- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.281
Canım ben de elevitin sütle içilmemesi gerektiğini hatta portakal suyu ile içilmesinin uygun olduğunu duydumm:))kızlar bır yerden duydum ama dogrulugunu bılmıyorum sızkerede srayım ben genellıkle elevıt ı sut ıle beraber ıcıyorum ama sut ıle ıcılmez dıye bırsey duydum.siz duydunuz mu?
Hiç duymadım canım ben..
Kızlar şu çatlak için önerilerinizi bi tekrar alayım mı? Kim ne kullanıyodu ? Bana bi tane önerdi doktorum da dedi ki, kakao yağı ile kayısı yağını karıştırınca da çok iyi geliyomuş.
Hiç duymadım canım ben..
Kızlar şu çatlak için önerilerinizi bi tekrar alayım mı? Kim ne kullanıyodu ? Bana bi tane önerdi doktorum da dedi ki, kakao yağı ile kayısı yağını karıştırınca da çok iyi geliyomuş.
Canım ben de elevitin sütle içilmemesi gerektiğini hatta portakal suyu ile içilmesinin uygun olduğunu duydumm:))
doğum yapan bi arkadaşım johnson baby yağını (sprey) önerdi.Doğum yapana kadar onu kullanmış boşu boşuna kremlere o kadar para verme dedi.Bende ondan alıcam.canım bana doktor sebamed fine&sensitive verdi. ayrıca bebe yağı kullanıyorum. kakao, jojoba, badem, kayısı ve susam yağı karışımı da yaptım ama onu 1 kere sürebildim. kakao yağı çok kötü koktu bana
evet erkek değilmi işte ilgiyi görünce eriyorlar
Kızlar mrb...Doktordan geldim,nihayet gördüm bebişimi,çok özlemişim.
Canım kızın hayırlı uğurlu olsun,sağlıklı olmasıda süpermiş.Kilo alımı benimde 4 klo bende fırça yedim.Bir sürü yasak şey getirdi artık dikkatli besleiyorum
kakao kremi+badem yağı+kayısı yağı aktardamı bulurum ben bu yağları ben şimdilik doveun vücut kremi var onu buldu geçen gün markette onu sürüyorum yumuşasın diye oda iyi geliyo hemen yumuşatıyor:92:
evet aktar cnm fiyat ta uygun geldi bana kakao kremi mecit efendi 9 tl yağlar 2 şer lira
doğum yapan bi arkadaşım johnson baby yağını (sprey) önerdi.Doğum yapana kadar onu kullanmış boşu boşuna kremlere o kadar para verme dedi.Bende ondan alıcam.
Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)
CATLAKLARI ÖNLEMENIN EN IYI YOLU BOL BOL SU ICMEK.
Su deriye esneklik sagliyormus.
ilkinde bileydimahh ahh
Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)
hepinize selamlar kizlar bizde anca geldik
Canı hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?