2011 Nisan Anneleri

Canım ben hamile bir arkadaşımın önerisi ile munix c aldım memnunum şimdilik..

canım bana doktor sebamed fine&sensitive verdi. ayrıca bebe yağı kullanıyorum. kakao, jojoba, badem, kayısı ve susam yağı karışımı da yaptım ama onu 1 kere sürebildim. kakao yağı çok kötü koktu bana

Canım ben de elevitin sütle içilmemesi gerektiğini hatta portakal suyu ile içilmesinin uygun olduğunu duydumm:))

canım bak bu daha guzel vıtamın ılacını bol vıtamınlı portakal suyu ıle ıcmek harıka olur sanırım.kocişe dıyeyımde sıksın portakal da ıceyım ama daha portakal zamanı gelmedıkı yaa

doğum yapan bi arkadaşım johnson baby yağını (sprey) önerdi.Doğum yapana kadar onu kullanmış boşu boşuna kremlere o kadar para verme dedi.Bende ondan alıcam.

Sağolun kıslar önerileriniz için.Gerçi biraz da vücut yapısı ile alakalı.Bazılarımız ne yaparsak yapalım çatır çatır çatlayacağız

Bu arada hastalarımız çoğaldı.Dikkat edelim kızlar aman benim öksürükten anam ağladı kaç gündür.

doğum yapan bi arkadaşım johnson baby yağını (sprey) önerdi.Doğum yapana kadar onu kullanmış boşu boşuna kremlere o kadar para verme dedi.Bende ondan alıcam.

ben de onu kullanıyorum ama sebamedi de kullanıyorum. doktor önerdiği için. ikisinden de memnunum daha doğrusu göreceğiz bakalım ne kadar işe yarayacaklartesadüf johnson baby yağını alırken 1 hamile bayan daha vardı aldığım yerde. o da aynısından aldı

Merhaba arkadaslar sizi hep takip ediyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamadım bende 16 haftalık hamileyim inşallah Nisan annesi olucam buaya kdr bebeğimi erkek diye biliyordum ama bugün kız olduğunu öğrendim ve biraz hayal kırıklığına uğradım kız erkek ayırmıyorum ama kendimi erkeğe çok hazirlamisim Allah hepinizin saglikla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin:)

aramiza hosgeldin.kizin hayirlisi olsun

CATLAKLARI ÖNLEMENIN EN IYI YOLU BOL BOL SU ICMEK.
Su deriye esneklik sagliyormus.
ilkinde bileydim ahh ahh

ben çok su içiyorum ama evlendikten sonra popomda çatlak oluştu neden oldu anlamadım acaba hormonların değişmesi mi yoksa yağlı ve tuzlu yiyordum ondan mı

hoşgeldin canım. ben seni görüyorum ara sıra

aminnn cnm aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…