- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.841
canım 20.haftadan itibaren göbek deliği hizasına çıkıyor ve bu haftadan sonra 1 cm yukarı çıkcak her hafta diye biliyorum.selam şeker anneler nasılsız nasıl gdyr hersey? bişey soracam size ya benm karnımn altnda kasğımda bebek ama sanki hep ileri doğru buyuor ne zamn yukarı çıkacak bebişlerimiz
uygunmuş canım.sen bir tecrübe et bakalım memnun kalırsan bende birşeyler bakmak istiyorum.kızlar mrb yeni bii site buldum bebek kıyafetleri ve araç gereçleri çok ama çok ucuz bii bakın isterseniz. bii bebek arabası bakmıştık mağazada 500 demişti aynısı bu sitede 240 tl bii göz atın bence
En Ucuz e-bebek Maazas- Enes Bebe| eyiz ve Gereleri | TRKYE'NN EN UCUZU
Zelihanın yanına isim düşünüyorum dediğin için eskiye dönük yorum yazmıyorum arkadaşım direk önerilere geçelimsağolun canlarım dileklerinzi için ama eşimle tartışıyoruz kız olursa o koyacaktı erkek olursa ben ama o annesinin adını tek koymak istiyor adı zeliha bende yanına bir isim daha koyalım diyorum hayır diyor diyor sözünde dur ne yapıcam ben ya
canım kızım olsaydı ben MELİS istiyordum.hoşuma gidenleri yazayım sana ECEM, BEYZA , CEYDA ay kitlendim gelmiyor aklıma :44: heee bu arada DURU çok güzel ama herkes koyuyor yaygınlaştı geçilmeyecek DURUlardan. DEFNE olabilir.isim konusunda şimdilik bizim büyükler birşey demedi. Zaten yeni evlendiğimizden beri annem (eşimin annesi) aman çocuğum benim ismimi koymayın sakın güzel modern birşey olsun diyordu. Biz de henüz isim bulamadık hala araştırmadayız.Kız için varsa önerileriniz seve seve dinlerim
canım bende önceki hafta gittimdi Barış ve Mina bebeye.Mina bebeden aldık park yatak ve pusetimizi.bebeklerimizin cicileri sayfasında albümümde var. uygun geldi bana. tekstil bölümündende 100 liralık alışveriş yaptık. fiyatları yazayım istersen : Battaniye 15, havlu 15, yelek 5 , 3 lü badi 10 , zıbın 5 , ortadaki sepetlerden hastane çıkışı aldım 5lisi 6lısı 10 lira. kutulu ürünlerin fiyat yüksek ama açıktakilerde aynı işi görüyor ve uygun canım. Bayramda barış bebeye gitmeyi düşünüyorum eksik kalanlarıda ordan düzcem. kayınvalideyle yaptığım için alışverişi zor oluyor herşeye karışıyor ama idare etcez yapacak birşey yok herşey Yaman Bey içinsağol canım.baya seçenek sunmuşsun biz kocişle 2 kararsız napcaz bakalımaslında kararsızlıktan öte galiba insan evladına hiç birşeyi yakıştıramıyor. bu arada mina ve barış bebeye gidecekmisin canım?fiyatlar hakkında detaylı bilgi alırsan bana da iletirmisin. ben de izmirdeyim. biz kocişle pazar gittik ama çok kalabalıktı. tam istediklerimi soramadım kalabalığa hiç gelemiyorum hemen çıktım ama hemen hemen aynıydı sanki fiyatları. mina bebe de ilgi çok iyiydi. mesela şşundan kaç tane almak lazım dedim diğer dükkanlar hep fazla fazla söyledi. mina bebe hep asgari ihtiyaçları saydı. yani illa fazla satalım diye bir tutumlarının olmamasını çok beğendim. bir de toplu alışverişte 2 si de indirim yapıyormuş. maalesef ben bu kadar şey öğrenebildim. sen de birşeyler öğrenirsen bana yazmayı unutma tatlım
amanın amanın maaşallah kuzuna yaa... benimkinide ekleyim Yfrog Photo : yfrog.com/ju101016113911nagihandemepImageShack Album - 3 images kızlar oğluşum o anda doktor teyzesine tekme atmakla meşgul..
canım lansinoh krem önermişti arkadaşlar.ben unnado dan sipariş verdim ama henüz elime ulaşmadı gelir inşallah. benim göğsümün ucuda yok valla çok korkuyorumKızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum,konuşulduysa da ben kaçırmış olabilirim.
Ya doğumdan sonra göğüs uçları baya kötü oluyormuş.Hatta geçen yeni doğum yapan bir arkadaşım,doğum sancısından beterdi çok acı çektim 1 hafta dedi.Ne yapmalıyız bunu engellemek için ???