2011 Nisan Anneleri

cnm için rahat değilse doktorunamı sorcaksın yoksa başka doktoramı gideceksin ama ihmal et cnm...

aslında kullanmam lazım zaten doktorum verdi de şimdiye kadar verdiği ilaçları hiç kullanamadım kendi kendime pipirikleniyorum acılara ağrılara katlanır hale geldim ağrı kesici bile içmedim şimdiye kadar

slm kızlar nasılsınız ben grip olmuşum yatıyorum başım çatlıyo yaa..
geçmiş olsun cnm...soğuk almışsındır..grip deme aman...grip enfeksiyon daha tehlikeli sen üşüttün dimi..havalar terelelli olunca işte hop alıyoruz soğuğu içimize...
ohhh maaşallg benimki yok kaynananın yanındayız bizde

pöff ne mutlul bi tablodur...vallahi ben hamişlikte kaynanamdan biraz uzaklaştım gerçekten hassas dönemimde kafamı nezaman çevirsem anam yanımda...1 gün benim evimde kalmadı 3. sene girdik evlilikte...tek kızdığım şey o...kuralları var kendince ama onu örnek alıyorum..benim yavrumunda kuralları var.. başka evde midesi bulanıyo hahaha

Bayanlar selammm

bana 2 hafta önce doktor %90 erkek demişti,
şimdi doktordan geliyorum; KIZ dedi....

Minik prensesim olacak inşallah

ama ben alışveriş için en iyisi detatlı ultrasonu bekleyeyim

böyle değişiklileri okudukça bi tuhaf oluyorum,şimdi ay sonu dr gitcem cinsiyeti farklı söylicek gibi geliyor..ama hayırlısı artık hiç takmıyorum,sağlıklı olsunda..

2011 nisan ayı annelerine ben ve oğluşumuda eklermisin

aramıza hoşgeldin..eklenmek için tatlioğluşuma özelden mesaj at cnm.başka türlü görmesi zor,zaten bu ara bayram tatilinde annesinde çok nadir giriyor nete..

cnm hakkında hayırlısı,iyi haberlerle inş..

ayy cnm iyi olmana ve rahat etmene çok sevindim,,dün burda konuştuk seni acaba noldu ses çıkmadı diye..dedim acaba yazdıda benmi atladım kaç sayfa geri okudum baktım yok,bugün mesajını görünce sevindim..inş iyi sonuçlar alırsın..

kayınvalidemin 5 erkek oğlu var torunları 5 tane var.5 taneside erkek.onlara söylesem kesin şaşırılar.ailede ilk kız :)

maşallah erkek bolluğu,benim kaynanamında 4 kızı olmuş 1i ölmüş,eşim olmuş en son çok şükür ki ,hala bile 13 yıl sonra buldum ben diyor.yani aradaki 3 kız sanki hiç olmamış..ben sinir oluyorum böyle demesine..torunlarında 3ü erkekti en son geçen yıl ortanca görümcem 1 kız doğurdu,oğlumla arasında 36 gün var işte ,sonrada benim oğlum doğdu,o tek kız kaldı..benim şimdikinide erkeğe benzetti dr..hayırlısı artık..insan hep olmayanı istiyor tabi..

hayırlısı cnm ,rbbim gönlündeki ve hakkındakinin hayırlısnı versin..

Kızlar aranızda ilk aşısını yaptıran var mı...Bu ay sonuna doğru ilk aşımız olacakmış ama ne aşısı bu...Birde dr. 15-20 güne kadar bebeği hissedersin rahatlıkla dedi...

evet cnm tetanoz aşısı ,bende henüz yaptırmadım ama 3 posta yapılacakmış,ya bayramdan önce yada bayramdan hemen sonra çağırdı sağlık ocağı aman hiç sevmiyorum nefret ediyorum ya

cnm ağrı kesici her ağrı hissettiğimizde almak belki iyi değil ama kullan cnm...kendini riske atma... şifa olur inş... yanlış yapmış olursun bence...

kızlar inanırmısınız bugün ilk defa hamileliğimden beri yemek yapıcam şimdiye kadar görümcem yapmıştı oda 4 gündür burada yok o arada annem gelmişti gitti şimdi bugün görümcem geri geliyormuş bende gidip yemeğimi yapayım kızcağıza ayıp olmasın bari

ay ne güzel..ben daha çay demlemedim bile...bayramdan sonra inş..ama alıştım şımardım galiba hhaha...

cnm şu verdiğin linkte hakketen ne detaylı göstermiş..neden erkekle kızın karıştırıldıgı belli şimdi net anladım..kızlar biraz açık yazacağım kusura bakmayın..
En başta kızdada erkekte de pipiye benzer bir uzunluk var ve bu yüzden cinsiyet karışıtılıyor..bu 11 ila 13 haftalık görüntüler..sonrasında o pipi gibi şey ,eğer kzı ise ortası küçülüp içeri çekilerek ortadaki klitorisi oluşturuyor..erkekte ise o pipi gibi şey çok az geri çekilerek yumrutalıklar ve alt bağlantılar oluşmuş..ondan hep erkekler kız oldu bizim topikte

link bu incelemk isteyenler için..Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

ay ne güzel..ben daha çay demlemedim bile...bayramdan sonra inş..ama alıştım şımardım galiba hhaha...

anaaaaaaaaaam o ne rahatlık yaw hamileliğimin başından beri yapyrm yemek, çay, kek,börek köfte....ne ararsan yaptm gerci çok şüür bi bulantım rahatszlğm falan olmadı bi ara çok baş dönmem wardı o aralarda eşime yaptrdm azcık keyfini çkardm hamileleiğin :87:

ay kaşka iyi olsaydımda beden yorgunluğum olsaydı...ruhum yaşlandı anam..yeni doğmaya başladım resmen..

kızlar bişey sorcam belki bileniniz vardır kan tahlili yaptırdım lenfosit yüzdesi çok düşük çıkmış dra göstermedim daha hangi durumlarda düşüyo bilen varmı?

valla bu hamileliğimde hiç ama hiiiiiiiiiiçççççç özel bişey görmedim ve çok üzgünüm bu konuda..bir kişinin bile aklına gelmiyor bu hamile bir kerecik küçükte olsa bişey ypalım..

eşim bile artık çok ilgisiz ve ben bu durumdan çok rahatsızım..çünkü aksine herkes benden daha extra şeyler bekliyor..ve ben farkındamısnız bilmiyorum ama ben 5 ayımın içindeyim deme gereği duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…