• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar çok sinirliyim,ancak yeni kendime geldim.

Benim bugün sabah 9'da uçağım vardı.Eşimin de 8.30'da otobüsü.Ayrı ayrı memleketimize gidecektik çünkü son anda bir değişiklik olmuştu.Aslında en başta arabamızla gidecektik.Ama son anda ailelerimiz arabayla gitmemizi istemedi korktular trafikten kaza yapmamızdan.Biz de zar zor otobüste yer bulmuştuk.Neyse perşembe günü de doktorum kesinlikle otobüsle 10 saat yolculuk yapmamın doğru olmadığını söyleyince yine son anda bana bir uçak bileti bulduk.Her yer tıklım tıklım dolu.

Neyse konuyu özet geçtikten sonra olaya geliyorum.Sabah 9 uçağım için 6.30 da yola çıktık.Havaalanı bize yarım saat,bilemedin 45 dk lık yol.Nerden bilelim bu kadar trafik olduğunu.Ya milim ilerlemek mümkün değil.Eşim otogarda indi,ben havaalanına devam ettim.İnanamazsınız 9'a 20 kala ordaydım.Elimde valizim de yok,herşeyi eşime vermiştim.Koştur koştur girdim içeri.Havaalnındaki kuyruğu,sırayı da görmelisiniz.Müsade istedim öne geçtim,durumu anlattım,Dedim ki valizim de yok,internetten de check-in işlemini yaptım noluur gireyim.Nuh dediler peygamber dediler almadılar.Yolcular uçağa binmeye başladı dediler.Tamam dedim daha binmemişler,yeni biniyorlar.Ama yok mümkün değil almadılar.Ayy sinirlerim gerildi başladım ağlamaya.Nasıl ağlıyorum,durumumu anlatıyorum,hamileyim diyorum.Az önce bi kanser hastası da geldi onu da almadık diyolar.İyi halt ettiniz dedim.Bu kadar olmaz.Bir de görseniz bi suratsızlar,yüzlerinde duygu yok.Ya siz benim yerimde olsanız naparsınız diyorum.Erken çıksaydınız diyolar.Ya 6.30 da çıktım diyorum,yapabileceğimiz bişey yok diyolar.Resmen salya sümük yalvardım.Ya tamam belirli kurallar olabilir.Ben de biliyorum ne kadar süre önceden gidilmesi gerektiğini, ama sizce bu kadar katılık doğru mu?Tabi o sırada benim gibi birkaç kişi daha, aynı yere gidenler başka şehre gidenler...Bir sürü uçak kaçıranlar oldu.Yetkililerle görüştüm güya , ne yaptıysam alınmadım.Uçak kaçtı bari hani biletim yanmasa diye çabaladım ama tabi o mümkün değil uçaklarda.Lanet ettim gerçekten.Saatlerce orda süründüm.Kafamı toplayamadım ne yapacağımı bilemedim.Otobüsle gideyim dedim hiçbir yerde yer yok.Bir sonra uçak seferi dolu.Mecbur yarına kaldım akşam uçağına.Eşim mecbur gitti,ben paşa paşa eve geri döndüm.O da ineyim dedi ama dedim insen ne olacak bari sen git.O bişey değil tabi bilet yandı yine aynı parayı ödül gibi onlara ödedim,yeni bileti aldım 200 tl.Çıldırmamak elde değil.

Bir sürü madur olan oldu.Bir aile Van'a gidecekti.Bunlar 2 çocuk anne baba 4 kişilk bir aile.Önde oğulları geçiyor.Sıra bunlara geliyo sistem kapandı diyolar.3'ü kaldı orda çocuk gitti.Adam delirdi ben böyle bişey görmedim diyo.Biz bi aileyiz bu nasıl olur diyo.Erkenden gelip de kuyruk ilerlemediği için geç kalanlar mı dersiniz.Suçu olmadığı halde alınmayanlar neler neler.Ben bugün iğrendim resmen.Yani hastaymış,hamileymiş,yaşlıymış umurlarında değil.Bilet de direkt yanıyor.

Eve geldiğimde saat 12 olmuştu.Lavobaya gittim,bir damla kan damlamıştı valla çamaşırıma kızlar bilmiyorum.Zaten orda iyice kasılmıştım üzüntüden.Aşırı yorgundum hemen yattım.Doktoru da aramadım,akşama kadar uyumuşum.Şimdi yok kan falan ama endişeliyim.Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor bebeğime bişey olmasın diye.Sizden de dualarınızı bekliyorum .İşte böyle iğrenç bir gündü :(

Son düzenleme:
valla kızlar benim büyük oğlum 5 e diğeride anaokula gidiyor onlarla uğraşmaktan gözüm ne kaynana ne bişey görüyo ilk hamilelikte bi sorumlu kendin varsın.hasta olsan yatıp dinleniyosun ama diğer hamilelikler de mecbur ilgilenecek diğer çocuklar var dinlen dinlene bilirsen.

Allah kolaylık versin canım sağlığın eksik olmasın:3: ne güzel ya biz 2 kardeştik hep keşke 3 kardeş olsak diyordum inş. çocuklarım öyle olur

SLM KIZLAR NASILSINIZ BUGUN BEBEGIMIN PIPISINI GORDUM ERKKE BUYUK IHTIMALLE DEDI DOKTOR

KILOSU SIZLERIN KAC BEBEKLERINIZ BENIMKININ KILOSU 142 GRAM BIRAZ FAZLADA :nazar:

gözün aydın canım sağlıcakla kucağına da alırsın inş. bizim doktor 20 haftadan önce söylemiyor kilo hafta hafta takip yapıyor

SLM KIZLAR NASILSINIZ BUGUN BEBEGIMIN PIPISINI GORDUM ERKKE BUYUK IHTIMALLE DEDI DOKTOR

KILOSU SIZLERIN KAC BEBEKLERINIZ BENIMKININ KILOSU 142 GRAM BIRAZ FAZLADA :nazar:

hoşgeldın bır prens daha maş bebışıne ben 16+4 te gttıgımde 150 gr demıştı drum
ay boşver allah aşkına ya..çok komik bişey söylim eşim biraz soğuktur öyle girişken değil benim aileme yeni yeni alıştı muhappet konusunda...çok dert yandım kaynanama bu konuda hep bana hak verdi.. maça gider eşim hft 2 kere ona bile kızar..ben bişey deme olsun derim...bi gün bizim evdeyiz eşim MAHSUN KIRMIZI GÜLN İŞTE FLİMİ...ben gitmediğim için bebişime kıyafet alırım die bide içimi rahatlatmak için parasını alıyorum..eşim evden çıkarken dediki ah ah böyle gidemicem bi daha cinemya falan..kaynanam ne dese beğenirsini..ONUN ANASI VAR BAKAR SANA NE OLUYO..ay ben kime dert yanmışım bak.. şok oldum..öyle denilirmi ya..diceksin tabi oğlum azalt çocuk olunca maça gidince sırf kızmak için laf ederler ama..

canım bence de eşinle ilgili bişi anlatma bende öyle bişi yaptm o an bana hak verdiler ama sonra önüme geldi boşver sen hallet bazı şeyleri benim güzel yeğenimide üzme tamam mı?:7:

aslında bende çok mesafelıyımdır oyle fazla samımı olmam bu yuzdende bana hep soguk derler oyle olmak zorundayım yoksa dahada tepeme çıkarlar

canım çok iyi yapıyoruz öyleyse ay banada diyorlar soğuk diye ya eşlerimizle mutlu olalımda inş. :16: inş. eşlerimizde kıymetimizi bilir:3:

inşşş.

kızlar çok sinirliyim,ancak yeni kendime geldim.

Benim bugün sabah 9'da uçağım vardı.eşimin de 8.30'da otobüsü.ayrı ayrı memleketimize gidecektik çünkü son anda bir değişiklik olmuştu.aslında en başta arabamızla gidecektik.ama son anda ailelerimiz arabayla gitmemizi istemedi korktular trafikten kaza yapmamızdan.biz de zar zor otobüste yer bulmuştuk.neyse perşembe günü de doktorum kesinlikle otobüsle 10 saat yolculuk yapmamın doğru olmadığını söyleyince yine son anda bana bir uçak bileti bulduk.her yer tıklım tıklım dolu.

Neyse konuyu özet geçtikten sonra olaya geliyorum.sabah 9 uçağım için 6.30 da yola çıktık.havaalanı bize yarım saat,bilemedin 45 dk lık yol.nerden bilelim bu kadar trafik olduğunu.ya milim ilerlemek mümkün değil.eşim otogarda indi,ben havaalanına devam ettim.inanamazsınız 9'a 20 kala ordaydım.elimde valizim de yok,herşeyi eşime vermiştim.koştur koştur girdim içeri.havaalnındaki kuyruğu,sırayı da görmelisiniz.müsade istedim öne geçtim,durumu anlattım,dedim ki valizim de yok,internetten de check-in işlemini yaptım noluur gireyim.nuh dediler peygamber dediler almadılar.yolcular uçağa binmeye başladı dediler.tamam dedim daha binmemişler,yeni biniyorlar.ama yok mümkün değil almadılar.ayy sinirlerim gerildi başladım ağlamaya.nasıl ağlıyorum,durumumu anlatıyorum,hamileyim diyorum.az önce bi kanser hastası da geldi onu da almadık diyolar.iyi halt ettiniz dedim.bu kadar olmaz.bir de görseniz bi suratsızlar,yüzlerinde duygu yok.ya siz benim yerimde olsanız naparsınız diyorum.erken çıksaydınız diyolar.ya 6.30 da çıktım diyorum,yapabileceğimiz bişey yok diyolar.resmen salya sümük yalvardım.ya tamam belirli kurallar olabilir.ben de biliyorum ne kadar süre önceden gidilmesi gerektiğini, ama sizce bu kadar katılık doğru mu?tabi o sırada benim gibi birkaç kişi daha, aynı eyre gidenler başka şehre gidenler...bir sürü uçak kaçıranlar oldu.yetkililerle görüştüm güya , ne yaptıysam alınmadım.uçak kaçtı bari hani biletim yanmasa diye çabaladım ama tabi o mümkün değil uçaklarda.lanet ettim gerçekten.saatlerce orda süründüm.kafamı toplayamadım ne yapacağımı bilemedim.otobüsle gideyim dedim hiçbir yerde yer yok.bir sonra uçak seferi dolu.mecbur yarına kaldım akşam uçağına.eşim mecbur gitti,ben paşa paşa eve geri döndüm.o da ineyim dedi ama dedim insen ne olacak bari sen git.o bişey değil tabi bilet yandı yine aynı parayı ödül gibi onlara ödedim,yeni bileti aldım 200 tl.çıldırmamak elde değil.

Bir sürü madur olan oldu.bir aile van'a gidecekti.bunlar 2 çocuk anne baba 4 kişilk bir aile.önde oğulları geçiyor.sıra bunlara geliyo sistem kapandı diyolar.3'ü kaldı orda çocuk gitti.adam delirdi ben böyle bişey görmedim diyo.biz bi aileyiz bu nasıl olur diyo.erkenden gelip de kuyruk ilerlemediği için geç kalanlar mı dersiniz.suçu olmadığı halde alınmayanlar neler neler.ben bugün iğrendim resmen.yani hastaymış,hamileymiş,yaşlıymış umurlarında değil.bilet de direkt yanıyor.

Eve geldiğimde saat 12 olmuştu.lavobaya gittim,bir damla kan damlamıştı valla çamaşırıma kızlar bilmiyorum.zaten orda iyice kasılmıştım üzüntüden.aşırı yorgundum hemen yattım.doktoru da aramadım,akşama kadar uyumuşum.şimdi yok kan falan ama endişeliyim.dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor bebeğime bişey olmasın diye.sizden de dualarınızı bekliyorum .işte böyle iğrenç bir gündü :(

ay cnm zor bır gun gecırmıssın

bebegını dusun sımdı dınlen stres yapma

hayırlısı bu dıye dusun habıre aksılıkleırn cıkması

tiancu canım uzuldum aksılıge bak ama daha fazla stres yapma kendıne bebegını duşun canınız sağolsun yrn gidersın.

Son düzenleme:
tiancu anlıyorum cnm sni ama hiçbişey bebekten önemli diil.bunu unutma ve kasma kendini.
hayırlsısı böyleymiş diyerek düşün. çünkü yapıcak bişey yok şu saatten snra.
demekki snnde yarın gitmen gerekiyormuş.
her şerde bi hayır vardır, bunu unutma cnm

bebişlerin isimlerine karar vermissiniz kızlar benim oğlumun da bir ismi var ama ikinci isme karar veremedim birinci ismini babamız koydu zaten:27:teoman olacak ismi ama ikinci isim beklemede:26:

evet cnm bizim sıpanın belliydi ilk ismi..ikinci sonradan annem sağolsun...hoşumada gitti vallahi...MUSTAFA YUSUF... AY ÇOK ŞEKEYYY

tam anmıyla mahalle baskısı valla gecen yolda komsumuzun biriyle karsılastık o da hamileymiş ama kocaman bir karın bak bu da seninle aynı dediler inanmadı kadın kot pantolon giymiş diyor:1:hala kot giyebiliyorum:60:eşimde bi ara taktı bebişe bakamıyormuyuz büyümedi karnın die sinir oldum sonra:9:bir büyüsede kurtulsam su muhabbetten diyorum..hareketlerini hissedebiliyormusun artık??

Kusura bakma canım yemek yiyodum da :17:

:9: bende kotlarımı giyebiliyorum ama artık yavaş yavaş sıkmaya başladı,
benim üzerimde de anne baskısı var her gördüğü hamile elbisesine bakıyo ya ben onları giymem nine elbisesi gibi diyorum öyle çekişip duruyoruz bakalım :1:

Ben 16+0 dan beri ufak ufak hissetmeye başladım, doktorumda onayladı sen hissediyormusun :emir_bebek:

evet cnm bizim sıpanın belliydi ilk ismi..ikinci sonradan annem sağolsun...hoşumada gitti vallahi...MUSTAFA YUSUF... AY ÇOK ŞEKEYYY

yusuf ismi cok güzel canım gercekten bende cok severim..adı gibi cok güzel bir bebiş olur insallah..bende ali düşünüyorum bakalım arastırıyorum hala teoman ali olabilir..

Benim bugün sabah 9'da uçağım vardı.Eşimin de 8.30'da otobüsü.Ayrı ayrı memleketimize gidecektik çünkü son anda bir değişiklik olmuştu.Aslında en başta arabamızla gidecektik.Ama son anda ailelerimiz arabayla gitmemizi istemedi korktular trafikten kaza yapmamızdan.Biz de zar zor otobüste yer bulmuştuk.Neyse perşembe günü de doktorum kesinlikle otobüsle 10 saat yolculuk yapmamın doğru olmadığını söyleyince yine son anda bana bir uçak bileti bulduk.Her yer tıklım tıklım dolu.

Neyse konuyu özet geçtikten sonra olaya geliyorum.Sabah 9 uçağım için 6.30 da yola çıktık.Havaalanı bize yarım saat,bilemedin 45 dk lık yol.Nerden bilelim bu kadar trafik olduğunu.Ya milim ilerlemek mümkün değil.Eşim otogarda indi,ben havaalanına devam ettim.İnanamazsınız 9'a 20 kala ordaydım.Elimde valizim de yok,herşeyi eşime vermiştim.Koştur koştur girdim içeri.Havaalnındaki kuyruğu,sırayı da görmelisiniz.Müsade istedim öne geçtim,durumu anlattım,Dedim ki valizim de yok,internetten de check-in işlemini yaptım noluur gireyim.Nuh dediler peygamber dediler almadılar.Yolcular uçağa binmeye başladı dediler.Tamam dedim daha binmemişler,yeni biniyorlar.Ama yok mümkün değil almadılar.Ayy sinirlerim gerildi başladım ağlamaya.Nasıl ağlıyorum,durumumu anlatıyorum,hamileyim diyorum.Az önce bi kanser hastası da geldi onu da almadık diyolar.İyi halt ettiniz dedim.Bu kadar olmaz.Bir de görseniz bi suratsızlar,yüzlerinde duygu yok.Ya siz benim yerimde olsanız naparsınız diyorum.Erken çıksaydınız diyolar.Ya 6.30 da çıktım diyorum,yapabileceğimiz bişey yok diyolar.Resmen salya sümük yalvardım.Ya tamam belirli kurallar olabilir.Ben de biliyorum ne kadar süre önceden gidilmesi gerektiğini, ama sizce bu kadar katılık doğru mu?Tabi o sırada benim gibi birkaç kişi daha, aynı yere gidenler başka şehre gidenler...Bir sürü uçak kaçıranlar oldu.Yetkililerle görüştüm güya , ne yaptıysam alınmadım.Uçak kaçtı bari hani biletim yanmasa diye çabaladım ama tabi o mümkün değil uçaklarda.Lanet ettim gerçekten.Saatlerce orda süründüm.Kafamı toplayamadım ne yapacağımı bilemedim.Otobüsle gideyim dedim hiçbir yerde yer yok.Bir sonra uçak seferi dolu.Mecbur yarına kaldım akşam uçağına.Eşim mecbur gitti,ben paşa paşa eve geri döndüm.O da ineyim dedi ama dedim insen ne olacak bari sen git.O bişey değil tabi bilet yandı yine aynı parayı ödül gibi onlara ödedim,yeni bileti aldım 200 tl.Çıldırmamak elde değil.

Bir sürü madur olan oldu.Bir aile Van'a gidecekti.Bunlar 2 çocuk anne baba 4 kişilk bir aile.Önde oğulları geçiyor.Sıra bunlara geliyo sistem kapandı diyolar.3'ü kaldı orda çocuk gitti.Adam delirdi ben böyle bişey görmedim diyo.Biz bi aileyiz bu nasıl olur diyo.Erkenden gelip de kuyruk ilerlemediği için geç kalanlar mı dersiniz.Suçu olmadığı halde alınmayanlar neler neler.Ben bugün iğrendim resmen.Yani hastaymış,hamileymiş,yaşlıymış umurlarında değil.Bilet de direkt yanıyor.

Eve geldiğimde saat 12 olmuştu.Lavobaya gittim,bir damla kan damlamıştı valla çamaşırıma kızlar bilmiyorum.Zaten orda iyice kasılmıştım üzüntüden.Aşırı yorgundum hemen yattım.Doktoru da aramadım,akşama kadar uyumuşum.Şimdi yok kan falan ama endişeliyim.Dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor bebeğime bişey olmasın diye.Sizden de dualarınızı bekliyorum .İşte böyle iğrenç bir gündü :(

CNM GEÇMİŞ OLSUN YA...çok üzüldüm... inş bişey olmaz sen içini rahat tut...HER ŞERDE Bİ HAYIR VARDIR..sen yeterki durumunu iyi tut...ne yazıkki oluyo böyle aksilikler..

kızlar sizin doktorlar ilişki için bişey diyorlarmı
bi sınırlama vs getiriyorlarmı?

wallahi cnm bizim zaten topu topu 4 kere falan olmustu iki korkak olduğumuz için ve doktorumd yasaklar koyuyordu ara ara idrar yolları eneksiyonumdan ötürü en son hafta gidince kadın dedi doğuma kada kesinlikle yasak ilişki hep o yüzden oluyor deid eşim gebertecekti kadnı zaten bişey yapmıoruz bide sırf ondan dedi yanı bize komple yasak:))))

ayyy canım çok üzüldüm dikkat et canım kendine nolursun üzme. ama bi doktorunu ara istersen yine de nolur nolmaz canım.

çok şeker maaşallah:) darısı basımıza bi isim bulamadık gitti:))

Sağolun kızlar evet artık yapacak bişey yok dediğiniz gibi olan oldu.Yeterki cana gelmesin, demekki yaşanması gerekiyomuş.Zaten o kadar aksilik üstüste geldi ki eşim de dedi bunda da vardır bir hayır. Bebeğime bişey olmasın da..

kızlar bız kızımın ısmıne karar verdık derin olcak ama ablamlar dıyor guzel değil agır bı ısım dıyolar sızce

agır bir isim değil tatlım bende kız olsaydı ihtimaller arasındaydı derin..ama hafsa koymakta karar verdim daha sonra..ama bebişim erkek:9:derin güzel bir isim ikinci isim düşünüyormusun?

nisacım... sağol cnm..evet üzmeyelim bebişlerimizi ay teyzesi çok düşünürmüş oğluşumu.. ihihih

tabi düşünürüm tatlım nete fazla giremiyorum iş yoruyor beni ama bebişler ve tüm nisan anneleri duamda hem bebişlerimiz adaş olcak bizde mustafa emire karar kıldık bayram sonrası istanbul buluşması ayarlayalım kış gelmeden ya:16:

Back
X