• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

yicika önceki sayfalarda gördüm mother careden bişiler almışsı. tepeen aldığını söylemişsin .pırlantalı ürünler günü ne kadar sürüyormuş biliyormusun ??sanırım yakın yerlerde oturuyoruz benim evim tepeye yürüme mesafesinde olmadı aşkama çıkıp bi bakayım diyorum. bitmişmidir acaba ??

15ine kadar sürecek ama sen 15 ini bekleme çeşit azalmadan git tepe naitulus carfeour

Neler anlattılar canım paylaşır mısın bizimle?

diyetisyen vardı gebelikte beslenmeden filan bahsetti. mesela ilgimi çeken konular meyve sularını taze sıkılmış bile olsa önermiyorum dedi önemli olan meyveyi taze yemek daha iyi dedi bende meyve sıkacağı alacaktım vazgeçtim ıhlamur dışında diğer bitki meyve çaylarını hiç önermiyoruz dedi ıhlamur da günde 1 defa.adaçayı kesinlikle içmeyin dedi. keten tohumu filan kullanmayın dedi. diğer işte bildiğimiz günlük badem ceviz yumurta peynir süt birde balık filan yiyin dedi.
birde doğumda anestezi ile alakalı bilgi verdiler. epidurali çok öneriyorlar yani hepsini dinleyemedim çıkmak zorunda kaldım ama genel de güzel yararlı şeylerden bahsettiler

RESİM EKLEME-mormaske mailidir:)
ImageShack® - Online Media Hosting cnm bu linkiten Browse ordan seçtiğin resimi aç ve şimdi yükle..yüklüdikten sonra direk yukardaki linki cevap paneline kopyala yADA DİREK LİNK VAR YADA DOĞRUDAN LİK ONU CEVAP PANELİNDEKİ DAĞ ŞEKLİNDE OLAN RESİMLİ YERE KOPYALIYARAKTA YAPA BİLİRSİN...İNŞ KARIŞIK ANLATMADIM
şeklinde geldi canım

bu mail bana esrayağmur arkadaşımdan geldi sağolsun

kızlar dün hastanede doğum öncesi eğitim vardı bende katıldım güzel geçti

büyük şehirde yaşamanın avantajları neler anlattılar:92:

kızlar nasılsınız benım gene tansıyonum cok hareketlı bayılma hıssı oluyor her nedense anlamıyorum bır anım bır anımı tutmuyor

300110 arkadaşım

geçmiş olsun hatırladığım kadarıyla bayramda yolculuğa çıkacaktın demi
doktorunla tekrar görüş istersen canım

Son düzenleme:
bu mail bana esrayağmur arkadaşımdan geldi sağolsun

büyük şehirde yaşamanın avantajları neler anlattılar:92:

aslında beslenme ile alakalı olan kısım hep bildiğimiz şeylerdi anestezi ile alakalı dinlemek istiyordum fakat eşim geldi çıkmak zorunda kaldım bir dahakine bayram tatili giriyo sonraki hafta spor kıyafeti ile gelin dediler agzersiz varmış tam bana göre çok sırtım ağrıyo inşallah onu bir sorayım diyorum

geçmiş olsun canım neden oluyor ki acaba çıkıor mu iniyor mu?

canım yaa uzun sure ayakta kalmamak gerekıyomus hamılelıkte kotu hıssedılınce hemen oturmak gerekıyormus bu arada bıde gorumcemın dugunu vardı cok yoruldum ayakta olmak ne kelıme hıc oturamadım bıle kınaydı dugundu derken.su tataıl bana cok ıyı gelecek ınsallah antalyada da bol bol dınlenecegım.doktorum yolculuga cıkmama hıcbırsey demedı cunkı ucakla gıdecegız

Back
X