- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.101
Selam hatunlar...Nasılsınız...Ben bu günde çok yorgunum...3 hastane gezdik...İlkinde 3'lü testi yazdılar ve başka hastaneye sevk ettiler...Orda kan için sıra bekledim ve oradanda özele kontrole gittim ve idrarımı yaparken ağrı olduğundan test istedi yaptırdık ve sorun çıktığından ilaç yazdı...Şimdi sıra gelelim bıdığıma...Bıdığımı ilk defa bukadar hareketli gördüm...Fıldır fıldırdı...Ağzını açıp kapatıyordu...Eller ayaklar hiç durmuyordu...Bu sefer boyunu ölçemedi ama ilk defa kilosunu söyledi...Bıdığım 200gr...Haftasına göre kilosu 1 hafta önden gidiyor dedi ve erkek olduğunu yine onayladı...Yani bıdığımın yine maşallahı var...Bu ayın sonunda aşım varmış sağlık ocağında onu yaptırınca yine bıdığımı görmeye gideceğim...
canim 12 nci haftada önde pipi gibi cikinti iki cinsiyettede var.
inan cok arastirdim.. baska profil resmi falan varmi 12 haftalik, bu önden cekilmis anlasilmiyor.
ancak pipinin baktigi yöne dogru bakarak yorum yapabilirim. istersen
bebeklerimizin cinsiyeti topigine ekle bi kac usg resmi ben elimden geldigince yorum yaparim.
saatlerimi gecirdim usg resimlerinde cinsiyet arastirirken.
burdan takip edemiyorum ben cok yazisma oluyor.
merak ettim simdi senin bebegin cinsiyetini.. doktor kesin konusmus ama bence o Potty shot diye tabir edilen bacak arasi usg de kesinlikle KIZ.
ay cnm maşallah yaa bebişine
benmkide 18+2 de 350 gr.dı
kilosu çoktu yani haftasına göre.
doktor teyzemiz öle demişti:)
şimdi bayramdan snra gidicem inş. bakalm büyümüşmü bnmki:)
çok özledim onuu
canım gözün aydın.. maaşşallah tosuncuğada:) bu arada sendede idrar yolu problemi var sanırım. ne ilacı verdi canım sana
evet cnm ben hissediyorum artık bebeği.
bayağı belli ediyor:)
özellikle bnmki akşamlarıı oynuyor:)
Maşallah canım yaaa...Zaten sen 20. haftana girmişsin...Şu tickerlerede hiç bakmıyorum yaaa...Kaçıncı haftanda hissetmeye başladın...
oh maşallah cnm..kız senin bebişin maşallahı var kilosu çok iyi geldi bana..hadi gözün aydın..Selam hatunlar...Nasılsınız...Ben bu günde çok yorgunum...3 hastane gezdik...İlkinde 3'lü testi yazdılar ve başka hastaneye sevk ettiler...Orda kan için sıra bekledim ve oradanda özele kontrole gittim ve idrarımı yaparken ağrı olduğundan test istedi yaptırdık ve sorun çıktığından ilaç yazdı...Şimdi sıra gelelim bıdığıma...Bıdığımı ilk defa bukadar hareketli gördüm...Fıldır fıldırdı...Ağzını açıp kapatıyordu...Eller ayaklar hiç durmuyordu...Bu sefer boyunu ölçemedi ama ilk defa kilosunu söyledi...Bıdığım 200gr...Haftasına göre kilosu 1 hafta önden gidiyor dedi ve erkek olduğunu yine onayladı...Yani bıdığımın yine maşallahı var...Bu ayın sonunda aşım varmış sağlık ocağında onu yaptırınca yine bıdığımı görmeye gideceğim...
cnm ben tamamen bebek olduğunu anladığım geçen hafta hissetmeye başladım
yani 19. haftamda.
16. haftamdan itibaren bnde duyuyordum bişiler ama bebek diye emin olamıyordum cnm.
19. haftadan snra evet bu o diyorum
çok güzel duygular:)
slm guzel anneler.bende dun afp ve cystic fibrozise profile testini yaptirdim.pazartesi de qeen screen testi yaptiricaz insallah bir problem cikmaz.hayirlisiyla hepimiz saglikli bebekler dogururuz.
slm guzel anneler.bende dun afp ve cystic fibrozise profile testini yaptirdim.pazartesi de qeen screen testi yaptiricaz insallah bir problem cikmaz.hayirlisiyla hepimiz saglikli bebekler dogururuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?