2011 Nisan Anneleri

Sağol canım.O tarifi yapmaz mıyım,ıhlamurlar,limonlu ballı ılık sular neler neler ama fayda etmedi Bebişime zarar vermesin de elbet geçecek.Ama dediğin gibi halsiz bıraktı beni off.Dikkat edin kendinize,bu havalar çok aldatıcı....

maalesef bir kere başlayıp ilerleyince fayda etmiyor ama korkma tatlım bebişe hiççç zarar gelmez Allah'ın izniyle. Biraz sen çekersin o kadar

şekerim siyah turpun ortasını oyup altından toplu iğne batırıyormussun bazıları limon da sıkıyor altına bir bardak koyup bir gece bekliyorsun ertesi gun bardağa dokulen sıvıyı içiyorsun öksürüğe bire bir miş

herkese merhabaa... doktordan yeni geldiik.oğluşumuz olacak.mete gelioooo

ohh maşallah hayırlı olsun mete miz

Aaa çok ilginç hiç duymamıştım ama denemek lazım teşekkürler canım.

hepinize teşekür ederim kızlar. yaaa görseniz o kadar hareketliydiki kıpır kıpırdı zor öğrendik cinsiyetini de o yüzden :)) sanırım yaramaz bi oğluşum olcak. hareketlerini hissedeceğim anı iple çekiyorum.sanırım bi kaç haftam daha var.

nette buldum bunu aynen kopyalıyorum

Küçük bir mandalina büyüklüğündeki siyah turbun üstünden kapak olacak şekilde kesilir. Altıda düz durması için kesilip düzeltilir. Kabak oyacağı ile içi oyularak boşaltılır.Kabuğunu soymuyoruz sadece iyice yıkıyoruz. Küçük bir kasenin içine oturtup içini ağzına kadar balla dolduruyoruz. 8-10 saat sonra balın etkisiyle turbun suyu dışarıya doğru koyduğumuz kasenin içine akıyor. İşte bu suyu çocuğunuza sabah, öğle akşam birer tatlı kaşığı içiriyoruz. İçimi balla karırık bir tat olduğundan fena sayılmaz hatta alışabilir bile Cihan gibi. Yalnız aşağı yukarı 12 saatte bir içine yine birmiktar bal daha ilave ediyoruz ki suyu iyice çıksın. Kasedeki suyu kkaşık kaşık içiriyoruz aktıkça. 3-4 gün sonra eğer öksürük geçmezse ikinci bir turp hazırlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…