• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlarrr merhabalar umarım iyisinizdir biz iyiz ama bu bayram temizliği offf offf.Dün mutfagı temizliyim dedim sandalye tepelerinde gezdim eşim işten gelince deliye döndü bebişimizi bari düşün diye epeyce bi söylendi hem o kullandığın yağçöz ler porçözler bebeğe bi zarar verirse dedi offf ama napalım mecbburen yapmak zorundayım yardımcım ve görümcem de yardıma geliyor ama ben kimsenin yaptığını beğenmiyorum inşallah bi zararı olmamıştır bebişe şimdide içim içimi yiyor sabah bel agrısından kalkamadım zaten ama şimdi iyiz bakalım inşallah bişey olmamıştır dikkatli kullanmaya çalıştım ama ben temizlik yaparken kendimden geçiyorum neyse bugün daha dikkatli olcam inşallah bişey olmaz hayırlısıyla biter bu temizlikte....

kızlarrr merhabalar umarım iyisinizdir biz iyiz ama bu bayram temizliği offf offf.Dün mutfagı temizliyim dedim sandalye tepelerinde gezdim eşim işten gelince deliye döndü bebişimizi bari düşün diye epeyce bi söylendi hem o kullandığın yağçöz ler porçözler bebeğe bi zarar verirse dedi offf ama napalım mecbburen yapmak zorundayım yardımcım ve görümcem de yardıma geliyor ama ben kimsenin yaptığını beğenmiyorum inşallah bi zararı olmamıştır bebişe şimdide içim içimi yiyor sabah bel agrısından kalkamadım zaten ama şimdi iyiz bakalım inşallah bişey olmamıştır dikkatli kullanmaya çalıştım ama ben temizlik yaparken kendimden geçiyorum neyse bugün daha dikkatli olcam inşallah bişey olmaz hayırlısıyla biter bu temizlikte....

Tatlım dikkat et kendine ve bebişine. Aman uzak durmaya çalış kimsayal ürünlerden. Gerçi sana diyorum ama ben de son bir saattir mutfak temizlemeye uğraşıyorum :))) Ama dinlene dinlene yap temizliğine yaparken pek birşey anlamıyoruz ama dinlendikten sonra çıkıyor acısı. Ben geçen hafta temizlik yaptım biraz son bir haftadır ayaklarımın ağrısından duramıyorum hamlamış galiba vücudum yürürken bile zorlanıyorum valla. Kolay gelsin sana.

kızlar yarın bebişim için alışveriş yapacagım cınsıyetımızı daha bılmıyoruz ama her ıkısınede olabılır bırseyler alacagım hastane cıkısı felan.

merhaba kızlarrr
nasılsınız?
ben yoktum epeydir.eşimin işleri hafiflamişken onunla zaman geçirdik gezdik biraz ondan giremedim.
umarım herkes iyidir.
varmı haberler?

Tatlım dikkat et kendine ve bebişine. Aman uzak durmaya çalış kimsayal ürünlerden. Gerçi sana diyorum ama ben de son bir saattir mutfak temizlemeye uğraşıyorum :))) Ama dinlene dinlene yap temizliğine yaparken pek birşey anlamıyoruz ama dinlendikten sonra çıkıyor acısı. Ben geçen hafta temizlik yaptım biraz son bir haftadır ayaklarımın ağrısından duramıyorum hamlamış galiba vücudum yürürken bile zorlanıyorum valla. Kolay gelsin sana.

saol canım sanada kolay gelsin ya mutfakta üsteki cam sürekli açık kimyasalları kullanırkende çok fazla solumamaya çalıştım sonrasında bol bol yoğurt yedim süt içtim ALLAH hepimizi korusun keşke bizde biraz daha rahat olup aman hamileyiz kimse bize bakmaz diyip yangelip yatabilsek ama olmuyor işte bu arada sende dikkat et canım sanada kolay gelsin....

kızlar kimyasal kullanmayın bence
ben şimdi bile kokularını hissedince öğürüyorum kimyasal işte çok fena bu kokulardan duramıyorum sabun deterjan temizlik yapılan her koku
geçen gün doktora gittiğimde bugün banyo yaptım dedim öğüre öğüre çıkara çıkara doktorda 20. hafftaya kadar sürer bazen doığum yapana kadar sürermiş ya öyle devam ederse napçam bilmiyorum kokmayan sabun yok mu bu konuda çok kötüyüm napıcam bilemiyorum görümcem temizlik yaıyor ben oda oda kaçıyorum elimde mandalina ile geziyorum onu kokluyorum arada bir kızlar bana sabun el sabunu şampuan önerebileceğiniz bir şey var mı ?

skorpion geçenlerde sen mi masaj yaptırdım çok iyi geldi diyordun ya sizin yurtdışı galiba . valla benim de öyle ihtiyacım varki her tarım tutuldu sanki

kızlar bugun mesaı son sukurler olsun sımdıden tatıle gırmıs gıbı olduk ne mutlu.yarın kuzuma bırseyler alacagım yuppi:10:

skorpion geçenlerde sen mi masaj yaptırdım çok iyi geldi diyordun ya sizin yurtdışı galiba . valla benim de öyle ihtiyacım varki her tarım tutuldu sanki

yurtdisi canim,ben isvicrede oturuyorum..
bendim evet gercektende iyi oluyo.dügümlenmis kaslar aciliyo..ben sadece omuz bölgeme yaptirdim simdi hamile oldugum icin.normalde tam vücut yaptiriyodum..

Back
X