2011 Nisan Anneleri

canım gözün aydın.. maaşşallah tosuncuğada:) bu arada sendede idrar yolu problemi var sanırım. ne ilacı verdi canım sana

kız sen bayağ uzman olmuşsun yok 3 çizgi falan bakalım 2 hafta sonra dopplerde çıkar ortaya bir yanılma varsa. Varsa doktora diyecem forumda arkadaşlar bildi sen bilemedin doktor diye sağlıklı olsunda gerisi yalan be canım. ilk çocuk nasılsa

Sağol canım...Bıdığımı görünce çok mutlu oluyorum...Eve bir tane ultrason alsak mı ne yapsak... Bizim adet tarihine göre 16+6 ama usg 17+2 çıkıyor...İşte boyunu ölçemedi ama kilosu 200gr dedi ve suyumuzda çok iyiymiş...İnşallah şu arada geçerde çabucak sende miniğini görürsün hemen...

inş. cnm en son 26 ekimde gitmiştim.
15 gün olmuş ama sanki çok geliyor insana.

bnmde belim ağrıyo kızlarr
hele sabahları zor kalkıyorum sanki yataktan

Kızlar aranızda ilk aşısını yaptıran var mı...Bu ay sonuna doğru ilk aşımız olacakmış ama ne aşısı bu...Birde dr. 15-20 güne kadar bebeği hissedersin rahatlıkla dedi...

oh maşallah cnm..kız senin bebişin maşallahı var kilosu çok iyi geldi bana..hadi gözün aydın..
cnm ben tamamen bebek olduğunu anladığım geçen hafta hissetmeye başladım
yani 19. haftamda.

ben çok merak ediyorum arada farklı bişeyler oluyo amakafamı karıştırmak istemiyorum...sabredicez artık..herşey sırayla cinsiyetten sonra hareketler sonrası ne olcak acep

16. haftamdan itibaren bnde duyuyordum bişiler ama bebek diye emin olamıyordum cnm.
19. haftadan snra evet bu o diyorum
çok güzel duygular:)

Son düzenleme:
slm guzel anneler.bende dun afp ve cystic fibrozise profile testini yaptirdim.pazartesi de qeen screen testi yaptiricaz insallah bir problem cikmaz.hayirlisiyla hepimiz saglikli bebekler dogururuz.

16. haftamdan itibaren bnde duyuyordum bişiler ama bebek diye emin olamıyordum cnm.
19. haftadan snra evet bu o diyorum
çok güzel duygular:)

ay ne densiz insanlar var... bu gün gittiğim yerde diyorum ki sabahları bi yerde yoğunlaşıyo yatıyo galiba...böyle elimle hissediyorum ordakini zamanlar uzanıyo gibi sonra pıt pıt bişeyler ama emin değilim ya...diyo ki bitanesi...yoğunlaşması hiç iyi değil..yok sorunmuş..ay millet hiç motive etmez afedersin senü üzmeyi tedirgin etmeyi iyi bilirler...ay çok sıkıldım kaç gündür... kaynanam bile bi merak eder bebek nasıl die sanki gayrimeşru çocuk umrunda değil yok anam adı kaynana anne desek istediğimiz kadar boş...
seninde başını ağrıttım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…