• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ahahaha bize.. yasak cnm.... bizde karınca kararınca herifin gözü kaçmasın die dışarı... bişeyler ediyuk...
:9: iyiymiş :9:

anladım kızlar.
ya bizdede çok sık diil
yani 3 4 günde bi falan yapıyoruz ama tedirgin oluyorum bazen.
ağrı sızı yok ama.
ee annelik işte diim:Pp hehehe

yok cnm özel bi sebebi yok sadece çok kalabalıktı ve bana çok uzaktı orası.
şifa hastanesi anneme çok yakın orayada giderim hem fln diye düşündüm. doktorumda mine hn. tahir bey diil yani.ama onunda methini duydum. eşim erkek istemez diye tercih etmedm.

Bizde haftada 1 - 2 filan
bazen 10 günde bir :17:
Bende bazen sonradan pişman oluyorum :27: :60:

alla snii:D

başladımı bebeişinin hareketleri?

bnmki dün akşam ve bu akşam bayağı pıt pıt atıyor:)

Perşembe günü doktora gittiğimde hareketlerini hissetmeye başlamışsındır dedi
Bende akvaryumdaki japon balığın ani ve kısa hareketleri gibi bişi hissediyorum
ama emin olamıyorum dedim
nerede hissediyorsun dedi gösterdim ultrasonla baktı ve ordaydı :69:
Ben erken diye düşünüyordum ama olabiliyomuş çok tatlı oluyo :69:

slm kızlar biz geldik nasılsınız epey derin konulara girmişsiniz ayy :9:
Hoşgeldiniz :49: Çok derin konular :23:

slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum netim arızalıydı?nasılsınız?cinsiyetlerimiz öğrenilmiş masallah yeni arkadaslarda katılmıs aramıza:nazar:biz 3lü testimizide yaptırdık şükür sonuc iyi..bebişim cok iyi masallah usgye göre 1 haftada öndeyiz:23:göbüş yok ama etrafımdaki herks göbeğim hiç yok diye beni sinir ediyor:20:

Hoşgeldin canım :29: maşallah bebeğine :nazar:
boşver göbeğin yok diyenleri nede olsa 1-2 haftaya çıkıcak :13:

slm kızlar biz geldik nasılsınız epey derin konulara girmişsiniz ayy :9:
hoşgeldin cnm...evet derin mevzular ihihih
slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır giremiyorum netim arızalıydı?nasılsınız?cinsiyetlerimiz öğrenilmiş masallah yeni arkadaslarda katılmıs aramıza:nazar:biz 3lü testimizide yaptırdık şükür sonuc iyi..bebişim cok iyi masallah usgye göre 1 haftada öndeyiz:23:göbüş yok ama etrafımdaki herks göbeğim hiç yok diye beni sinir ediyor:20:
hoşgeldin cnm...ay benim göbeğimi görsen 7 aylık gibi..

iyi iyi...anam doğuma gitmeden bile boş kalımyolarmış bak...günah değilmi bize..:9: ahaha

ayy kaynanlardan bahsettık kaynanm yemek gtrdı eşim yemedı sonra tekarar geldı gordu duruyor sofrada bende patlıcan musakka yamıstım onu yedı fazla yaglı yeme dıyor baktı kendı yemegını yemıyor gıcık oluyorum ya .eşim hep yemek secer yemez sebze yemekelrını felan alıştrmamış annesı zamanında ben hıç bunları yemedım yemem dıo ben yapınca.şimdıde kaynanm gelmış sebze ye dsabhalrı pogca yeme dıo sankı bı sabh kalkmış kahvaltı hazrlamış bekarken ben hazırlıyordum yemıyor napım ben ayy kaynanam çok sınsıymış bu ara çok ıı anladım

hoşgeldin cnm...ay benim göbeğimi görsen 7 aylık gibi..

iyi iyi...anam doğuma gitmeden bile boş kalımyolarmış bak...günah değilmi bize..:9: ahaha

masallah canım:nazar:bebişin cinsiyeti belli olmus hayırlı olsun oğluşun..erkek bebek patlaması var topikte kız bulamıycaz oğluşlarımıza valla:1:

Hoşgeldiniz :49: Çok derin konular :23:

hoşbulduk cnm
hoşbulduk cnm bitmez bu mevzular:16:
ayy kaynanlardan bahsettık kaynanm yemek gtrdı eşim yemedı sonra tekarar geldı gordu duruyor sofrada bende patlıcan musakka yamıstım onu yedı fazla yaglı yeme dıyor baktı kendı yemegını yemıyor gıcık oluyorum ya .eşim hep yemek secer yemez sebze yemekelrını felan alıştrmamış annesı zamanında ben hıç bunları yemedım yemem dıo ben yapınca.şimdıde kaynanm gelmış sebze ye dsabhalrı pogca yeme dıo sankı bı sabh kalkmış kahvaltı hazrlamış bekarken ben hazırlıyordum yemıyor napım ben ayy kaynanam çok sınsıymış bu ara çok ıı anladım

canım bnm yakimse kimseyi kendi kızı gibi görmüyor 3 eltim kendi ilçelerinden bir ben şehirler arasıyız bana fazla karışamıyor kayınvalidem oğluda zaten karıştırmaz zaten hep mesafeliyim eltilere falan ne bilim önyargı mı ama en azından canım sıkılmıyor

valla kızlar benim büyük oğlum 5 e diğeride anaokula gidiyor onlarla uğraşmaktan gözüm ne kaynana ne bişey görüyo ilk hamilelikte bi sorumlu kendin varsın.hasta olsan yatıp dinleniyosun ama diğer hamilelikler de mecbur ilgilenecek diğer çocuklar var dinlen dinlene bilirsen.

ne güzel:)) benimkilerde duruyor ama bizimki erkek olduğu için giyemeyecek tabi:)

benim hiç acelem yok göbek konusunda ama mahalle baskısı var üstümde canım:24:sizin göbüşler nasıl

aslında benımde karnım çıktı ama goren anlamıyor dar gıyınce bellı.eşim dr dedı eşimın karnı çıkmadı pek kıloda almıyor dr tosun gıbı olsun ıstıyorsun dedı:90:

mahalle baskısı he :9: benim 1-2 haftadır çıktı :49:

tam anmıyla mahalle baskısı valla gecen yolda komsumuzun biriyle karsılastık o da hamileymiş ama kocaman bir karın bak bu da seninle aynı dediler inanmadı kadın kot pantolon giymiş diyor:1:hala kot giyebiliyorum:60:eşimde bi ara taktı bebişe bakamıyormuyuz büyümedi karnın die sinir oldum sonra:9:bir büyüsede kurtulsam su muhabbetten diyorum..hareketlerini hissedebiliyormusun artık??

ay boşver allah aşkına ya..çok komik bişey söylim eşim biraz soğuktur öyle girişken değil benim aileme yeni yeni alıştı muhappet konusunda...çok dert yandım kaynanama bu konuda hep bana hak verdi.. maça gider eşim hft 2 kere ona bile kızar..ben bişey deme olsun derim...bi gün bizim evdeyiz eşim MAHSUN KIRMIZI GÜLN İŞTE FLİMİ...ben gitmediğim için bebişime kıyafet alırım die bide içimi rahatlatmak için parasını alıyorum..eşim evden çıkarken dediki ah ah böyle gidemicem bi daha cinemya falan..kaynanam ne dese beğenirsini..ONUN ANASI VAR BAKAR SANA NE OLUYO..ay ben kime dert yanmışım bak.. şok oldum..öyle denilirmi ya..diceksin tabi oğlum azalt çocuk olunca maça gidince sırf kızmak için laf ederler ama..
benim hiç acelem yok göbek konusunda ama mahalle baskısı var üstümde canım:24:sizin göbüşler nasıl

ay çok hoşsun mahalle baskısı hihi..olsun cnm süper bişi... çıkar

canım bnm yakimse kimseyi kendi kızı gibi görmüyor 3 eltim kendi ilçelerinden bir ben şehirler arasıyız bana fazla karışamıyor kayınvalidem oğluda zaten karıştırmaz zaten hep mesafeliyim eltilere falan ne bilim önyargı mı ama en azından canım sıkılmıyor[/QUOTE]

aslında bende çok mesafelıyımdır oyle fazla samımı olmam bu yuzdende bana hep soguk derler oyle olmak zorundayım yoksa dahada tepeme çıkarlar

valla kızlar benim büyük oğlum 5 e diğeride anaokula gidiyor onlarla uğraşmaktan gözüm ne kaynana ne bişey görüyo ilk hamilelikte bi sorumlu kendin varsın.hasta olsan yatıp dinleniyosun ama diğer hamilelikler de mecbur ilgilenecek diğer çocuklar var dinlen dinlene bilirsen.

maşş:nazar: senın çocuklar buyukmuş tecrubelısın.ama senn ışın de zor allah yardım etsın okula yolla ders yaptr

bebişlerin isimlerine karar vermissiniz kızlar benim oğlumun da bir ismi var ama ikinci isme karar veremedim birinci ismini babamız koydu zaten:27:teoman olacak ismi ama ikinci isim beklemede:26:

ay boşver allah aşkına ya..çok komik bişey söylim eşim biraz soğuktur öyle girişken değil benim aileme yeni yeni alıştı muhappet konusunda...çok dert yandım kaynanama bu konuda hep bana hak verdi.. maça gider eşim hft 2 kere ona bile kızar..ben bişey deme olsun derim...bi gün bizim evdeyiz eşim MAHSUN KIRMIZI GÜLN İŞTE FLİMİ...ben gitmediğim için bebişime kıyafet alırım die bide içimi rahatlatmak için parasını alıyorum..eşim evden çıkarken dediki ah ah böyle gidemicem bi daha cinemya falan..kaynanam ne dese beğenirsini..ONUN ANASI VAR BAKAR SANA NE OLUYO..ay ben kime dert yanmışım bak.. şok oldum..öyle denilirmi ya..diceksin tabi oğlum azalt çocuk olunca maça gidince sırf kızmak için laf ederler ama..

canım eşinın aılesıne hıç bışeyını anlatma senı tutmaz kı o oğlu sen el kızısın ben samımı bulmam zaten aynı gıbıyız senle benımkıde maç hastası bugun gazıantepte fenerın maçı vardı oraya gtcektı ama bu sefer benı ıkna edemedı gondermedım bebgımız olack o parayı bebege harcarım.

SLM KIZLAR NASILSINIZ BUGUN BEBEGIMIN PIPISINI GORDUM ERKKE BUYUK IHTIMALLE DEDI DOKTOR

KILOSU SIZLERIN KAC BEBEKLERINIZ BENIMKININ KILOSU 142 GRAM BIRAZ FAZLADA :nazar:

canım bence de eşinle ilgili bişi anlatma bende öyle bişi yaptm o an bana hak verdiler ama sonra önüme geldi boşver sen hallet bazı şeyleri benim güzel yeğenimide üzme tamam mı?:7:

aslında bende çok mesafelıyımdır oyle fazla samımı olmam bu yuzdende bana hep soguk derler oyle olmak zorundayım yoksa dahada tepeme çıkarlar

canım çok iyi yapıyoruz öyleyse ay banada diyorlar soğuk diye ya eşlerimizle mutlu olalımda inş. :16: inş. eşlerimizde kıymetimizi bilir:3:

Back
X