• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

mrb güzel anne adayları nasılsınız.
sizlere birşey sormak istiyorum bebegime bebek odası yapmayı düşünüyorum.ama yatak odama iayrı ilk 7 8 ay için beşik almak istiyorum.şu kraftın beşigi var hem mama sandalyesi olarak kullanıyor hemde beşik olarak.aranızda böyle birşey almayı düşünen varmı.araştırdım cok fazla memnun kalan var.bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi

canım ben de bebeğin ilk zamanlarında odamızda kalacağını düşünerek park yatak almayı planlıyorum. yazlığa filan gidersek, oraya da park yatağı götürürüm dedim...
hem ilerde park yatağı oyun alanına çevireceğim diye düşünüyorum..
ama daha araştırma yapamadım...her an sizlerin önerisiyle fikrim değişebilir :13:

kızlar bende odama beşik düşünüyorum ama denizxx arkadaşım dediğin beşiğin resmi varmı nerelerde var yada söylermisin canım bende öyle bişiy düşünüyorum ama...

Dediğin sey nasıl birşey ben görmedim bende düşünüyorum odama birşey almayı ama annem sanırım su süslü sepetlerden alacak.resmi varsa dediğin yatagın koyarmısın yada hangi sitede var ??

canım bende araştırırken buldum birazcık pahalı ama bir yerde 299tl buldum.ama cok amaçlı gibi geldi kullananlarda cok tavsiye ediyorlar.hem beşik olarak kullanıyorsun hem mama sandalyesi hemde istedigin yere taşıya biliyorsun,müzükli falan kumandası var ileri geri sallanabiliyor otamatik.bunları ayrı ayrı almaktansa bu daha pratik geldi bana.fazlasıylada kar etmiş oluyorum.başka markalarda var ama bu daha uygun ve kullanışlı geldi.nette bi araştır istersen.

kısaca özellikleri bunlar yaa reklam yapmış gibi olmasın.

Özellikleri :
Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg'a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur.
Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
16 değişik melodi
Ses yükseklik ayarı
3 farklı zaman ayarlı sallanma (10 dk, 20 dk, 30 dk)4 farklı hızda sallanma ayarı
5 kademe yükseklik ayarı
İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj
Ayarlanabilir ayak dayanağı
%100 pamuklu, yıkanabilir kumaş
Geniş oturma yeri ve sırt dayanağı
İstenildiğinde çıkarılabilen mama tepsisi
Özel fren sistemli tekerlekler (kaygan zeminlerde bile maksimum güvenlik)

canım ben de bebeğin ilk zamanlarında odamızda kalacağını düşünerek park yatak almayı planlıyorum. yazlığa filan gidersek, oraya da park yatağı götürürüm dedim...
hem ilerde park yatağı oyun alanına çevireceğim diye düşünüyorum..
ama daha araştırma yapamadım...her an sizlerin önerisiyle fikrim değişebilir :13:

canım bende yatak odası için öyle düşünüyordum ama kayınvalidemler oda takımı alıyorlar beşigide bayagı büyük.onu 1 yaşından sonra kendi odasında kullanmayı düşünüyorum.benim yatak odam cok küçük o yüzden park yatak almak istemiyorum ama senin yerin varsa bilemem tabi oda avantajlı hemde daha hesaplı.benim dedigim küçük puset gibi birşey 1 yaşa kadar anca kullanırsın ondan sonra mama sandalyesi olarak kullanılır.yinde sen bilirsin.inş dogru karar verirsin.düşün düşün işin içinden cıkamıyorum.

Son düzenleme:
kısaca özellikleri bunlar yaa reklam yapmış gibi olmasın.

Özellikleri :
Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg'a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur.
Uzaktan kumandalı çalışma sistemi
16 değişik melodi
Ses yükseklik ayarı
3 farklı zaman ayarlı sallanma (10 dk, 20 dk, 30 dk)4 farklı hızda sallanma ayarı
5 kademe yükseklik ayarı
İstenildiğinde farklı bir ortamda kullanılmak üzere kolay montaj
Ayarlanabilir ayak dayanağı
%100 pamuklu, yıkanabilir kumaş
Geniş oturma yeri ve sırt dayanağı
İstenildiğinde çıkarılabilen mama tepsisi
Özel fren sistemli tekerlekler (kaygan zeminlerde bile maksimum güvenlik)

canım hangi sitede buldun bunu. linkini yollarmısın bi bakalım nasıl bişiy bu...

Bende hem indirim amanını hemde 17 şubatta bebek anne fuarı var onu bekliyorum .gecen sene giden arkadaşlar çok güzel seyler almışlar .şubatta çok mu geç olur bilmiyorum .CNR da her sene subatda açılıyormuş .

bende öyle düşünüyorum ama yinede araştırıp başka şeylerde alırım puseti falan ordan almayı düşünüyorum

benim ailemde ankara etlikte sizinkiler nerde?

mothercare chicco ama ben mothercare den alcam geçen beğendim harika şeyler var pahalı şimdi ama indirime girince bayağı uygun oluyo ordaki çeşidi ben hiç biryerde görmedim body tulum pijama takımı çok güzel şeyler var.iki oğlumuda ordan büyüttüm ben.bu arada penyeleride çok kaliteli.

benim ailemde cebecide :))sen hangi semttesin yicika hastanemizde aynı :)))) bene mother care düşünüyorum 2 arkadaş şiddetle cıt cıtlı badileriniönerdi yıka yıka bişi olmuyor diye.Araştırdım mother care outlet kozyatağında varmış orayı söylemiş nette daha önceki anneler bana çok uzak sayılmaz bi gidip bakayım diyorum .

netde bende bakıyorum şimdi .mama sandalyesi olarak güzel ama beşik halini anlamadım nasıl oluyor kullanışlı mı ? yerinde gidip yakından bakmak gerek bence :??

canım beşik olarak arka kısmını tam düz şekilde yatırabiliyorsun.başka topiklerde kullanan arkadaşlar var bak yorumlarını oku istersen ben coktandır araştırıyorum.benim cok hoşuma gitti.

selam kızlar, ben 2011 mayı annelerindenim..
ya siz bizden daha deneyimlisiniz ya bişey sorcam ben..
akşamdan beri göbişimin sağında (bebeğimin olduğu yerde) böyle ağrı gibi değil ama sanki göbeğim kaçmış gibi falan bi hiç var, rahim yukarı çıkıyoda ondan mı böyle hissediyorum acaba..
yaşadınızmı böyle bişey hiç..
tedirgin olmalımıyım yoksa..?

canım beşik olarak arka kısmını tam düz şekilde yatırabiliyorsun.başka topiklerde kullanan arkadaşlar var bak yorumlarını oku istersen ben coktandır araştırıyorum.benim cok hoşuma gitti.

canım muhafazalı değil sanırım,kenarlarında koruma yok,bebiş düşmesin sonra:19:

selam kızlar, ben 2011 mayı annelerindenim..
ya siz bizden daha deneyimlisiniz ya bişey sorcam ben..
akşamdan beri göbişimin sağında (bebeğimin olduğu yerde) böyle ağrı gibi değil ama sanki göbeğim kaçmış gibi falan bi hiç var, rahim yukarı çıkıyoda ondan mı böyle hissediyorum acaba..
yaşadınızmı böyle bişey hiç..
tedirgin olmalımıyım yoksa..?

bende de oluyor tatlım.kasıklarıda karnımda dr sormuştum normal dedi.yinde sen bi dr sor istersen inş birşey yoktur.canını sıkma

bende de oluyor tatlım.kasıklarıda karnımda dr sormuştum normal dedi.yinde sen bi dr sor istersen inş birşey yoktur.canını sıkma

Bende c.tesi gittim bi sorun yoktu çok şükür,
ama bu olay yoktu o zaman.. ama önceden olduğunda sorduydum senin dediğin gibi normal demişti.. ama insan tedirgin oluyo yaa.. ay bi tepmeye başlasalar da arada burdayım sinyali alabilsek.. :59:

Bende c.tesi gittim bi sorun yoktu çok şükür,
ama bu olay yoktu o zaman.. ama önceden olduğunda sorduydum senin dediğin gibi normal demişti.. ama insan tedirgin oluyo yaa.. ay bi tepmeye başlasalar da arada burdayım sinyali alabilsek.. :59:

hiç canını sıkma canım bebişlerimiz büyüyorlar artık kasılmalar agrılar olucak mutlaka .sonucta rahim genişliyor.cok şükür benimki tekmelemeye başladı bile babası bile dokununca hissediyor.bayabi tekme yapıyor seninki daha başlamadımı canım.

hiç canını sıkma canım bebişlerimiz büyüyorlar artık kasılmalar agrılar olucak mutlaka .sonucta rahim genişliyor.cok şükür benimki tekmelemeye başladı bile babası bile dokununca hissediyor.bayabi tekme yapıyor seninki daha başlamadımı canım.

Erken değil mi deniz,senin kaç haftalık?

Back
X