• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kaynana olcaz allah ömür verrirse de, şimdiii...bi gelinden beklentiniz ne olur.Allahım elden ayaktan düşürmesin sağlık versinde bi kere kendi işimi kendim yaparım inşallah.zaten öle çok sık görüşmekte istemem canı isterse gelsin darılmamda.gittiğimde gülerse tekrar giderim yok surat asarsa bi daha biraz zor.

canım hazır baklava yufkası nerde satılıyor ben kendim küçük tepsiye açarak yapıyordum inan denk gelmedim hiç ayy o zaman öyle yapıyım gerçekten..

Esraya katılıyorum onun verdiği gibi bende yapıyorum çok güzel oluyor ..oktay ustanın sitesindede var tarifi.Bne bazen ceviz yerine fındık koyuyorum süper oluyor .Bütün büyük marketlerde varcanım hazır baklava yufkası. Ben o baklava yufkasını en çok kıymalı börek yaparken kullanıyorum herkes çok beğeniyor tavsiye ederim .

kaynana olcaz allah ömür verrirse de, şimdiii...bi gelinden beklentiniz ne olur.Allahım elden ayaktan düşürmesin sağlık versinde bi kere kendi işimi kendim yaparım inşallah.zaten öle çok sık görüşmekte istemem canı isterse gelsin darılmamda.gittiğimde gülerse tekrar giderim yok surat asarsa bi daha biraz zor.

evet gerçekten hepiiz kaynana olucaz bakalım onlar bizim için neler dicek.. ama ben diyorum benim cidden iyidir kayınvalidm ben bu aralar pek lınganım herkese darılyorum:)) ama görümcem için aynı şeyi söyleyemicem vallahi:))))

aynı ben!!:4:

naber kızlar..
hg cnm
biz iyyiz sen?

anladım canım olsun yine hiç yoktan iyidir bu arada istanbulun neresindensin
kayışdağını biliyormusun. ordayım ben.
sen?

aynen öyleeee

Esraya katılıyorum onun verdiği gibi bende yapıyorum çok güzel oluyor ..oktay ustanın sitesindede var tarifi.Bne bazen ceviz yerine fındık koyuyorum süper oluyor .Bütün büyük marketlerde varcanım hazır baklava yufkası. Ben o baklava yufkasını en çok kıymalı börek yaparken kullanıyorum herkes çok beğeniyor tavsiye ederim .

tamam canım bende öyle yapıcam yarın eşim calışıyor pazartesi evde yarın alıp yapıveririrm çok iyi oldu.. teşekkür ederim:))

valla onu bunu bilmem kızıyla oğlu arasında dolayısıyla da gelini ve damadı arasında acayip ayırım yapıo benim kayınvalidem.. kendine sorsan yapmıyordur ama öle.. demekki bi kızı bi oğlu olanlar öle oluyor.. o nedenle rabbim bana kızımdan sonra inşallah bi kız daha nasip etsin..

kaynanam bana bakmaya değil kendine hizmet ettirmeye gelir o kadar kustum demedi bugün yemeğini ben yapim

kızma ama cnm..rezil şu kaynanalar..nasıl hesabını vercekler ahirette..yazıklar olsun acıncak haldeler..gün gelcek muhtaç olcaklar bi bardak suya.... Insan geleceğe yatırım yapmalı..

seni önemsemese yemek yapmazzzz benimki poposunu kaldırmaz diyorum sana seninki kötü mötü yapmaya çalışıyor

Kaynanalaradan açmışsınız konuyu valla akşam akşam karnıma ağrılar girdi .Çocuğum gerim gerim gerildi. Vallla anlattıklarınızın eksiği yok fazlası var. Yanlız bendekinin başka özelliği daha var iki geliniz biz öbür geline hizmet eder bana hizmet ettirir. Aynı yerde beraber yemekte çayda olalım masada mesela gelinini baş köşeye oturtur yemeğini koyar onun ve çocuklarının sonra kendi otururu bana der yemeğimi koy çayı getir vs . ölür müsün öldürür müsün.

niye öyle yapıyor kaynanan iklimya
eltinin ne özelliği var?

bnm kaynanada kız erkek evladı yapar.
ama sorsanız asla yapmıyorum der.

eltimin iki kızı snrada bi oğlu oldu.
iki kızına altın, oğlu olunca bilezik taktı.
bu ayrım diilmidir.?

ay ne safmışım... evlendim ilk 7 ay biz istedik ümraniyede oturduk sonra geldik aile binasına işte 2 senem bitti 18 ay aynı binada kaldık kaynanamla ev taşıdığımız zamanlar tam 2 ay o yemek yaptı biz orda yedik çayımızı içtik evimizde yattık hani çarpılmim vallahi hayrı çok dokundu... gün geldi yemek yapmadığım gün kocam aç geldi akşam 11 de yemek istiyodu ozaman şımarık kocam çıkıyodu annesine iyiyodu içiyodu geliyodu eve..kaynanam hiç lad etmedi dem vurmadı hatta diyodu kızım herzaman çıkmayın yukarı evde zaman geçirin die...BENİM KIRILDIĞIM ÇOK FARKLI Bİ SURUM VAR ALLAH BİLİYO...ÜMREYE GİDİCEKTİK MEHİRİMDİ BENİM VE ÖNCESİNDE FERACEYE KADAR ALDIM.. SONRA KENDİ KEYİFLERİNDE KALDI TATİLLERİ ÇIKTI GRUPÇA SONRA EV TAŞIDILAR.. DERKEN HAMİŞ OLDUM VE 2 SENE BOYUNCA BUNLAR ERTELEDİ BU İSTEĞİMİ..O YÜZDEN ÇOK KIRGINIM VE ŞİMDİ GİDECEKLERMİŞ PLAN YAPIYOLAR VE NASIL KIZDIĞIMI BİLİYO VE FARKINDA MESAFEYİ KOYDUM HİÇ BİŞEY DİYOMU Bİ DOKUNCA NELER DUYCAK BİLİYO...ONUN GİBİ BENİ DERİNDEN KIRAN BAZI DURUMLAR OLDU..BİDE BU HAMİLELİĞİMDE SANKİ BEBEĞİMDEN UMUDU YOKMUŞ GİBİ VAR DEĞİLMİŞ GİBİ HİÇ SORMADI NASIL BEBEK DİE HİÇ MERAK ETMEDİ..BEN ÖNEMLİ DEĞİLİM AMA YAVRUM VE ONUN YAVRUSUNUN YAVRUSU...ÇOK KIRILDIM...

niye öyle yapıyor kaynanan iklimya
eltinin ne özelliği var?

bnm kaynanada kız erkek evladı yapar.
ama sorsanız asla yapmıyorum der.

eltimin iki kızı snrada bi oğlu oldu.
iki kızına altın, oğlu olunca bilezik taktı.
bu ayrım diilmidir.?

Çünkü kaynanama birgr değer vermez ondan olsa gerek. evlendiğim günden beri yemeğe giderim çaya giderim elim boş gitmem illa birşey hazırlar evde götürürüm .Kızı sözlendi nişanlandı bütün yemek üstümden geçti çayı pastası böreği. diğerinin 2 çocuğu var anca telefon acar çocukları bırakıyorum bugün der sormak yok kapıya atar gider .yada akşama gelicez sunu sunu yap der sofra hazır olmadan mutfagın kapısından geçmez. böyle olmak gerek sanırım ben yapamadım ama hamilelik sanırım beni bu konuda biraz daha hırcınlaştırdı bende aynısını yapmaya başladım :(

Çünkü kaynanama birgr değer vermez ondan olsa gerek. evlendiğim günden beri yemeğe giderim çaya giderim elim boş gitmem illa birşey hazırlar evde götürürüm .Kızı sözlendi nişanlandı bütün yemek üstümden geçti çayı pastası böreği. diğerinin 2 çocuğu var anca telefon acar çocukları bırakıyorum bugün der sormak yok kapıya atar gider .yada akşama gelicez sunu sunu yap der sofra hazır olmadan mutfagın kapısından geçmez. böyle olmak gerek sanırım ben yapamadım ama hamilelik sanırım beni bu konuda biraz daha hırcınlaştırdı bende aynısını yapmaya başladım :(

yaa işte inan bi yere kadar sabrediyor.
ama bi yerde patlıyoruz.

Back
X