- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #17.501
Ayy anne bu kadar övüyorsa prensesini gerçekten çok özel bi kız olacak,ailede de tek olacağı için şimdiden şımartılmaya alışsa iyi olur.Maşallah canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Kızlar oğluşumun hediye gelen cicilerini ekledim.Kendi adıma bi çorap bile almadım henüz,eklediğim iki hediyede yüzünü dahi görmediğim iki düşünceli cici haladan geldi.Benim acilen oğluşum için alışverişe başlama zamanım geliyor.
Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar olsunnnn
Sonunda tatile çok az kaldı çok şükür.. ama ben kara kara tatil dönüşü kaç kilo alacağımı düşünüyorum.
doktor bana en son gittiğimde 1 ay sonra geldiğinde 1 kilo en fazla alabilirsin demişti, ben 2 haftada aldım o kiloyu
şimdi bayramda Ankaraya gidicem, anneciğimin yemeklerinden yiyeceğim..kilo almadan nasıl olacak.
kızlar elifin yanına koyabileceğim kısa bir isim önerin bana.ben elif su veya elif dila düşündüm sizce?
Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar olsunnnn
Sonunda tatile çok az kaldı çok şükür.. ama ben kara kara tatil dönüşü kaç kilo alacağımı düşünüyorum.
doktor bana en son gittiğimde 1 ay sonra geldiğinde 1 kilo en fazla alabilirsin demişti, ben 2 haftada aldım o kiloyu
şimdi bayramda Ankaraya gidicem, anneciğimin yemeklerinden yiyeceğim..kilo almadan nasıl olacak.
canım toplamda kaç kilo aldınki.
doktorun son 1 ay kilo alabilirsin dediği kiloyu aldınmı
bayramda çok baklava börek yeme tatlım normal yemeğini ve meyveni ye bence almazsın o zaman
canım tatlı, çikolata hiiiiçççç yemiyorum.bir de onları yesem nolucak demekki
şu an 17 hafta bitti, toplam 5 kilo aldım
çok mu?
stres oldum şimdi de...moralim bozuldu..
kızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz? ben henüz almadım elbise ve eteklerim oluyor. pantalonlarımda oluyor aslında ama pantalonların belleri hafiften sıkmaya başladı sanki. bebişi huzursuz etmeye gerek yok. iş için kumaş pantalon almayı düşünüyorum. özellikle izmirdeki arkadaşlar önerileriniz var mı?sizler nerelerden kaça aldınız?malum hamiş kıyafetleri pahalı oluyor zaten kısıtlı giyeceğiz o yüzden kaliteli (işte giyeceğim için) ama uygun birşey bulabilir miyim acaba?izmir dışı arkadaşların da önerilerine açığım
kızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz? ben henüz almadım elbise ve eteklerim oluyor. pantalonlarımda oluyor aslında ama pantalonların belleri hafiften sıkmaya başladı sanki. bebişi huzursuz etmeye gerek yok. iş için kumaş pantalon almayı düşünüyorum. özellikle izmirdeki arkadaşlar önerileriniz var mı?sizler nerelerden kaça aldınız?malum hamiş kıyafetleri pahalı oluyor zaten kısıtlı giyeceğiz o yüzden kaliteli (işte giyeceğim için) ama uygun birşey bulabilir miyim acaba?izmir dışı arkadaşların da önerilerine açığım
şekerim ben 1 kaç ipli esofman altı aldım daha ,,,pantolonlarımın da ilik kısmına lastik takarak kullanıyorum tesettürlü oldugum için tunik vs. kapatıyo iş yerimde kıyafet yönünden cok rahat kemeraltında çalışıyorum muhasebe bölümü 2.katta ve aksama kadar 2 kız kimseyi görmeden çalısıyoruz yemek için bile cıkmıyrz penceremiz dar bir sokağa baklıyo (hapisane gibi) bebeğimi bile buraya getirsem kimse görmez
canım ben pantalonların düğmesi açık giyiyordum, geçen hafta hamile pantalonu aldım 2 tane.. Çokkk rahat..1 kot aldım, altı kalçaya kadar kot kumaşı, üstü göğüsaltına kadar lycralı penye..üstüne uzun bluz giyince hiç anlaşılmıyor bile hamile pantalonu olduğu.. 45 ya da 50 tl idi...
bir de siyah işe giymek için kumaş pantalon aldım o da süper rahat. o da aynı fiyat, düşük bele kadar kumaş sonra lyralı penye göbek kısmı...
bir de tayt aldım,ama onunla rahat edebilecek miyim bilmiyorum. daha giymedim.ğöbeğin altında kalıyor. ben de alıştım göbeğimi,belimi iyice kapatan kıyafetlere, şimdi diyorum, o taytı almasa mıydım.. bayramda giyince size fikrimi söylerimtayt 30 tl idi sanırım.kalın lycralı bir kumaş, yani ince penye değil..(Bayramda Ankara soguk olur dıye penye almadım)
bunları Bostanlıda ara sokakta bulduğum hamile kıyafeti satan bir dükkandan aldım.
Cnm Elif Ada ya da Elif Naz olabilir...kızlar elifin yanına koyabileceğim kısa bir isim önerin bana.ben elif su veya elif dila düşündüm sizce?
ay çok iimiş canım ya ben de karşıyakadayım. tam yeri nerde acaba. bende cumartesi bi gidip bakayım. bide mesela alırken bedeni neye göre seçiyorsun?şu an kendi giydiğin bedenmi mesela s ya da 38 beden mi diyorsun yoksa daha büyük mü alıyorsun?çok bol pantalonları sevmiyorum çok bol almayı düşünmüyorum ama kilo alırsamda sığmam diye korkuyorum
Günaydın kızlar
Dün doktora gittim miniğimi gördüm
160 gr olmuşVe cinsiyetini de öğrendik sayılır, doktorum %95 KIZ dedi
Günaydın kızlar
Dün doktora gittim miniğimi gördüm
160 gr olmuşVe cinsiyetini de öğrendik sayılır, doktorum %95 KIZ dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?