• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Erken değil mi deniz,senin kaç haftalık?

canım benimki kız sanırım dr yüzde yüz demedi ama büyük ihtimal kız dedi.ama benimki cok hareketli 3 aylıkken hissettim ben hareketlerini ama şimdi resmen tekmeliyor.dr bebegin cok hareketli demişti.seninki bellimi canım 19 haftalık

Son düzenleme:
hiç canını sıkma canım bebişlerimiz büyüyorlar artık kasılmalar agrılar olucak mutlaka .sonucta rahim genişliyor.cok şükür benimki tekmelemeye başladı bile babası bile dokununca hissediyor.bayabi tekme yapıyor seninki daha başlamadımı canım.

evet büyüyorlar dimi..
ya bende bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum, ama babişi elini koyunca hissettiğini söylüyor.. benimde sanırım kızım olcak bu arada dr. bidahaki gidişimizde net söyleyecek ama ve aynı dediğin gibi fırt fırt usg de hiç durmuyo minnoşum :)

mrb kızlar:16:valla doktor ne derse desin bende hissediyorum bebişimin hareketlerini arada resmen tepik atıyo:1::emir_bebek:17+6 olduk bugün ama 9 gün falan önden gidiyodu bebişim:emir_bebek:bir de iştahımız açıldı ki sormayın 16. haftaya kadar hiç kilo almadım iştahım yoktu yaklaşık iki haftadır sürekli acıkıyorum:97:zaten tombişim iyice tombiş olucaz bu gidişle:18:

sormayın bizimkide hiç durmuyor yerine bizden sonra uyuyup bizden önce uyanıyor tebikliye tebikleye uyandırıyor beni benim ilk günden beri cok iştahlıyız 19 haftalıgız daha şimdiden 8 kilo almışım ama hamile kaldıgımda 45 kiloydum.

zayıf olanlar biraz daha fazla alıyorlarmış..bizim limit zaten dolu o yüzden fazla zorlamıyoruz dikkat ediyoduk da bundan sonra zor:31:acıkıyoruz napalım:27:

sormayın bizimkide hiç durmuyor yerine bizden sonra uyuyup bizden önce uyanıyor tebikliye tebikleye uyandırıyor beni benim ilk günden beri cok iştahlıyız 19 haftalıgız daha şimdiden 8 kilo almışım ama hamile kaldıgımda 45 kiloydum.

Maş canım bebişine.Demek ki bizim de yakındır hissetmemiz.Sen de çok zayıf hamile kalmışsın canım benim gibi.Ama hamilelik yarıyor de mi:56:Ben de alıyorum devamlı kilo:49:

zayıf olanlar biraz daha fazla alıyorlarmış..bizim limit zaten dolu o yüzden fazla zorlamıyoruz dikkat ediyoduk da bundan sonra zor:31:acıkıyoruz napalım:27:
dogrudur canım her insanın bünyesi bir olmuyor hayatımda ilk defa bu kiloya geldim ama cok hoşuma gidiyor önceden kuru iskelet gibiydim şimdi iyi oldum balık etli güzel bence:87:
bence mama sandalyesi olarak hoş ama beşik olarak kullanışlı gelmedi bana ancak kırkı çıkana kadar yatar belki ...sonrası için mantıklı gelmedi bana...bence ayrı ayrı al arkadaşım biraz daha koyup üstüne..
haklısın canım ama 16 kg kadar kullanıyor beşik olara bana daha uygun geldi eviim küçük ayrı ayrı almak isterdim ama okadar şeyi biryerlere tıkıştırmak istemiyorum.nasıl olsa büyük beşikde alacaz hem yatak odasında cok fazla yatırmak istemiyorum odasına gecene kadar beşik olarak kullanırım.yinede iyice araştırıyım ona göre alırım.

Maş canım bebişine.Demek ki bizim de yakındır hissetmemiz.Sen de çok zayıf hamile kalmışsın canım benim gibi.Ama hamilelik yarıyor de mi:56:Ben de alıyorum devamlı kilo:49:
evet haklısın ama böylede cok hoşuma gitti benim inş dogumdan sonra biraz kalır kilolarım

ben de çok acıkıyorum maalesef. daha hiç kilo almadım ama artık kesin açığı kapatırım:1:[/QUOTE
beni hiç sormayın doymak bilmiyorum.elimden yiyecekler düşmüyor:D hayırlı dogumlar olsun saglıklıca bebişlerimizi kucagımıza alalım geri önemlideyil canım.

canım benimki kız sanırım dr yüzde yüz demedi ama büyük ihtimal kız dedi.ama benimki cok hareketli 3 aylıkken hissettim ben hareketlerini ama şimdi resmen tekmeliyor.dr bebegin cok hareketli demişti.seninki bellimi canım 19 haftalık

Canım biz 17 haftadayız ama ben biraz biraz hareketlilik hissediyorum sadece ,onunda bağırsak mı yoksa bebişmi olduğundan emin değilim.Tepik mepik hak getire tepse anlarım heralde:9:

maşallah canım yaaa 8 kilo iyiymiş,ele gelir cinse dönmüşsün sen maşallah,güzelleşmissindirde,zayıf olanlar böyle kilo alınca yüzlerine güzellik geliyor,vesselam fazlası olmayan kilo her bayana yakışıyor:60:

Ben geldimm kızlar...Ne var ne yok?

Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten :(

Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten :(

canım geçmiş olsun:94:öncelikle ben bebişe zarar vereceğini düşünmüyorum ama seni halsiz bırakabilir:50:forumda ballı limonlu tarif vermişler öksürük için onu deneyebilirsin canım şimdi tam tarifi benim de aklımda değil

canım merak etme ben 1ay ağır geçirdim gribi öksürükten delirdim ama sağlıklı bebişim allah korur onu.:nazar:

Back
X