- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.241
valla bu hamileliğimde hiç ama hiiiiiiiiiiçççççç özel bişey görmedim ve çok üzgünüm bu konuda..bir kişinin bile aklına gelmiyor bu hamile bir kerecik küçükte olsa bişey ypalım..
eşim bile artık çok ilgisiz ve ben bu durumdan çok rahatsızım..çünkü aksine herkes benden daha extra şeyler bekliyor..ve ben farkındamısnız bilmiyorum ama ben 5 ayımın içindeyim deme gereği duyuyorum
kızlar ya bu tetanos aşısı hangi haftalar arasında yaplyrdu ya
canım 2 gün önce 18+1 de vuruldum ben sağlık ocağından çağırıyolar
canım 2 gün önce 18+1 de vuruldum ben sağlık ocağından çağırıyolar
anaaaaaaaaaam o ne rahatlık yaw hamileliğimin başından beri yapyrm yemek, çay, kek,börek köfte....ne ararsan yaptmgerci çok şüür bi bulantım rahatszlğm falan olmadı bi ara çok baş dönmem wardı o aralarda eşime yaptrdm azcık keyfini çkardm hamileleiğin :87:
kızlar ya bu tetanos aşısı hangi haftalar arasında yaplyrdu ya
bebişim çok sakin...bağırsak hareketimde yok .çok tedirginim hahaha
valla bu hamileliğimde hiç ama hiiiiiiiiiiçççççç özel bişey görmedim ve çok üzgünüm bu konuda..bir kişinin bile aklına gelmiyor bu hamile bir kerecik küçükte olsa bişey ypalım..
eşim bile artık çok ilgisiz ve ben bu durumdan çok rahatsızım..çünkü aksine herkes benden daha extra şeyler bekliyor..ve ben farkındamısnız bilmiyorum ama ben 5 ayımın içindeyim deme gereği duyuyorum
Bende kayınvalidemi ve annemi bol bol ziyaret ettim ama yinede yemek ve bilimum herşeyi yaptım bu dönemde çok şükür benimde sabah işyerinin altındaki lokantanın soğan kokusu hariç hiçbiryemek miğdemi bulandırmadı
bebişim çok sakin...bağırsak hareketimde yok .çok tedirginim hahaha
Bushra her hamile bu tetonoz aşısını olmamlı mı bana doktor söylemedi..
cnm geçenlerde bir gün hiç bişey hissetmedim ben de ama dün yerinde durmuyordu misafirliğe gittik elim karnımda oturdum çok hoşuma gitti
funmakcım çok geçmiş olsun.. inanıyorum ki bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.. kendine ve bebeğe dikkat et.
bu arada kızlar ben de acayip soğukalgınlığı olmuşum. gece uyuyamadım boğazımın ağrısından bi ara kalkttım su kaynatıp ılık su içtim. derken birden mide bulatısı ve gece yarısı çıkardım. ne kadar zorladıysam kan geldi boğazımdan.. yattım.. yine uyuyamadım sabah yataktan kalkarken de birden bacağıma kramp girdi kasıldı kaldı. eşim masaj yaptı ama hala çok ağrıyo. evde yatıyorum bugün.sizce ilaç almadan nasıl geçirebilirim?
cnm geçenlerde bir gün hiç bişey hissetmedim ben de ama dün yerinde durmuyordu misafirliğe gittik elim karnımda oturdum çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?