- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #17.821
evet cnm aynı şehirdeym ama yarım saat uzaklıkta çok yakın değiliz yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm aynı şehirdeym ama yarım saat uzaklıkta çok yakın değiliz yani.
iyi akşamlarr kızlarr
nasılsınız?
bnm kaynanam yine iyidr ama bazen banada bi soğukluk geliyor nefret ediyorum kadından
canım hazır baklava yufkası nerde satılıyor ben kendim küçük tepsiye açarak yapıyordum inan denk gelmedim hiç ayy o zaman öyle yapıyım gerçekten..
kaynana olcaz allah ömür verrirse de, şimdiii...bi gelinden beklentiniz ne olur.Allahım elden ayaktan düşürmesin sağlık versinde bi kere kendi işimi kendim yaparım inşallah.zaten öle çok sık görüşmekte istemem canı isterse gelsin darılmamda.gittiğimde gülerse tekrar giderim yok surat asarsa bi daha biraz zor.
aynı ben!!![]()
naber kızlar..
hg cnmaynı ben!!![]()
naber kızlar..
kayışdağını biliyormusun. ordayım ben.anladım canım olsun yine hiç yoktan iyidir bu arada istanbulun neresindensin
kaynana olcaz allah ömür verrirse de, şimdiii...bi gelinden beklentiniz ne olur.Allahım elden ayaktan düşürmesin sağlık versinde bi kere kendi işimi kendim yaparım inşallah.zaten öle çok sık görüşmekte istemem canı isterse gelsin darılmamda.gittiğimde gülerse tekrar giderim yok surat asarsa bi daha biraz zor.
Esraya katılıyorum onun verdiği gibi bende yapıyorum çok güzel oluyor ..oktay ustanın sitesindede var tarifi.Bne bazen ceviz yerine fındık koyuyorum süper oluyor .Bütün büyük marketlerde varcanım hazır baklava yufkası. Ben o baklava yufkasını en çok kıymalı börek yaparken kullanıyorum herkes çok beğeniyor tavsiye ederim .
kaynanam bana bakmaya değil kendine hizmet ettirmeye gelir o kadar kustum demedi bugün yemeğini ben yapim
kızma ama cnm..rezil şu kaynanalar..nasıl hesabını vercekler ahirette..yazıklar olsun acıncak haldeler..gün gelcek muhtaç olcaklar bi bardak suya.... Insan geleceğe yatırım yapmalı..
seni önemsemese yemek yapmazzzz benimki poposunu kaldırmaz diyorum sana seninki kötü mötü yapmaya çalışıyor
hg cnm
biz iyyiz sen?
kayışdağını biliyormusun. ordayım ben.
sen?
aynen öyleeee
evet canım biliyorum benim çok uzak hadımköydeyim ben ama evlenmeden önce caddebostandaydım. yani ailem bursadada ben 4 günü caddebostan 3 günü bursadaydım
bnm kendi annemde kartalda oturuyor.
niye öyle yapıyor kaynanan iklimya
eltinin ne özelliği var?
bnm kaynanada kız erkek evladı yapar.
ama sorsanız asla yapmıyorum der.
eltimin iki kızı snrada bi oğlu oldu.
iki kızına altın, oğlu olunca bilezik taktı.
bu ayrım diilmidir.?
Çünkü kaynanama birgr değer vermez ondan olsa gerek. evlendiğim günden beri yemeğe giderim çaya giderim elim boş gitmem illa birşey hazırlar evde götürürüm .Kızı sözlendi nişanlandı bütün yemek üstümden geçti çayı pastası böreği. diğerinin 2 çocuğu var anca telefon acar çocukları bırakıyorum bugün der sormak yok kapıya atar gider .yada akşama gelicez sunu sunu yap der sofra hazır olmadan mutfagın kapısından geçmez. böyle olmak gerek sanırım ben yapamadım ama hamilelik sanırım beni bu konuda biraz daha hırcınlaştırdı bende aynısını yapmaya başladım![]()