2011 Nisan Anneleri

Canım geçmiş olsun,Allah şifalar versin:94:

herkese merhabaa... doktordan yeni geldiik.oğluşumuz olacak.mete gelioooo

oğluşun hayırlı uğurlu olsun canım,ismiyle güzel yaşasın

herkese selamlar bende burdayim:119:

selam canım bende burdayım

bende artik bu hafta iyice baya bir hissediyorum bebegimikizlar.özellikle sessiz bir odada sirt üstü yatarken ellerimi karnima koyunca tepikliyo:))gündüzleri otururkende belli bir yerde yogunlasiyo

bu arada dün esra sormustu su an burda yok ama gelince okur..bebek ne zaman göbek deligi hizasina cikacak diye su an okuyorumda 20.haftada rahim artik göbek deligi seviyesine ulasmistir diyo.bilginize:))

dreamer35 canim sen ultrasal resmini koymustun bebeginin dimi?? doktorunda erkek demisti dün ben resmine bakmisti benim sahsi fikrim hic erkege benzemiyo.hatta bu sabah yazilanlari okudum A$kito arkadasim da benim gibi düsünmüs.ikimizinde birer oglu var..acaba senin doktormu yanildi yoksa bizmi doktor kesildik nedir:))

Son düzenleme:

canım nasıl anlıyorsunuz ultrasondan,doktora gideceğiize ultrason resimlerini size gönderseydik keşke

canım sağlıkla gelsinler inşallah alırız yavaş yavaş
dreamer35 canim ultrason resmine baktimda..
kesin eminmisiniz erkek oldugundan ..??

canım doktorum çok garantici olduğu için emin olmasa söylemezdi diyerek güveniyorum kendisine ama içime kurt düşürdün doğrusu. yapmayın yaaa... 2 hafta var daha kontrole ayyy nasıl geçecek zaman:18:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine :94:

bu Erkek görüntüsü

buda Kiz görüntüsü

internetten alintidir.
kızlar ya demeyin böyle bak kendimi alıştırdım erkeke.hem başından beri erkek hissediyorum ben onun içşn kız dese kabullenmem zor olacaktı bu arada 12 haftalık resmini ekliyorum bunada bir bakın bakalım
Yfrog Photo : yfrog.com/6z100920121237nagihandemep

valla bana her iki ultrason resmindede bebişimin öne doğru pipi çıkıntısı var gibi geliyor. sonuçta kızda böyle bir görüntü çıkmaz gibi alttan. ay bilemedimki valla. Aklımı karıştırdınız yaaa....

mrb kızlarr nslsnz bugun temzlık vardı kadın yaptı ama ben de çok yoruldum karnım agrıyor sımdı bıde yumrta akı gıbı beyaz sıvı geldı gercı bu arada oluyor ama

dramer erkek kesın senn bebş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…