2011 Nisan Anneleri

anaaa bende varim 4 ledik.ütüm birikti kim yapacak diye bakip duruyoo..hic yapasimda yok(

benimde 2 makine yıkanmış ütü bekleyen çamaşırım var bu akşam yavaş yavaş yapıcam birikince zorlanıyorum gömlekleri pantolonları halledicem bu akşam Allah izin verirse bu arada kızçeme don aldım

benimde en sevmediğim iş şu çamaşırlarla ilgilenmek katlamak ve ütü her işi yapayım ama bunları yapmayım

Kızlar herkese iyi akşamlar bende çıkıyorum.Öpüyorum bütün annişleri.Dikkat edin kendinize demir ilaçlarınızı ve meyvelerinizi ihmal etmeyin

oh senin planlar tamam.bende 2012 haziranda başlamak istiyorum işe bakalım hele bir doğsunlarda hayırlısıyla
Slm kızlar bugün amniyosentez oldum sonuç inşallah iyi çıkar.Öptümm hepinizi
aaa canım hadi hayırlısı olsun. güzel haberlerini alırz inşallah.
bu arada FUNMAK tan haberi olan var mı ne yaptı acaba oldumu amniyosentez:94:

Slm kızlar bugün amniyosentez oldum sonuç inşallah iyi çıkar.Öptümm hepinizi

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın .benimde 4 lü testimde biraz risk görüldü doktor doplerimi öne çekti eğer onda bişi varsa banada yapılacakmış ama ben yaptırmayı düşünmüyorum ..senin değerlerin ne çıkmıştıki yapılmaya karar verildi bu arada senin yaş kaç benim 32 ilk bebek ..

ikili testim yaş riskinden dolayı 1/210 çıkmıştı yaşım 36.Ultrasonda herşey normal ense kalınlığımız normal 1.6 dr. önerdi bende yaptırdım hayırlısı.

kızlar merhaba nasılsınız.. ay geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım dünden beri ne çok şey konusmussunuz. ben dün akşam doktora gittim bebek maasallah iyi 20. haftanın ortalarında. herşey yolunda ama benim durumum pek içaçıcı diil iğne verdi 3 gün vurulcam ilaç kullanmak istemiorum ama kullanmazsamda bebeği etkiliyip erken dogum riski varmıs. bundada geçmezse ilaç yüklemesi yapıcam baska çarem yok ama o ilaçlar bebeğine zarar wrmez korkma dedi. offf dün akşamdan beri çok sinirlerim bozuldu elimde olmadan sürekli zırlayıp duruyorum. dua edin bana kızlar ne olursunuz ya inşallah bu kadar ilaç zarar wermez bebeğime Allaha emanet artık.

kızlar bu kadar ütü muhabbetini görünce utandım:26:bende bu akşam yığılmış çamaşırlarımı ütüleyim bari

ayy o dert bendede var bi dünya ütü birikmiş ayy bıktım ben bu ütüden yaa. 2 kişiyiz nasıl bukadar çok ütü oluyor şaşıp kalıyorum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…