2011 Nisan Anneleri

söyle tabikide canım hamieliik bu çok hassas dönem yapsnlar zaten daha duygusal oluyrz herseye ağlar oldum ben ya hiç begenmyrm bu halimi ama ya

Bende kayınvalidemi ve annemi bol bol ziyaret ettim ama yinede yemek ve bilimum herşeyi yaptım bu dönemde çok şükür benimde sabah işyerinin altındaki lokantanın soğan kokusu hariç hiçbiryemek miğdemi bulandırmadı

Canım biraz nazlan her yere koşma sende.Yapamıyorum edemiyorum de boşver Allah dağına göre kar verirmiş sen ben iyiym herşey eskisi gibi izlenimi verirsen kimse sana ilgide göstermez yardımda etmez.

o maşallah cnm ben de aynı sanki hiç hamile değilmişim gibi yaşamaya devam ettim ,,yemek temizlik vs. kendim hallettim bakalım ne zaman a kadar böle devam edecez

Bushra her hamile bu tetonoz aşısını olmamlı mı bana doktor söylemedi..

canım benim kendi drumda vurul vurulma bişey demedi ama sağlık ocağından çağırıyorlar yani kurtulusun yok dr hergün arıyo bende bu hamileliğimde vurulmak istemedim çok sıkıntılı bi aşı sonradan ağırıyo şişiyo....ilaç yazdırmaya gittim dr aşın var dedi mecbur vuruldum..

cnm geçenlerde bir gün hiç bişey hissetmedim ben de ama dün yerinde durmuyordu misafirliğe gittik elim karnımda oturdum çok hoşuma gitti

ay bende elimi karnıma koyunca hissetim bişeyler gce ama çooook hafif yani senn dedgn gbi yerinde duramadgını falan hissedecek kadr deil daha bize var galiba vakit

ilk hamileligimde cok yasadim bu sorunlari.
kramplar icin magnezyum almalisin.eger önlemini almazsan son haftalar canina okuyo o kramplar.. gece uyutmuyo.
migde bulantisi icinde fitil yazdirabilirsin, en garantilisi.
gecmis olsun.

bende daha 16+0 haftaligim ama iki gündür ciddi anlamda hissediyorum bebegin hareketlerini. sadece disardan hissedemiyorum daha. ama icimde kipirdadigini hissediyorum.
ikinci gebelik oldugu icin de ayirt edebiliyorum gaz hareketi olmadigini

cnm geçenlerde bir gün hiç bişey hissetmedim ben de ama dün yerinde durmuyordu misafirliğe gittik elim karnımda oturdum çok hoşuma gitti

anam benim kız her zaman hareket halinde ama bide karnımı görseniz 2.olmasına rağmen az bi çıkıntı var acaba bebek çokmu küçük diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…