- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.061
Yaşasın benden bir tane daha var
O ütüler bekler bekler, ben lazım olanı ütülerim
Numaradan sabahları eşime de giymek istediğin bir şey varsa ütüleyeyim diye sorarım
Ha bugün ha yarın derken epeyce beklemiş olur.
Bir ara Allah bir kuvvet verir hepsini toplu halde ütülerim
Slm kızlar bugün amniyosentez oldum sonuç inşallah iyi çıkar.Öptümm hepinizi
Kızlar herkese iyi akşamlar bende çıkıyorum.Öpüyorum bütün annişleri.Dikkat edin kendinize demir ilaçlarınızı ve meyvelerinizi ihmal etmeyin
Hadi bakalım üç olduk.
Yok mu artıran
oh senin planlar tamam.bende 2012 haziranda başlamak istiyorum işe bakalım hele bir doğsunlarda hayırlısıylacanim hamileligim agirlastikca ben kesin sandalyede öyle cok saatlerce oturamiycam kesin bel ve bacaklarim agricak bunuda doktoruma söyleyince gene rapor yazar yilbasina dogru olur buda tahminen yine doguma kadar raporla gecer evde .sonrasinda da dogum oldugu günden itibaren 16 haftalik dogum iznim baslar.on bitince normal izinhakkim olan 5 haftami kullanirim.bu yildanda 3 haftan var onuda eklerim.duruma göre 2 veya daha fazla ücretsiz izinde aldimmi.2012 de ise baslamayi düsünüyorum kismetse.hem bebegim büyür cünkü ben calisirken e$im bakiyo ogluma sonra iki tane olcaklar:))
aaa canım hadi hayırlısı olsun. güzel haberlerini alırz inşallah.Slm kızlar bugün amniyosentez oldum sonuç inşallah iyi çıkar.Öptümm hepinizi
ikili testim yaş riskinden dolayı 1/210 çıkmıştı yaşım 36.Ultrasonda herşey normal ense kalınlığımız normal 1.6 dr. önerdi bende yaptırdım hayırlısı.canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın .benimde 4 lü testimde biraz risk görüldü doktor doplerimi öne çekti eğer onda bişi varsa banada yapılacakmış ama ben yaptırmayı düşünmüyorum ..senin değerlerin ne çıkmıştıki yapılmaya karar verildi bu arada senin yaş kaç benim 32 ilk bebek ..
bende funmak arkadasinizi merak ediyorum ne oldu acaba,bir haberde cikmadi.
anaaa bende varim 4 ledik.ütüm birikti kim yapacak diye bakip duruyoo..hic yapasimda yok (
kızlar bu kadar ütü muhabbetini görünce utandım:26:bende bu akşam yığılmış çamaşırlarımı ütüleyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?