• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ooo süper biz de balayımızı orda yapmıştık...

Biz de memleketimize gidiyoruz.Bu arada doktorum bugün kesinlikle arabayla gitmeme izin vermedi.10 saat sürüyor diye.Biz de napalım mecbur uçakla gidiyoruz ama son anda aldık ya bir pahalı bir pahalı :(

bızde balayımızı adam&eve otelde yapmıstık orasıda super bı oteldı.ama sımdı bayramda adam&eve de bayram için özel bı program olmadıgı için titanıcı sectık bayramın 4 gunude aksam gala yemegı var 1.gun:ziynet sali 2.gün: VOLKAN KONAK(bayılıyorum bu adama) 3.gün:gökhan tepe 4.gün:kenan doğulu

kızlar ben cıkıyorum mesaı bıtmeye az kaldı yerleşeyım bıraz bende.hadı hepınıze ıyı aksamlar dıkkat edın kendınıze ve bebişinize

kızlar ben de antalya da falez oteli çok merak ediyorum çok görkemli geliyor bana eşim bu yaz gidelim dedi ama fethiye yi tercih ettim bayram da şöyle sizin gibi tatile çıksam ne güzel olurdu ama ilk gün kurbanla geçer sonra da annemlere gideriz biz pek akraba gezmiyoruz herkes annemlere geliyor orada görüşüyoruz 1 günde eşimin akrabası bitiyo işte tatil

KIZLAR DOKTOR ELEVİTİ BANA ihtiyaç duydukça al dedi yorgun hissedersen gibi vs işte...arada alıyorum şuana kadar 2 tane aldım...tırnka etlerim çekildiği için.. vitamine ihtiyacımız çok malum..

iyidir tatlım işyerinde bayram öncesi yoğunluğu
boğazın çokmu kötü tatlım ıhlamur filan iç biraz yumuşatsın boğazını

Evet, sıcak şeyler içmek rahatlatıyor.
Evde ıhlamur yok ama bitki çayı içerim.
Onu da birden fazla içmek istemiyorum zaten.
Öğrencilere de çok bağırmadım ama niye oldu ki :1:

Evet, sıcak şeyler içmek rahatlatıyor.
Evde ıhlamur yok ama bitki çayı içerim.
Onu da birden fazla içmek istemiyorum zaten.
Öğrencilere de çok bağırmadım ama niye oldu ki :1:

havalar bi sıcak bi soğuk o yüzden oluyo canım dengesiz gidiyo
çok ta bitki çayı içme ben korkumdan ihlamur ve tarçından başka bişey içmiyorum

Back
X