- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #16.981
canım geçmiş olsun:94:öncelikle ben bebişe zarar vereceğini düşünmüyorum ama seni halsiz bırakabilirforumda ballı limonlu tarif vermişler öksürük için onu deneyebilirsin canım şimdi tam tarifi benim de aklımda değil
canım merak etme ben 1ay ağır geçirdim gribi öksürükten delirdim ama sağlıklı bebişim allah korur onu.
herkese merhabaa... doktordan yeni geldiik.oğluşumuz olacak.mete gelioooo
Simten 81 ve Mai çok geçmiş olsun arkadaşlar kendinize dikkat edin
kızlar ya izmirdekiler olarak buluşsak ya zaten galiba hepi topu 3 kişiyiz
Sağol canım.O tarifi yapmaz mıyım,ıhlamurlar,limonlu ballı ılık sular neler neler ama fayda etmediBebişime zarar vermesin de elbet geçecek.Ama dediğin gibi halsiz bıraktı beni off.Dikkat edin kendinize,bu havalar çok aldatıcı....
Karşıyaka / Mavişehir .
Sen nerede oturuyorsun??
maşallah paşayaAllah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun canım.....Ben bu ismi özellikle beğendim neden acaba :)
maalesef bir kere başlayıp ilerleyince fayda etmiyor ama korkma tatlım bebişe hiççç zarar gelmez Allah'ın izniyle. Biraz sen çekersin o kadar
Ben geldimm kızlar...Ne var ne yok?
Ya kızlar 3 gündür fena nezleyim.Boğazım çok acıyor ve öksürük beni gece bile uyutmuyor.Yarın sabah nihayet randevumuz var,bebişimi çok özledim ama korkuyorum da bu öksürükler bebişe bir zarar verir mi yaa?? Resmen sarsılıyorum ben öksürürken,karnım acıyor artık öksürmekten
olur tatlım bana uyar keşke az daha kalabalık olsak
şekerim siyah turpun ortasını oyup altından toplu iğne batırıyormussun bazıları limon da sıkıyor altına bir bardak koyup bir gece bekliyorsun ertesi gun bardağa dokulen sıvıyı içiyorsun öksürüğe bire bir miş
Aaa çok ilginç hiç duymamıştım ama denemek lazım teşekkürler canım.
ayyy evet ya. kalabalık olsak daha iyi olurdu ama napalım 3 kişi de idare edriznerde ve ne zaman isterseniz ben hazırım ama tabi çalıştığımız için ortak bir saat kararlaştırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?