- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.081
kızlar merhaba nasılsınız.. ay geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım dünden beri ne çok şey konusmussunuz. ben dün akşam doktora gittim bebek maasallah iyi 20. haftanın ortalarında. herşey yolunda ama benim durumum pek içaçıcı diil iğne verdi 3 gün vurulcam ilaç kullanmak istemiorum ama kullanmazsamda bebeği etkiliyip erken dogum riski varmıs. bundada geçmezse ilaç yüklemesi yapıcam baska çarem yok ama o ilaçlar bebeğine zarar wrmez korkma dedi. offf dün akşamdan beri çok sinirlerim bozuldu elimde olmadan sürekli zırlayıp duruyorum. dua edin bana kızlar ne olursunuz ya inşallah bu kadar ilaç zarar wermez bebeğime Allaha emanet artık.
cnm çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin..dr zararsız diyorsa çok endişe etme bence, insanın ister istemez morali bozuluyor tabi anlıyorum seni..
kızlar merhaba nasılsınız.. ay geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım dünden beri ne çok şey konusmussunuz. ben dün akşam doktora gittim bebek maasallah iyi 20. haftanın ortalarında. herşey yolunda ama benim durumum pek içaçıcı diil iğne verdi 3 gün vurulcam ilaç kullanmak istemiorum ama kullanmazsamda bebeği etkiliyip erken dogum riski varmıs. bundada geçmezse ilaç yüklemesi yapıcam baska çarem yok ama o ilaçlar bebeğine zarar wrmez korkma dedi. offf dün akşamdan beri çok sinirlerim bozuldu elimde olmadan sürekli zırlayıp duruyorum. dua edin bana kızlar ne olursunuz ya inşallah bu kadar ilaç zarar wermez bebeğime Allaha emanet artık.
ya ben böyle diildim tam tersi cok rahatımdır ama artık çok doldum bende aylardır gecmedi nasıl olacak bilmiyorum hoş çok sık rastlanırmıs gebelikte duyduğum kadarıyla idrar yolları enfeksiyonu yada kum dökme gibi olaylara.
canım içini rahat tut ben hamileyken beyin ameliyatı olan birini duydum çok şükür bebeğide kendi de çok sağıklıymış.Allah beterinden saklasın.Doktorlar bir bildiği olmasa,daha önce kullanılmış olmasa böyle bir riski göze alıp ilaç yazar mı :94:
cnm hoşgeldin aramıza..inş rabbim salıkla bebişlerimizi dünyaya getirmeyi nasip eder..ben de nisan 2011 annesi olacağım nasıl aranıza dahil olurum bilemiyorum...herkese sağlıklı doğumlar şimdididen...
cnm evet 21-24 arasıda üstüne çıkacakmış...bu arada dün esra sormustu su an burda yok ama gelince okur..bebek ne zaman göbek deligi hizasina cikacak diye su an okuyorumda 20.haftada rahim artik göbek deligi seviyesine ulasmistir diyo.bilginize:))
cnm allahın izniyle bişey olmaz..sen ilacını kullan içini rahat tut...herşey bizim için ne yazıkkı.. gerilmede.. bebişlerimiz için katlanıcaz işte..annelik koaly değşl..babalar ne kadar sıkıntı yapar ki kendilerinikızlar merhaba nasılsınız.. ay geçmişe şöyle bir baktım ama hepsini okuyamadım dünden beri ne çok şey konusmussunuz. ben dün akşam doktora gittim bebek maasallah iyi 20. haftanın ortalarında. herşey yolunda ama benim durumum pek içaçıcı diil iğne verdi 3 gün vurulcam ilaç kullanmak istemiorum ama kullanmazsamda bebeği etkiliyip erken dogum riski varmıs. bundada geçmezse ilaç yüklemesi yapıcam baska çarem yok ama o ilaçlar bebeğine zarar wrmez korkma dedi. offf dün akşamdan beri çok sinirlerim bozuldu elimde olmadan sürekli zırlayıp duruyorum. dua edin bana kızlar ne olursunuz ya inşallah bu kadar ilaç zarar wermez bebeğime Allaha emanet artık.
doğru söylüyorsun canım çok haklısın teşekkür ederim ama işte nedense busefer bir moralim bozuldu...
cnm hoşgeldin aramıza..inş rabbim salıkla bebişlerimizi dünyaya getirmeyi nasip eder..
cnm evet 21-24 arasıda üstüne çıkacakmış...
cnm allahın izniyle bişey olmaz..sen ilacını kullan içini rahat tut...herşey bizim için ne yazıkkı.. gerilmede.. bebişlerimiz için katlanıcaz işte..annelik koaly değşl..babalar ne kadar sıkıntı yapar ki kendilerini
cnm normal tabiki...doktor bana tam haftasında dese neden önde değil die düşünür üzülürüm...sen haklı yere üzülüyosun ama çok şükür ilaçla tedavisi var dikkatli olursan az sabırla oh geçer
of kızlar bu arada bu gün iğrenç bi gündü...sözde paralı günümüz var...çıktık beşiktaşdan şahsi arabayla 45 dah gittik sarıyere...zaten esiyo hava.. biraz dikkatsiz giyinmişim aldı yine beni gaz...karnım ağrıyo..oturduğum yerde bel ağrısı akıntı of... yattım camış gibi iki dak otursam böyle oluyo..bide alıştım koltuğumu başkası kesmiyo beni... 1 deordaydık eşim geldi aldı bizi 5 te tam trafik zamanı sahilden bebek yok istinye en sevdiğim mekanlar gözüme iğrenç geldi 2 saate yakın yolculuk ettim... yine bel ağrısı akıntı..arkada gelinin iki çocuğu mız mız babaanne sürekli söylenir offfffffffffffff neyse geldik eve akşam 7 de açlıktan öldüm annemde bende o getirdi bişi yedim...eşimde baketmaçı izlicek sinan erdem spor salonuna gitti.. milli takımı görcekmiş bide bu çıktı kaçıncı gidişi gitsin çok şükür iyiyim ama...uzantım 30 dak olmadan geçti...çamarşırdan konuşmusunuz benim öyle bi derdim yok..en azından benim artık az çıkıyo çünkü olan pek bi kıyafetim yok hahah..eşimin var biraz çarşaf falan onuda yaparım 10 dak elim hızlı malum alışkanlık fazla..pöff ÖPTÜM SİZİ KIZLAR
valla bana her iki ultrason resmindede bebişimin öne doğru pipi çıkıntısı var gibi geliyor. sonuçta kızda böyle bir görüntü çıkmaz gibi alttan. ay bilemedimki valla. Aklımı karıştırdınız yaaa....
gecmis olsun canim.doktor bile bile zararli birsey vermez.icini rahat tut.tedavi olmamak asil bebege zazarli olabilir bunu düsün.
ya ben böyle diildim tam tersi cok rahatımdır ama artık çok doldum bende aylardır gecmedi nasıl olacak bilmiyorum hoş çok sık rastlanırmıs gebelikte duyduğum kadarıyla idrar yolları enfeksiyonu yada kum dökme gibi olaylara.
kızlar slm nabersiniz esracım ve hkn geçmiş olsun her ikinizede aman dinlenin fazla yormayın bebiişkolarıda bu arada bende bebişkomda iyiz çok şükür ya dr gidip bebişi görünce rahatlıyor insan daha sık gitmek gerek dr a:)öpt hepinizi....
herkese merhabaa... doktordan yeni geldiik.oğluşumuz olacak.mete gelioooo
ben de nisan 2011 annesi olacağım nasıl aranıza dahil olurum bilemiyorum...herkese sağlıklı doğumlar şimdididen...
İdrar yolu enfeksiyonu nedeniyle mi verdi iğneyi canım ? Off ya bende de var, antibiyotik kullandım ama bilmiyorum geçti mi.Yarın kontrolüm var.Valla geçtiğini de sanmıyorum, benim sonum da senin gibi görünüyor canım.Neyse bu böyle aylardır geçmek bilmedi benim de
evet canım.. ilk hamileliğimden bu yana idrar tahlilimde eritrosit ve lökosit çok yüksek artı idrarda kanama çıkıyor. kan tahlilimdede lökosit sürekli yüksek çıkıyor. daha önce bi kere alfasilin ve purinol kullandım bana mısın demedi sonrada piyelosepyl diye bi ilaç kullandım oda yaramayınca iğne verdi. inşallah bu gecirsin artık yaa. sen neler kullandın ve tahlillerin nasıl çıkıyor
Benim de ilk haftalardan bu yana enfeksiyon var.İlk başta ilaç vermemişti.Bol su iç demişti ama ya ben çok içemedim yada fayda etmedi bilmiyorum geçmedi.Bu sefer alfasid verdi.Onu kullandım.Onu kullandıktan sonra ilk kez yarın gidicem işte.Artık yeni bir tahlil isteyecek sanırım.Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya.Bebişlerimiz sağlıcakla doğsunlar da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?