2011 Nisan Anneleri

inşallah canım allahın izniyle çok özel kısmetli bol rızklı hayırlı bir kızım olur.Dün kayınvalidem söyledim çok sevindi ağladı biz kıza hasrettik çok mutlu oldum dedi.kayınbabamda kıymetli kızımız olur dedi.eşim de kız duası ettiniz ettiniz kabul oldu sonunda dedi.

canım bizim işyerinde engelli site olduğu için maalesef bakamadım ama bebişin güle güle giysin

Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar olsunnnn
Sonunda tatile çok az kaldı çok şükür.. ama ben kara kara tatil dönüşü kaç kilo alacağımı düşünüyorum.
doktor bana en son gittiğimde 1 ay sonra geldiğinde 1 kilo en fazla alabilirsin demişti, ben 2 haftada aldım o kiloyu
şimdi bayramda Ankaraya gidicem, anneciğimin yemeklerinden yiyeceğim..kilo almadan nasıl olacak.

canım toplamda kaç kilo aldınki.

doktorun son 1 ay kilo alabilirsin dediği kiloyu aldınmı

bayramda çok baklava börek yeme tatlım normal yemeğini ve meyveni ye bence almazsın o zaman

canım haşlama ağırlıklı beslen,çavdar yada tam tahıllı ekmek ye ve bol bol su iç ,alırsakta alalım en fazla doktordan bi kere daha fırça yeriz

canım toplamda kaç kilo aldınki.

doktorun son 1 ay kilo alabilirsin dediği kiloyu aldınmı

bayramda çok baklava börek yeme tatlım normal yemeğini ve meyveni ye bence almazsın o zaman

canım tatlı, çikolata hiiiiçççç yemiyorum.bir de onları yesem nolucak demekki
şu an 17 hafta bitti, toplam 5 kilo aldım
çok mu?
stres oldum şimdi de...moralim bozuldu..

kızlar hamile kıyafeti giyiyormusunuz? ben henüz almadım elbise ve eteklerim oluyor. pantalonlarımda oluyor aslında ama pantalonların belleri hafiften sıkmaya başladı sanki. bebişi huzursuz etmeye gerek yok. iş için kumaş pantalon almayı düşünüyorum. özellikle izmirdeki arkadaşlar önerileriniz var mı?sizler nerelerden kaça aldınız?malum hamiş kıyafetleri pahalı oluyor zaten kısıtlı giyeceğiz o yüzden kaliteli (işte giyeceğim için) ama uygun birşey bulabilir miyim acaba?izmir dışı arkadaşların da önerilerine açığım

canım tatlı, çikolata hiiiiçççç yemiyorum.bir de onları yesem nolucak demekki
şu an 17 hafta bitti, toplam 5 kilo aldım
çok mu?
stres oldum şimdi de...moralim bozuldu..

düşük kiloyla hamile kalanlar daha çabuk alıyor ama 5 kiloda abartı bi kilo değil bencehiç stres olma canım hepimiz alacağız, doktorlarda da bi kilotakıntısıdır gidiyo

şekerim ben 1 kaç ipli esofman altı aldım daha ,,,pantolonlarımın da ilik kısmına lastik takarak kullanıyorum tesettürlü oldugum için tunik vs. kapatıyo iş yerimde kıyafet yönünden cok rahat kemeraltında çalışıyorum muhasebe bölümü 2.katta ve aksama kadar 2 kız kimseyi görmeden çalısıyoruz yemek için bile cıkmıyrz penceremiz dar bir sokağa baklıyo (hapisane gibi) bebeğimi bile buraya getirsem kimse görmez

canım ben pantalonların düğmesi açık giyiyordum, geçen hafta hamile pantalonu aldım 2 tane.. Çokkk rahat..1 kot aldım, altı kalçaya kadar kot kumaşı, üstü göğüsaltına kadar lycralı penye..üstüne uzun bluz giyince hiç anlaşılmıyor bile hamile pantalonu olduğu.. 45 ya da 50 tl idi...
bir de siyah işe giymek için kumaş pantalon aldım o da süper rahat. o da aynı fiyat, düşük bele kadar kumaş sonra lyralı penye göbek kısmı...
bir de tayt aldım,ama onunla rahat edebilecek miyim bilmiyorum. daha giymedim.ğöbeğin altında kalıyor. ben de alıştım göbeğimi,belimi iyice kapatan kıyafetlere, şimdi diyorum, o taytı almasa mıydım.. bayramda giyince size fikrimi söylerim tayt 30 tl idi sanırım.kalın lycralı bir kumaş, yani ince penye değil..(Bayramda Ankara soguk olur dıye penye almadım)

bunları Bostanlıda ara sokakta bulduğum hamile kıyafeti satan bir dükkandan aldım.

kız alemsin vallaçok güldüm. ben maalesef çok kalabalık bir yerde çalışıyorum ve bizde kot bile kesinlikle yasak. kesin alacağım siyah kumaş pantalon kaçış yok. elbiselerim var biraz da onlarla idare ederim napalım

ay çok iimiş canım ya ben de karşıyakadayım. tam yeri nerde acaba. bende cumartesi bi gidip bakayım. bide mesela alırken bedeni neye göre seçiyorsun?şu an kendi giydiğin bedenmi mesela s ya da 38 beden mi diyorsun yoksa daha büyük mü alıyorsun?çok bol pantalonları sevmiyorum çok bol almayı düşünmüyorum ama kilo alırsamda sığmam diye korkuyorum

Canım girne caddesinden Bostanlıya doğru giderken, yeni yapılan metro istasyonunun karşısında.. Ben de İzmir'e gelin geldim,adres tarifinde pek iyi değilim

Hamile giyim mağazası dışarıdan çok süper gözükmese de pantalon çeşidi içerde var, bulursun kesin birşeyler.. ben deneyip aldım, yine kendi bedenini alıyorsun,ya da 1 fazlasını. en güzeli dene al, pantalon modeli önemli, ben de bosbol sevmiyorum

slm kızlar nasılsınız? Biirbirinden tatlı bebişler nasıl? Tatilde biz ist. beklicez iki tarafada gitmicez iznim benim fazla değil inş. seneye bebişlerimizle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…