gelir inşallah. benim göğsümün ucuda yok valla çok korkuyorum
mormaske leegorken hoşgeldiniz kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mormaske leegorken hoşgeldiniz kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naıslsın tatlım
iyiyimi canım sende iyisindir inşallah
öğledn sonra 3 lü test sonuçlarımı almaya gidicem hayırlısıyla
doktor geldiğinde yine bakarız cinsiyetine dedi ama baktırmıcam vazgeçtim ben yavrumu çok seviyorum detaylı usg de belli olacak zaten
detaylı usg için 26 kasıma gün verdiler erkenmi oldu acaba
hoşbulduk canımmm sana da günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?